Pages

Sunday, September 26

14. Villa Elfvik


Keksin uuden säännön: kuvan ei tarvitse välttämättä olla juuri tänään otettu. Riittää, että päivä on sama, vuodesta ei niin väliä. Tämä kuva on otettu 26.9.2007 Villa Elfvikissä.

Onpa hauskaa, kun saa ihan itse määrätä: huomenna voisi taas keksiä jonkun uuden kivan säännön - ihan vain keksimisen ilosta!

6 comments:

 1. Ihana kuva ja hyva uus saanto.

  Ma kanssa laadin itselleni blogisaantoja ja rikon niita melkein yhta tiuhaan. ;)

  ReplyDelete
 2. Joo, uusi päivä uudet säännöt! Olis taas pari uutta sääntöä mielessä :D

  ReplyDelete
 3. Sääntöjen keksiminen (kirjoitin ensin rikkominen, eh) on kivaa. Ja kivaa on myös, kun saa noudatettua niitä - tai vaihtoehtoisesti rikottua... Joka tapauksessa: säännöistä on moneksi :)

  Tällaiset sama päivä, eri vuosi -jutut ovat minusta kivoja. Joskus on kiva katsoa esim. mitä on tullut tasan vuosi sitten kirjoitettua. Siinä voi yllättyä iloisestikin.

  ReplyDelete
 4. Penni: Tällekin päivälle keksin uusia sääntöjä. Tai oikeastaan ne ei ole sääntöjä, vaan tyylin muuttamista :D

  Olen itsekin jo pihalla, mitä oikein haluan, mutta blogi on pakko olla - se on ainut varma asia ;D

  ReplyDelete
 5. Hyvä sääntö! Voi palauttaa mieleen mitä teki joskus.

  Mä en voi kuin naureskella tälle sun uudelle blogin nimelle, sillei hyvän tahtoisesti. Se vain kirvoittaa hymyn huulille. Tekis muuten varmaan ihan hyvää tuollainen huuhtelu tälle akalle. Kokonaan läpi, aivoista pikkuvarpaaseen.

  ReplyDelete

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikille joko yhdessä tai erikseen (yleensä erikseen). Joskus vastaaminen voi vähän kestää, mutta ei kannata huolestua - vastaan kyllä :)