Pages

Sunday, December 12

Harrodsin joulu I

kaikki varmasti tietävät, mikä on Harrods, joten se ei esittelyjä kaivanne.


Eilen kävin mieheni kanssa pällistelemässä Harrodsin legendaariseksi muodostuneita jouluikkunoita. Olikin muuten minulle ensimmäinen kerta, kun ne jouluikkunat näin ja ihastuin. Kohtahan tässä alkaa jo odotella seuraavaa joulua, että näkee uudet ikkunat!


Kussakin ikkunassa on omanlaisensa teema. Nuo kaksi ylempää kuvaa ovat samasta ikkunasta.


Sekä ylä- että alakuva edustavat merellistä aihetta. Nainen on merenneito. Valitettavasti en saanut koko tätiä kuvaan, sillä heijastusten takia se oli mahdotonta.

Pitäisi ostaa uusi polarisaatiosuodin, sillä edelliseni ei käy "uuteen" kameraani, ainoastaan vanhaan.


Joihinkin kuviin heijastukset tosin mielestäni sopivat.
Kaikilla näytteikkunan miehillä on pitkät viikset ja laaja tukka.


Oli todella vaikea valita, mitkä kuvat tänne heitän: otin niin paljon kuvia. Nämä kaikki ovat siis näyteikkunakuvia. Minulla on kuvia myös sisältä, teen niistä koosteen joku toinen kerta.


Kävelimme Harrodsilta Piccadilly Circukseen ja matkalla törmäsin ihanaan musiikkikauppaan, jonka erikoista näyteikkunaa jäin kuvaamaan! Siinä mallinukeilla oli ufopäät.

Ihan minun näköinen kauppa - kenties heitän kuvia siitäkin tänne jossain vaiheessa.

15 comments:

 1. Voi miten upeita. Olisi todella hauskaa päästä tekmään tuollaisia pienoismalleja ja -maailmoja ;)

  Innoissani jään odottamaan sisäkuvia.

  ReplyDelete
 2. Onko Harrodsilla omat jouluikkunoiden somistajat vai tilaavatko he somistuksia joiltakin?

  Aika mietoja ovat takalaiset ikkunat noihin verrattuna ;).

  ReplyDelete
 3. Jouluikkunat ovat kiehtovia, lisää vaan kuvia!

  ReplyDelete
 4. Kuvia, kuvia! Nää on ihania.

  ReplyDelete
 5. Siis nuoko on ihan reality kuvia ilman erikoiskäsittelyjä! Ovat aivan sinun näköisiäsi, siis tarkoitan kuvataiteesi.
  Vaude! On osattu, nähty vaivaa ja poltettu rahaa, mutta kelpaa katsella.

  ReplyDelete
 6. Vau! Tosi upeita juttuja Harrodsin jouluikkunoissa! Piti sanoa samaa kuin Sirokko,siitä että ovat aivan tyyliäsi nuo hahmot.
  Harrodsissa olen käynyt,mutta en jouluna...

  ReplyDelete
 7. Lepis, noiden tekemiseen on kyllä varmasti kulunut tovi jos toinenkin! Hienoa työtä tosiaan. Sisäkuvat tulevat varmaan huomenna tai joskus, kun jaksan laitella ne ;)

  Tuula, enpä osaakaan vastata tuohon. Luulisin, että tilaavat joiltain designereiltä työt. Kussakin ikkunassa kyllä luki, kuka (tai mikä tiimi) ne on suunnitellut ja tehnyt, mutta meni vähän ohi ne tekstit, kun olin niin innoissani itse ikkunoista.

  Kaikissa ikkunoissa oli ja mallinukeissa oli tietyt yhteneväisyydet mm. mallinukkien hiuksien ja (fantasia)meikkien suhteen eli vaikka kukin ikkuna oli oma erillinen maailmansa, niin silti ne olivat kaikki harmoniassa keskenään.

  Eräs yhtenevä teema oli myös pienet keijut (niitä oli poikia ja tyttöjä), joita oli joka ikkunassa, vaan eipä tullut laitettua kuvaa niistä. Ehkä lisään sen jälkijunassa joskun.

  Susu, Lisää tulee varmasti sitten kun tulee! ;)

  Tiina, Kiva että tykkäät!

  Sirokko, Hih, en ole käsitellyt kuvia eli ihan on Harrodsin designer-tiimien omaa käsialaa. Mutta minulla on paljon potrettikuvia mallinukeista (tässä postauksessa on vain murto-osa niistä), joten niitä varmasti alkaa putkahdella esille muokattuinakin versioina. :D

  Yaelian, Kiitokset – ihastuin noihin nukkeihin ja ikkunoihin heti! ja tämä oli tosiaan minunkin eka kertani harrodsilla joulun aikaan, joten oli kyllä todella positiivinen ylläri.

  ReplyDelete
 8. Joulupukki on vähän tuunautunut :)

  ReplyDelete
 9. Ei näkynyt tontun tonttua. Kauniita lilan eri sävyjä, hienot ikkunat, joista joulutunnelman piti itse kaivaa esiin.

  ReplyDelete
 10. Peikko, joulupukki on jo vähän last season ;)

  Arleena, joulukeijuja ja –palloja olisi ollut, mutten laittanut niistä kuvia. Minusta on kiva, ettei ollut liian jouluista, kun eipä tuo joulu niin kovasti kiinnosta. ;) En kuulu edes kirkkoon, joten sinällään koko juhla ei kosketa minua.

  Susa, kiitosta! Sitten kun tulet tänne, voidaan mennä Harrodsille tekemään ikkunaostoksia (paljon muuhun ei minulla olekaan varaa, lol) :D

  ReplyDelete
 11. Vien pienen poikani kauan sitten Harroldsin jouluosastoa katsomaan ja hän jäi (kerrankin) täysin sanattomaksi. Katseli suu auki niitä ihania koristeita ja kimalteita ja sanoi viimein: "Äiti onko tämä taivas?"

  Upeita kuvia. Lontoon jouluikkunoita voisin kierrellä ja katsella tunti tolkulla. Valitettavasi siellä vaan on moni muukin liikeellä...

  ReplyDelete
 12. Vihreätniityt: En ihmettele ollenkaan, että ikkunat ovat tehneet poikaseesikin vaikutuksen! Tässähän alkaa jo itsekin odottaa seuraavaa joulua, että näkee, millaiset ikkunat silloin on ;D

  Liikkeellä tosiaan oli "pari" muutakin ihmistä. ;)

  ReplyDelete
 13. Kiva että pääsi kurkkaamaan ison maailman juttuihin :D Meidän käpykylässä olen nähnyt näyteikkunoissa vain niitä "last season-joulupukkeja" ja muutaman kulahtaneen kuusen :DD

  ReplyDelete
 14. Siivetön, heh :D Täytyy tunnustaa, että olen vähän ihmeissäni joulupukin kadonneesta suosiosta täällä ;))

  ReplyDelete

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikille joko yhdessä tai erikseen (yleensä erikseen). Joskus vastaaminen voi vähän kestää, mutta ei kannata huolestua - vastaan kyllä :)