Pages

Tuesday, December 14

Harrodsin joulu II

Tässä niitä lupaamiani sisäkuvia Harrodsilta. Harrods on siitä jännä paikka, että siellä on huoneita. Kukin tavararyhmä on omassa huoneessaan.


Ei todellakaan käyty koko murjua läpi, vaan ainoastaan osa siitä. Siis se osa, joka oli menomatkalla Christmas worldiin, jonka halusin nähdä.


Christmas world oli pienoinen pettymys. Luulin, että se olisi ikään kuin joulumaa, mutta se olikin vain joulukrääsäosasto.


Siitä lähtis kiva naamari bad face dayn varalle 15 punnalla! Melkein ostin.


Tähän viinaveneen ääreen olisin mieluusti jäänyt pidemmäksikin aikaa - jos siis olisi ollut avaaja mukana.


Harrodsilla ei muuten välttämättä oikeasti saa kuvata. Minulle jäi vähän epäselväksi saako vaiko eikö saa, sillä eräässä huoneessa eräs henkilökuntanainen ilmoitti, ettei saa ottaa yksittäisiä tuotekuvia, mutta sellaisia laajoja kuvia voi ottaa, jossa näkyy kaikki tilat.

Noh, ottelin sitten laajoja kuvia ja eiköhän heti tullut toinen henkilökuntanainen siihen, joka ilmoitti, ettei saa kuvata ollenkaan. Tämä henkilökuntanainen numero 1 seisoi siinä vieressä ja ilmoitin, että numero 1 sanoi, että saa kuvata, jos ei kuvaa lähikuvia tuotteista.

No numero kakkonen päätti, ettei oikeastaan saa kuvata ollenkaan. Olisi tehnyt mieli pyytää heidän esimies paikalle ja kysyä, että mikäs se teidän politiikka nyt oikein onkaan, kun ei edes oma henkilökuntanne sitä tiedä.

Vaan enpä jaksanut. Menin toiseen saliin kuvaamaan.

9 comments:

 1. Krääsää tai krääsää,mutta hyvältä näyttää! Ihanan värikästä! Ja tuo naamarikin olisi just sun tyyliäsi.Täällä yhdessä kaupassa on noita koristeina monta erilaista.
  Ai tuollakaan ei saa kuvata...Mua aina ärsyttää kun täällä lähistön jättimarketissa ei saa kuvata,mutta kuvaankin joskus salaa;D

  ReplyDelete
 2. Runsautta ja hyvinvointia. Kuvauksellisia paikkoja, sai sitten kuvata tai ei.

  ReplyDelete
 3. Kyllä tuolla riittää ostettavaa niille, jotka sitä haluavat.

  ReplyDelete
 4. Kivoja kuvia, vaikka ihme saannot siella kaupassa tosiaan eivat itsekaan ole niista perilla.

  Itse suoraan sanottuna odottelen etta saapuu tammikuu ja koko jouluhullutus on ohi. Kavin tanaan moolissa ja paatin etten astu sinne sisaan, ennen kuin tama raivostuttava jouluhullutus on ohi. Ei jaksa, ei jaksa. Odottelen jo kevatta...

  ReplyDelete
 5. Yaelian, Naamari olisi tosiaan ollut kaunis koriste, mutta enpä olisi sen takia jaksanut jonotta puolta päivää kassalle ;) Ja toisekseen, vastaavan löytää varmasti parilla punnalla muualta, jos oikein haluaa sen saada :D

  En siis nyt tiedä saako tuolla kuvata vai ei. Pitää varmaan mennä sinne uudelleen ja kuvata taas röykeästi ja sitten, jos joku tulee valittamaan, niin pyytää, että selittävät juurta jaksain kuvaussäännöt!

  Susu, Hyvinvointia paksulle lompsalle ;) Siellä ei muuten ollut kuvauskieltokylttejä missään, joten siksi ihan rohkeasti kuvailin. Minun kamerallani ei oikin voi salaa kuvata :D

  Arleena, Riittää varmasti! ;)

  Susa, Sanos muuta! Mutta ehdinpäs saada, mitä halusin ja aina voi siiryä toiseen huoneeseen kuvaamaan ;D

  Itse jaksan olla niin kauan siellä ruuhkassa, kun jaksan kuvata. Mutta sitten on pakko äkkiä päästä pois. Harrods-katu (Brompton Road) oli lauantaina niin tukossa, ettei viitsitty sitä edes muuten kävellä kuin siinä Harrodsin kupeessa. Sitten siirryimme Piccadillylle (joka sekin oli aika täynnä, heh).

  Minäkin odotan kevättä, en jaksa näitä paskailmoja. Tänne on kaiken lisäksi luvattu lunta viikonloppuna! Mikä ihme siinä nyt on, kun pitää olla koko ajan satamassa lunta, kun ei täällä normaalisti sada, pöh.

  ReplyDelete
 6. Minusta heidzn pitaisi olla kuvista iloinen, sehan on heille mainosta.

  ReplyDelete
 7. Is there anymore information you can give on this subject. It answers a lot of my questions but there is still more info I need. I will drop you an email if I can find it. Never mind I will just use the contact form. Hopefully you can help me further.

  - Robson

  ReplyDelete
 8. Robson, If you're interested in Harrods, here's the link to their sites:

  http://www.harrods.com/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=brand&utm_campaign=ppc&cid=PPC_08%20Brand%20Exact%20Backup_Harrods%20Generic

  ReplyDelete

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikille joko yhdessä tai erikseen (yleensä erikseen). Joskus vastaaminen voi vähän kestää, mutta ei kannata huolestua - vastaan kyllä :)