Pages

Monday, December 13

HumanoidiJouluikkuna ja pari sanaa kommentoinnista

Ennen Harrodsin sisäkuvia laitankin ne toisen näyteikkunan kuvat.


En muista enää kyseisen musiikkikaupan nimeä – olin liian innoissani noista humanoideista, että mitään olisi jäänyt mieleeni.

Tässä(kään) postauksessa ei sitten ole mitään piilomerkityksiä eli jos sellaisia etsit, niin unohda koko juttu ja mene muualle määkimään.

Minun blogissani saa kommentoida blogitekstejäni ja kertoa niistä mielipiteensä. Sen sijaan kaikenlainen vittuilu ja vihjailu ei ole suotavaa.

Saatan vastata niin kuin metsä vastaa kun sinne huutaa, tai sitten poistan kommentin, tai sitten jäljitän kommentoijan.

Täällä ei myöskään sallita toisten kommentoijien ilkkumista niin kuin joissakin blogeissa, joissa bloginpitäjä oikein itsekin innostuu aukomaan päätänsä kommentoijilleen laajan anonillijoukon saattelemana.

En siis salli toisten kommentoijien dissaamista ja väheksymistä, vaikka itsekin olisin kuinka eri mieltä asiasta. Piste.

Tämä blogin on minulle tärkeä harrastus ja minä määrittelen säännöt tänne. Ja täällä voidaan keskustella kiihkeästikin eri aiheista, mutta kenellekään ei vittuilla.

Onnekseni kommentoijani ovat lähes 100-prosenttisesti fiksuja ihmisiä. Jännä huomata, että tähän mennessä ainoat päänaukojat ovat anonyymejä tai blogittomia.

Niin se oli tosin edellisessäkin blogissani – joskus tosin sain myös ihania ja opettavaisia kommentteja anonyymeiltä, joten siksi en halua estää anonyymien kommentointia.


21 comments:

 1. ihania kuvia!
  asiaa puhut kommentoinnista..

  L

  ReplyDelete
 2. Kävin lukemassa tuon yhden taannoisen suljetun kommenttiketjun ja sattuneista syistä pulssini nousi hetkeksi aika korkealle, mutta ketjun loppuun asti luettuani tulin tulokseen, ettei kenellekään ja varsinkaan sinulle jäänyt epäselväksi, että tämä kaimani en ollut minä.
  Tarttis varmaan vaihtaa joku vähän uniikimpi nimimerkki. :D

  Itse kävin jokunen vuosi sitten Lontoossa enkä KÄSITÄ miksi silloin skippasin Harrodsin kokonaan! En vaan tajua! Joku mielenhäiriö, joka kyllä harmitti heti Suomeen palattuani. En käynyt siis edes ikkunoita pällistelemässä, tiedä olisinko sinne sisään päässytkään köyhänä resupekkana. ;)

  ReplyDelete
 3. Vilkaisin ohikulkiessani Stockan "jouluikkunoita" (en kylläkään sitä varsinaista, mutta tuskin se olisi ollut sen kiinnostavampi): NIIN TYLSIÄ! Humainoidit on paljon kivempia :)

  Oikein ihmettelen joskus, että miten olen säästynyt tuollaisilta kommentoijilta. Nykyiseen blogiini harva edes eksyy, mutta en saanut mitään anonillejä niskaani edes silloin, kun pidin entistä ja sillä oli sentään aika paljon lukijoitakin. Ja kirjoitukseni ovat joskus vähän provosoivia. Tai itse asiassa ilmeisesti ei, kun ei kerran kukaan urpo alkanut niistä länkyttää... Yhyy, onkohan minulla liian suuret luulot itsestäni :D

  Mutta joka tapauksessa jossain vaiheessa päätin, etten vastaile (niille harvoillekaan) anonyymeille, kun minua häiritsee, kun kasvottomat huutelee, enkä erota kuka on kuka.

  Jokainen saa kuitenkin onneksi ihan itse määritellä omat sääntönsä, ja sinulla on ihan hyvät perustelut tälle kommenttisäännölle. Ihme leikkimistä tuollainen.

  ReplyDelete
 4. Mulla oli jossain vaiheessa vähän härö kommentoija, jota pyysin vain jättämään lokiloni rauhaan... kas kummaa, se tehosi. Ja jos joku on pashamainen, olen samanlainen takaisin.

  Valitettavasti en ole lukenut taas hetkeen kommenttejasi, joten en tiedä edes mistä on kyse - varmaan parempi niin.

  Piti vaan sanomani, että tuo viimeisin kuva on HIANO ;DDD On muutkin, mutta tuo vetoaa meikäläiseen jotenkin erityisesti.

  ReplyDelete
 5. Onpas teillä siellä makeita jouluikkunoita;D
  Mahtava tuo vika kuva! Tykkään!!
  Ihan totta mitä sanot kommentoinnista,en tajua miksi jotkut rupeavat nälvimään toisten blogeissa.

