Pages

Saturday, September 25

13. Kotona

Eteinen. Oikealla on ulko-ovi (ovensuussa olevan rätin tehtävä on estää viiman tuleminen sisään), vasemmalla "työhuone"/vierashuone. Kuva otettu makkarin suunnalta, edessä on "reception room" sisältäen pienen keittiösaarekkeen.

Kauhean valkoista, ei siis minun tyylistä ollenkaan. Mutta silti tämä on koti ja  tuntuu kodilta. Ensi viikolla tulee tilaamani ruokapöytä ja yöpöytä. Tuskin maltan odottaa!

Tällainen makkari olisi kuin minulle tehty (kuva alla: kuvan imutin jostain netistä, en muista mistä.)Ps. Kävin tänään myös kylillä hengailemassa, mutta en jaksanut roudata kameraa mukaan.

7 comments:

 1. Ihanan dramaattinen tuo unelmamakkari! Tykkään voimakkaista väreistä :)

  Uusien huonekalujen odottaminen on oikeastaan aika hauskaa.

  ReplyDelete
 2. Penni: Tuossa makkarissa on värit ja muodot ja kaikki kohdillaan. Sänky saisi tosin olla vielä leveämpi, sellanen kaks metriä leveyttä olisi ihan must :D

  ReplyDelete
 3. Hyvät värit tuolla toivemakkarissa ;)

  ReplyDelete
 4. Ma tykkaan kanssa noista makkarin vareist ja jotkut esineetkin on siella aika kivoja.

  ReplyDelete
 5. Hih, kiva että toivemakkari miellyttää. Ei sen puoleen, että en minäkään okein innostu meidän nykyisestä sisustuksesta (vuokrattiin tämä siis kalustettuna) ;))

  Mutta uusia kuvia tulee jahka se pöytä tulee. :D

  ReplyDelete
 6. Ai jestas ♥ Kelpaisi kyllä tuo makkari miullekin!! Aivan mahtava! ♥ :)

  ReplyDelete

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikille joko yhdessä tai erikseen (yleensä erikseen). Joskus vastaaminen voi vähän kestää, mutta ei kannata huolestua - vastaan kyllä :)