Pages

Monday, October 25

Reissufiilistelyä

Huoneistomme Golden Nuggetissa 2007, Las Vegas. Koska ei ollut sesonkiaika, päätimme ottaa luxus-huoneen, koska se oli niin halpa.

Kävin tänään shoppaamassa viime hetken ostokset matkaa varten.

Oikeasti en välttämättä olisi tarvinnut mitään, mutta ostinpa kuitenkin uuden yöpaidan, joka sivumennen sanoen on aivan sairaan ruma ja iso. Mutta se on fleeche-kangasta, joka on ihanan pehmeä ja lämmin.

Oikeastaan sitä sopii käyttää kotona, koska täällä alkaa ollakylmä. Tänä aamuna sisälämpötila oli 14,8 astetta. Peiton alla tarkenee kyllä hyvin, koska peitot ovat todella lämpimät. Mutta sängystä nouseminen onkin sitten toinen juttu.

Meillä on ajastettu lämmitys menemään päälle, mutta se on ilmeisesti lakossa eli ei lähde käyntiin silloin kun pitäisi. Emme siis pidä lämmitystä koko ajan päällä ja öisin emme koskaan.

Anyway, nyt alkaa matkakuumetta olla tosissaan ilmassa. Vatsa ei ole vielä ihan kuralla, mutta varmaan viimeistään huomenna se on. Minun masu reagoi aina menemällä ns. läpiajolle, kun olen lähdössä reissuun.

Olen käynyt Las vegasissa kerran aiemmin, toukokuussa vuonna 2007. Oli pakko vähän fiilistellä vanhoja kuvia katsellen. Tällä kertaa näen paljon myös erilaista Vegasia, kiitos Susan!

Stripillä, ranskalaista korttelia kai?
Las Vegas

Ps. Nähtävästi kuvia ei saa nyt klikattua isommaksi, koska laitoin niihin kuvatekstit. Onpas typerä toiminto. En kuitenkaan jaksa muuttaa sitä enää, joten saatte tyytyä pieniin kuviin.

9 comments:

 1. Hui, kamalan kylmää aamuisin! Toivottavasti Vegasin majoituksissa lämmitys pelaa!

  Koska on lähtö, joko huomenna?

  ReplyDelete
 2. Maija Mallikortti25 October 2010 at 15:39

  Ooh, Suolihuuhtelu <3 Justiisa olenki sitä vailla! Matkajuttuja on aina hauska lukea, tosin matkakuumeisena ei pitäisi.

  Mahtavaa matkaa sulle! Olen totaalisen kateellinen :)

  ReplyDelete
 3. Iiihh!! Minusta on vanhemmiten tullut vatsalla reagoija, ennen reagoin päällä (pukkasi migreeni heti, jos oli jännitystä ilmassa). Tiedä sitten kumpi parempi. Suolen tyhjeneminen tietysti on parempi vaihtoehto matkan äärellä (eh hehe, ai kun olen hauska).

  Oma kaupunkiopas on kyllä ihan mahtava juttu! Paikallisen kanssa näkee aina ihan eri juttuja kuin tavallisena turistina.

  Ja teille tulee takuulla tosi hauskaa! Olen ihan innoissani puolestasi :)

  ReplyDelete
 4. Kiitos kommentoinnista blogissani. Täällä en ole ennen käynytkään... Ehkäpä rupean varjostamaan sinua :D

  ReplyDelete
 5. Täälläkin on tuollaisia sisälämpötiloja talvisin ja vieläkin kylmempää.Vautsi,olipa teillä upea sviitti siellä silloin 2007,Itse olin Vegasissa elokuussa 2005 ja silloin oli tosi kuumaa,myt pitäiskin olla parempi ilma. Ihanaa matkaa sinne ja nauti oikein kunnolla Susan kanssa:-)

  ReplyDelete
 6. Hui, onpas tosiaan vilpoista! Esikoisen luona riitti lämmintä, mutta taisi olla vain kuuma tunnelma kun täytimme pienen kaksion8) Piti laittaa lämmitykset pois meidän sielläoloajaksi. Tuli nyt Southwark ja Dickensin kortteli tutuksi;) Mukavaa matkaa sinulle!

  ReplyDelete
 7. Kurkkasin tossa samalla Vegasin saatiloja, kun piti itse tarkistaa, etta kannattaako laittaa pyykit koneeseen, taalla kun on sadellut muutamana paivana.

  Siella nayttaisi olevan ihan samanlaiset mukavat kelit kuin taallakin, tanaan tulee molemmissa kaupungeissa (no ainakin taalla) ja sitten luvataankin mukavaa aurinkoista kelia, lampotilat 20-25 C paivalla, eli tosi miellyttavaa.