  ReplyDelete
 6. Aika pelottavia humanoideja(mutta mä olenkin tällainen nynnerö :)))

  Totta joka sana, kommentoinnista, mainitsit juuri siitä toisten kommentoijien lynkkaamisesta mistä minäkin kerroin viime kommentissani...inhottavaa sellainen. Ihmiset on ...noh..ihmisiä.
  Hyvää Lucian päivää!

  ReplyDelete
 7. Ihania kuvapostauksia.
  Kylla peittoaa Stockan jouluikkunat mennen tullen.
  Terveiset muuttolaatikoiden keskelta - homma etenee mallikaasti! :)

  ReplyDelete
 8. Kivoja humanoideja! Kommenteista se etta pahoja voi onneksi poistaa (etenkin anoymit) ja toiset voivat kuitenkin joskus jaada jotta huomattaisiin miten hulluja me voimme olla. Itse saan harvoin ikavia kommentteja, mutta niin on kylla tainut sattua. Vaarinymmaryksia myoskin.

  ReplyDelete
 9. Tiina, no sinulla on kuitenkin omaperäinen ja uniikki profiilikuva tuossa!

  En usko, että kukaan luuli, että sinä olet kyseessä, minulla se ei käynyt edes mielessäni.

  Kyllähän sinne Harrodsiin sisälle pääsee kuka tahansa (kunhan ei ole isoja kantamuksia esim. reppu mukana) – kaikenlaista porukkaa siellä nytkin oli.

  Tietenkin Harrods varmaan haluaisi sinne vain rahanhajuisia ihmisiä. Enpä ostanut sieltä itsekään mitään ;)

  Penni, joskus on Stockallakin ollut ihan nättejä jouluikkunoita, mikäli en ihan väärin muista. Mutta siis aika pienethän ne ikkunatilat siellä on.

  Ei minullakaan ole paljon noita anonillejä käynyt blogillani eli aika hyvin olen niiltä säästynyt. Edellisessäkin blogissa heitä siunaantui sinne vain satunnaisesti ja yleensä he katosivat aika äkkiä.

  Mutta nyt on tässä lyhyen ajan sisällä ollut muutamia vittuilijoita, joten siksi halusin muistuttaa kommentointisäännöistä täällä.

  En halua, että blogini kommenttilaatikosta tulee mikään sotatanner, jossa auotaan päätä ristiin rastiin.

  Riidanhaluiset anonillit voivat etsiä uuden alustan päänaukomispaikaksi.

  Polga, Joskus voi pelkkä sana tehota. Sitkeimmät ne aina palaavat ja palaavat ja jankkaavat vaikka maailmantappiin asti, jos sille päälle sattuvat :D

  Et ole missannut mitään, vaikket ole kommenttejani lukenut, ihan hyvä niin!

  Tykkäät varmaan vikasta kuvasta siksi, että siinä joku saa kohta lumipallosta päähänsä ;D ;D

  Yaelian, Ihan innostuin itsekin noista ikkunoista! Ja tykkään kovasti, kun ikkunat ovat niin erilaisia eikä minua haittaa ollenkaan se, että perinteiset jouluelementit puuttuvat (mm. se joulupukki).

  SuviAnniina, Nehän ovat söpöjä humanoideja! :D

  Lynkkaaminen on tosiaan inhottavaa. En enää kommentoi sellaisiin blogeihin, joissa on vaarana joutua lynkkaystoimenpiteiden alaiseksi. En siis ole masokisti ja kaikesta huolimatta minullakin on tunteet ;D

  BLOGitse, kiitos terveisistä! Olen nyt jo pihalla, että mihinkäs olette muuttamassa?! Pitääkin tutkia paremmin blogiasi, jos tulisi selvyys ;))

  ReplyDelete
 10. Hpy, onneksi voi tosiaan poistaa. Minulla on vain sellainen pakkomielle, etten poista mitään kommentteja. Mutta ehkä siitäkin säännöstä voi joustaa.

  Minä arvostan, että syyttelyn ja väittelyn sijaan kysytään – sillä lailla ei tarvitse tapella ja asiat voidaan selvittää heti.

  Kiva kun kävit kylässä!

  ReplyDelete
 11. Tosi huvittavia nuo jouluiset humanoidit, olisin itsekin ollut vanhana scififanina innoissani noista :D

  ReplyDelete
 12. Apua, unohtui kommentoida LA:lle! Anteeksi, ei ollut mitenkään tarkoituksellista ignorata kommenttiasi! Kiitos siis kommentistasi ja kiva kuulla, että tykkäsit kuvista :))

  Mimi, se oli kyllä hauskan erikoinen näyteikkuna! Harmittaa nyt vain, etten muista sen liikkeen nimeä. Täytyy varmaan googlettaa, kun asia häiritsee :D

  ReplyDelete
 13. Suloisia alieneja, haluaisin tuollaisia makuuhuoneen nurkkaan!

