Pages

Thursday, November 25

Kiitospäiväkiima


En ole koskaan ennen viettänyt tai edes sen kummemmin noteerannut kiitospäivää. Siksi nyt onkin jännää, kun saan kokea sen, vaikkei se minulle sinänsä mitään merkitsekään.

Jumitan siis edelleen täällä Susan ihanassa ”kotihotellissa” Las Vegasissa. Huomenna Susan vanhempi lapsi, Daniel, tyttöystänsä - ja toivottavasti ihanan koiransa - kanssa tulee kiitospäiväaterialle.

Olen tavannut Danielin ja A:n jo useita kertoja, ja meillä on ollut hauskaa pelejä pelaten ja iltaa istuen.

Olen täällä kuin kotonani: pesen kattiloita ja jynssään pöytiä sillä aikaa, kun Susa valmistaa meille ihania keittoja. Havaitsimme, että meillä on todella samantyyppiset ruokatavat ja etenkin intohimo Minestronekeittoon.

Bellagiossa on kaunis Botanical Garden, jossa on tällä hetkellä ajankohtaisesti Kiitospäiväteema. Kaikki kasvit tuossa puutarhassa ovat aitoja. Puutarha sijaitsee hotelli-Casino -kompleksin sisällä – mielettömän kaunista!


Tietenkin jäimme myös katselemaan ja kuuntelemaan vesishow-esityksen.Jokainen päivä on omanlaisensa elämys. Koko ajan tulee mieleen kaikkea uutta, mitä haluamme vielä tehdä ennen kuin palaan kotiin.


Luonnollisesti käymme joskus myös istumassa iltaa clubeissa. Eikä ole muuten vielä tarvinnut kertaakaan maksaa mihinkään clubiin pääsymaksua ja drinkitkin tuodaan eteen ilmaiseksi.

10 comments:

 1. Ooh, kateeksi kyllä käy.
  Kuulostaa ihan siltä kuin olisit muuttanut sinne!

  Happy Thanksgiving!

  ReplyDelete
 2. Siltä se vähän tuntuukin, Susu ;-)

  Kiitospäivää sinullekin :)

  ReplyDelete
 3. Näyttää niin hulppean loisteliaalta.
  Täällä onkin pienet ympyrät.

  ReplyDelete
 4. Tosi kauniita kuvia jalleen. Ja tosi ihanalta kuullostaa teidan "kotihotellin" elama.

  Terveisia ja hyvaa kiitospaivaa kaikille. :)

  ReplyDelete
 5. Happy Thanksgiving! Itsekin olen kokenut kiitospäivän USAssa ja se oli kyllä kiva kokemus.Tuo Bellagion puutarha onkin tosi ihana,ja varmaankin nyt kurpitsoineen.Olet näköjään todellakin kotiutunut Vegasiin:-)

  ReplyDelete
 6. Arleena: se Botanical Gardens on todella suloinen ja rehevä keidas. Puutarhan teema kuulemma vaihtuu kuukausittain, joten kenties ehdin nähdä vielä jonkin toisenkin teeman.

  Itkis: Tänne kotihotelliin voisi jäädä vaikka kuinka pitkäksi aikaa. ;) Hyvää kiitospäivää myös sinulle ja Robille!

  Yaelian: Hyvää kiitospäivää sinullekin! Sain juuri tehtyä salaatin ja kattilat pestyä ja nyt saan viettää lepotaukoa hetken ;D

  ReplyDelete
 7. Nautinnollisia kokemuksia olet päässyt keräämään! Hienoa. Nautiskele sydämesi kyllyydestä.

  ReplyDelete
 8. En tosiaankaan tieda miten parjaan ilman "piikaani" sen jalkeen kun han lahtee! Ei vaan, mutta on ollut niin ihana herata aamulla kun keittio on siivottu (Mina kun en vaan paase aamulla sangysta ylos yhta aikaisin kuin Varjo). Ja Varjo on jopa onnistunut kouluttumaan Bellaakin uusille tavoille, kerron niista sitten joskus.

  Tanaan sain yllatyspikkulahjan Varjolta, nyyh.

  Mutta en nyt kirjoita taman enempaa talla kertaa, on jo pala kurkussa vaikka jaljella on viela melkein 4 paivaa, ennen kuin han lahtee.

  ReplyDelete
 9. Lepis, kiitokset jälkijunassa! valitettavasti kaikki hyvä loppuu aikanaan. :/

  Susa, I miss you! Palaan tänne vielä jälkijunassa, kun en aiemmin vain voinut vastata. Ikävä on kova, mutta olen aivan varma, että kohtaamme vielä - nopeammin kuin tiedämmekään, I hope!

  ReplyDelete
 10. Wau, kiinnostavia kuvia. Toivottavasti meidän suunnitelma toteutuu ja nähdään noita paikkoja kans toukokuussa.

  Panin readeriin tän blogin seurantaan, itselläni on blogissa aika hiljaista (siirtynyt meno enemmänkin blipfotoon), mutta seuraan kyllä edelleen muita.

  ReplyDelete

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikille joko yhdessä tai erikseen (yleensä erikseen). Joskus vastaaminen voi vähän kestää, mutta ei kannata huolestua - vastaan kyllä :)