Pages

Monday, November 8

Susa aina pakottaa


Halloween tuli ja meni ja tämänkertainen olikin elämäni erikoisin ja eksoottisin kokemus.

En ole koskaan Halloweenia juhlistanut, joten nyt vasta menetin Halloween-neitsyyden Santa Monica Boulevardilla Los Angelesissa.

Kiitos Susa ja Itkis ihanasta ja ikimuistoisesta illasta ja erityiskiitos Itkikselle vieraanvaraisuudesta! Itkiksen Halloweenpostauksen pääset katsomaan täältä.

Susaa en vielä kiittele, kun olen edelleen jumittuneena tänne Vegasiin. Jumitus on niin tiukka, että siirsin lennon joulukuulle.

Susa pakotti minut tekemään tämän Halloween-postauksen (kannattaa muuten  tsekata Susan Halloween-postaus - siellä on myös videoita!), joten tässäpä tätä nyt sitten. Hieman kesti, koska on ollut niin kiire koko ajan.

Susa arvostaa siistiä keittiötä, joten suurin osa ajastani onkin mennyt siivoamisen merkeissä.


Toinen syy miksen ehdi bloggailla: Bella raiskaa minua koko ajan, joten koneelle pääseminen on toisinaan hieman hankalaa. Kuvassa Bella istuu päälläni ja vahtii, että käyttäydyn kunnolla.

10 comments:

 1. Ens postauksen teet kylla sitten nopeemmin! Keittiossa on kattiloita, mee tiskaa ne! Heti.

  ReplyDelete
 2. lol, toi Bellan ilme! Se on tosi rentoa kappailla siella Bella koko ajan lahkeessa roikkuen, tai paassa istuen. ;)

  Kiitokset vaan viela itsellenne, sulle ja Susalle. Oli mullakin oikeastaan eka oikea Halloween vietto. Ja siita riittaa muisteloita viela pitkaksi aikaa.

  Hyvia kuvia. Niin ihana toi saksikasi Edward.

  Pitakaa hauskaa, vaikka niin te kai pidattekin. ;D

  ReplyDelete
 3. Ihan kauheeta pakottamista ;O)))) En kyllä olisi uskonut Susasta. Ja joulukuuhun asti on pakottanut sut keittiöorjaksi ja sitten vielä laittanut vaarallisen Bellan vahtimaan että teet mitä käskee...
  Siellä Halloweenissahan näköjään oli upeita roomalaisia gladiaattoreitakin...
  Kyllä vähän huolestuttaa tuo meno ;O))))))

  ReplyDelete
 4. No onneksi Susa pakotti sut postaamaan,niin että sustakin jotain kuulee.Aika hurjalta näyttää tuo Halloween -meno Santa Monicassa;mun muistama Halloween Nykin läheltä on kyllä vähän erilainen;D
  Hih,ihana tuo Bellan ilme...Älä nyt liikaa alistu siivoomaan niin että pääset myös katsomaan tarkemmin Vegasin ihmeitä....

  ReplyDelete
 5. Sitten kun saat Susan kattilat pestyä, niin voit siirytä tänne meille. Meidän keittiössä riitää aina hommia. Mukavaa lomaa siellä rapakon takana.

  ReplyDelete
 6. jestas, hahaha! Jos nyt satut eksymään meille, niin kun sulla on tota kokemusta nyt, niin kattilat ja keittiö odottavat täällä sua :D

  ReplyDelete
 7. Hehhee, elosi kuulostaa mahtavalta ja hienoja on kuvatkin - yhtä hienoa matkan jatkoa sinulle:)

  ReplyDelete
 8. Moi! Löysin tänne Susan blogin kautta ja musta tuntuu että tiedän kuka olet! Hävisit aiemmin ja surin sitä jopa blogissani, mutta täällä taas! Upeeta! :)

  ReplyDelete
 9. Joulukuuhun saakka?! Kirjoittele nyt jossain välissä jotain, tässähän kuolee ikävään...

  Kuulostaa kyllä ihan mahtavalta :) Minäkin haluaisin kokea tuollaisen karnevaalin.

  ReplyDelete
 10. Ihanaa, että olet päässyt viettämään nautinnollista aikaa! Happy days.

  ReplyDelete

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikille joko yhdessä tai erikseen (yleensä erikseen). Joskus vastaaminen voi vähän kestää, mutta ei kannata huolestua - vastaan kyllä :)