  Älyön vittuilu kommenteissa ja privaatisti s-postissa on syvältä, mutta vaikea sille on tehdä mitään muuta kuin olla lukematta, jos joku on saanut pakkomielteen paranoiassaan.
  Vastata ei kannata, sen ole huomannut.

  Huokaus.

  ReplyDelete
 14. Mitähän täällä on aiemmin tapahtunut?! Olen liian usein pihalla kaikesta, joskus se tosin on vaan hyväksi..
  Mutta symppiksiä ET-variaatioita sinulla! Tuokin jolla kasvaa lumiukko päästä :) Sillä on kirjaimellisesti jäitä hatussa eli jäätä hattuna. Porokin löytyy, kullatut sarvet ja kaikki.

  ReplyDelete
 15. Kiitos kun liityit myös minulle lukijaksi, luonto on myös minulle erittäin tärkeä!

  Sinä sanot suorat sanat, minä pidän siitä, ja näin sen täytyykin olla!

  Kivasti muokattuja kuvia, harmi kun on tässä tätä joulu hössötystä, ei kerkee kovasti tutkimaan, mutta joulun jälkeen rauhotutaan, ONNEKSI, sitten palataan asiaan!

  ReplyDelete
 16. Hear, hear!
  Yritän uskaltautua viikonloppuna Dubliniin katsastamaan Brown&Thomasin ikkunan, saa nähdä pääsenkö lähtemään (siis itsestä ihan vain kiinni). En usko humanoideja löytyvän, mutta eihän sitä koskaan tiedä.
  Näin muuten unta tosi kauniista jouluvaloista... hmmm.
  Tiistaita!

  ReplyDelete
 17. Olen taysin samaa mielta noista kommenteista! Raukkamaista bloginpitajan tsempittaa anonilleja vittuilijoita, se on yksi asia mita en voi sietaa. Jatankin sellaiset blogit rauhaan nykyaan, enka vaivaudu edes vilkaisemaan.

  Anyway, ystavani, sahan jo tiedat mita mielta olen tasta kaikesta.

  Ihania kuvia. :))

  Ei oikeen ajatus kulje, olen niin vasynyt tana-iltana.

  Huga <3

  ReplyDelete
 18. Susu, Makkarin nurkkaan ;D No mikäpä siinä!

  Vastaamatta jättäminen olisi varmaan tehokkainta, mutta minulla on sellainen ongelma (kun mulla on tää temperamentti), että on vaikea olla vastaamatta. Minä voisin kyllä keskustella näistä asioista, mutta turhaahan se on, jos/kun pakkomielteinen (yleensä) anonilli harvemmin siihen kykenee mitenkään järjellisesti.

  Kutis, Ei täällä ole mitään kummempaa tapahtunut ja sekin taisi mennä jo ohi ;)

  Nuo alienit olivat kyllä oikein suloisia ja ikkunat oli hienosti tehty! Kuvia olisi enemmänkin, mutta osassa oli hieman liikaa heijastuksia minun makuuni.

  Seijastiina, Sinulla on upeita luontokuvia ja olen iloinen, että löysin blogisi!

  Näitä kuvia ei muuten ole muokattu, normaali toimenpiteet vain tehty photarissa eli mahdollisesti kontrastia lisätty.

  Heljä, Ota sitten kamera mukaan, jos sinne päädyt! Pitelen peukkuja, että matka onnistuu. Tiedän tuon tunteen, ettei oikein voi luottaa itseensä sen suhteen pääseekö lähtemään. Olen tässä itse ollut menossa Oxford Streetille pitkästä aikaa turisteilemaan ja kuvaamaan, mutta enpä ole toistaiseksi onnistunut ;)

  Susa, Amen. Turha kiusata itseään menemällä sellaisiin blogeihin. Minusta on kyllä kiva keskustella ja vaihtaa mielipiteitä asioista, mutta teen sen mielelläni sellaisissa blogeissa, joissa on hyvä ja rakentava henki – onneksi sellaisiakin on!

  Hali <3

  ReplyDelete
 19. Ufomuoti on kertakaikkisen hienoa. Viettäisin varmasti viikon ihmetellen noita ikkunoita. Loistavia ideoita maailmalla!

  ReplyDelete
 20. Naa sun pohjat muuten nakyy talla lapparilla, ja varit on erilaisia kuin mun koneella.

  ReplyDelete
 21. Lepis, Minäkin olisin mielelläni viettänyt, mutta koska mies oli matkassa, piti toimia nopeasti ;D

  Susa, Jee! Mikähän juttu siinä sinun pöytäkoneessa on, kun se ei näitä näytä?!

  ReplyDelete

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikille joko yhdessä tai erikseen (yleensä erikseen). Joskus vastaaminen voi vähän kestää, mutta ei kannata huolestua - vastaan kyllä :)