  On muuten tosi hulppea toi teidan hotellihuone, mutta tuleva majoituspaikkasi on viela paljon ihanampi.

  Ma olen myos vatsalla jannittaja, suoli tyhjenee aika totaalisesti jos on jannat paikat, jos jannitys kasvaa, niin saattaa tulla vatsan sisalto ulos molemmista paista. ;)

  ReplyDelete
 8. Susu: Ei se aamukylmyys haittaa, kun siihen on tottunut. Öisin siis tarkeneen ihan hyvin lämpimän peiton alla. ja arvaas mitä – tänään lämmitysajastin toimi, ooh! :D

  Lähtö on vasta torsraina eli pari päivää pitää vielä kärvistellä. Mutta vatsa aloittaa läpiajon yleensä pari päivää ennen ;)

  Maijaseni! Suolihuuhtelu on iloinen toimenpide (ainakin siis periaatteessa, käytännöstä en ole niin varma), josta ei tosin vielä ole omakohtaisia kokemuksia silleen kirjaimellsesti ;D
  Matkajuttuja onkin sitten luvassa pian, kunhan pääsen matkaan!

  Penni: Minulla on aina masu reagoinut tällä tavalla, joten sen kanssa on oppinut olemaan. Jos nyt pitäisi valita, niin kyllä varmaan tämän läpiajon kuitenkin valitsisin kuin kamalan hedarin saati migreenin. ;)

  Alan olla jo aika töpinöissäni. Minäkin uskon, että meille tulee todella hauskaa ja on todella kiva nähdä sitä toista puolta myös Vegasista! Ja onhan tietty sitten reissu Losiinkin Itkiksen luokse, josta olen yhtä innoissani! Jäi niin mukavat muistot viime kerrasta!

  Rita: Minä olen blogisi vanha lukija ja jatkan olemista edelleen, eri nimellä vain kuin ennen ;)

  Yaelian: Täälläkin kylmenee sitten, kun nuo yöt vielä kylmenevät.

  Ei meillä olisi noin hienoa sviittiä ollut, ellei se olisi ollut niin edukas. Mutta hintaero tavallisiin huoneisiin oli niin pieni, että päätimme olla luxus. ;)

  Viime kerralla oli myös kuumaa, päivälämpötilat noin 30-40 astetta. Mutta koska ilma on niin kuiva, niin se tunnu niin pahalta eli minulla ei ollut ongelmia. Ja tursintin on helppo mennä viilentymään sisälle, koska sisällä ilmastointi pelaa ;)

  Inkivääri: Oli varmasti ihana reissu! Täällähän ei kai useissa kodeissa voi säätää pattereita eli kun lämpö laitetaan päälle (näin siis ainakin meillä), niin patterit alkavat lämmetä ja lämpenevät niin kuumiksi kuin nyt voivat lämmetä.

  Jos niitä pitäisi koko ajan päällä, niin kämpästä tulisi sauna. Toistaiseksi riittää muutama tunti aamulla lämmitystä ja toiset pari tuntia illalla: näin käsittääkseni monet täällä tekevät.

  Itkis: Apua, sadetta! No onhan se tietenkin hyvä siellä suunnalla, mutta itsekkäästi nyt toivon, että sateilut lakkaavat, kun tullaan sinne ;)

  Minäkin olen vähän tutkaillut noita lämpötiloja, kun menin jo ihan sekaisin, että mitä tässä pitäisi pakata mukaan :D Ja iloinen asia siis minulle päästä sinne, sillä huomattavasti lämpimämpiin lukemiin päästään siellä kuin täällä (täällä on ulkona tällä hetkellä +7,5 astetta, mutta se hieman kyllä lämpenee kunhan aurinko nousee)!

  Olen jo ihastunut Susan vessaan – ajattelin nukkua siellä ;D Ja sinun majapaikkahan onkin minulle tuttu ennestään, joten tiedän että laatua on luvassa. Ja kiva muuten nähdä uusi sisustuksesi!

  ReplyDelete
 9. Olisipa aika hulppeaa asustaa muutama yö tuossa hotellihuoneistossa.
  Mukavaa matkaa Las Vegasiin ja pelionnea. Eikös sieltä oteta rahaa kotiin peliluolista.

  ReplyDelete

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikille joko yhdessä tai erikseen (yleensä erikseen). Joskus vastaaminen voi vähän kestää, mutta ei kannata huolestua - vastaan kyllä :)