Pages

Wednesday, December 22

Karhua on ammuttu perseeseenEn kuulu kirkkoon, joten joulu ei ole minulle mikään sen kummempi juhla. En ole valmistellut sen tuloa mitenkään enkä aiokaan.

Nauttikaa te muut kuitenkin joulusta ja ajatelkaa vähän Jeesustakin, jos juhlaa vietätte, eikä vain joulupalloja, lahjoja tai kuusenkoristeita. Tai olkaa ajattelematta – ei se minulle kuulu.

Tämä oli sitten huumoria. Jos ei mennyt jakeluun, niin voi voi. Olen nyt karhu, jota on ammuttu perseeseen. Purentalihas on taas tulehtunut enkä voi syödä mitään. Tai voisin, mutten jaksa.

Happy Holidays anyway ja jouluja niille, jotka sitä viettävät!

12 comments:

 1. Onkos tää nyt sarjaa karhun poika sairastaa....? Minä täältä halaan ja hellin :) Veitä nyt kuitenkin mukava viikonloppu.

  ReplyDelete
 2. Hyvin samanlaiset ajatukset. Toisaalta, johan sen on todistanut kapitalistinenkin tiedemies, että Jesse syntyi v. 4 eea, eli 4 v. ennen syntymäänsä :O

  Revitään siitä ja loikoillaan - sinä siellä, minä täällä.

  Eikäs kun valoa päin!

  ReplyDelete
 3. Niin, eipas nyt unohdeta miksi joulua juhlitaan... Kiitos todella valaisevasta postauksesta, olin jo ihan unohtanut perimmaisen tarkoituksen kun joulupallot heiluu joka paikassa.

  ;D

  ReplyDelete
 4. Jokainen tavallaan, se on minun näkemykseni joulusta.

  Tänne se tulee stressaamatta, sen kummempia ponnistelematta.

  Voi sinua, paha paha purentalihas, pah!

  ReplyDelete
 5. Miten joulua vietetaan nykyaan eri maissa? Itse en juuri vieta, meilla on aaton paivanakin usein pitka tyopaiva, enka juuri ehdi valmistaa mitaan erikoista, joten syodaan vaan ehka vahan eri tavalla kuin tavallisesti. Lahjojakaaan emme juuri anna toisillemme (vai ehtisinko ostamaan miehelleni saappaat, ne entiset vuotavat...)
  Mutta jotenkin Ranskan joulusta puuttuu minusta se joulun odotus, aika ennen joulua kun kuunnellaan joulumusiikkia jne.
  Massailyksi se menee jos suostuu menemaan muun perheen luo syomaan. Ilta on sitten pitka, kovinkin pitka sellaiselle joka on jo tehnyt pitkan tyoviikon.
  No, hyvaa joulua kuitenkin! Ja lapsimielta.

  ReplyDelete
 6. Niinpä,eikös joulu alunperin ollutkin pakanallinen juhla,joka ei mitenkään Jeesukseenkaan liittynyt...Puremalihakselle paranemisiin.Täällä onneksi kivasti välttää kaiken jouluhässäkän:-) (vaikka sitä ihan pikkuisen kaipaa,koska sitä ei ole...)
  Aika mahtava autiotalo muuten tuossa videossa!

  ReplyDelete
 7. Joulu tulee liikaa hässäköimättäkin. Minulle se on lahinna aikaa olla yhdessa laheisten kanssa ylimaaraisten vapaitten merkeissa. Syksy on ollut kiireista aikaa ja nama joulun vapaat katkaisevat mukavasti pitkan talven taalla valoineen.

  Toivottavasti paranet nopeasti!

  ReplyDelete
 8. Heips, peppuun ammuttu karhu! =)

  Juu, Jeesus on meidän kodissamme joulun aikana synttärijuhlan arvoinen. Vaatimattomasti juhlimme, mutta juhlistamme kumminkin.

  Pakanathan ne muinoin, alunperin juhlivat jotain saturnaaliaan tähän aikaan vuodesta ja kristityt eivät halunneet osallistua siihen juhlaan, joten he alkoivat viettää Jeesuksen syntymäpäivää.

  Hyvä ettei ammuttu peppulihas ole tulehtunut! ;)
  Toivotaan purentalihakselle paranemisia, jos vaikka paikalliset jouluruuat maistuisivatkin!

  Kiitos samoin, hyvää joulun aikaa! <3

  ReplyDelete
 9. Peikolta kolme lumipalloa tervehdykseksi

  ReplyDelete
 10. Kiitokset teille kaikille kommenteista ja toivotuksista!

  Hauli on saatu ulos karhun pepusta, joten rauha on taas maassa ;) Ja purentalihaskin on rauhoittunut, joten tänään saan nauttia joululaatikoista, jotka mies on tehnyt, nam!

  ReplyDelete
 11. Jotkut uskoo joulupukkiin ja toiset jeesukseen, onko siinä sitten niin suurta eroa (vitsi,vitsi;-)
  Jouluna rakastetaan lähimmäistä, siitä varmasti ollaan kaikki samaa mieltä <3

  Jouluhaleja sinulle sinne rapakon taakse!

  ReplyDelete
 12. Juu ja jotkut ei usko mihinkään - eivät kaikki edes vietä joulua ;D

  Haleja myös sinne <3

  ReplyDelete

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikille joko yhdessä tai erikseen (yleensä erikseen). Joskus vastaaminen voi vähän kestää, mutta ei kannata huolestua - vastaan kyllä :)