Pages

Tuesday, January 18

MatkijalintuTäällä on ollut harmaata ja sadellut jo monena päivänä. Tänään olikin kiva nähdä sinistä taivasta ja aurinko. Innostuin jopa menemään lenkille.

Olin erakkotuulella, joten suuntasin Richmond Parkiin. Kyseessä ei ole mikään Kaisaniemen puisto, vaan kunnon viheralue. Se on suosittu ulkoilukohde, mutta koska se on niin laaja pinta-alaltaan, siellä saa käyskennellä halutessaan ihan rauhassa (alueen koosta jotain kertonee se, etten ole edes vielä kolunnut sen jokaista kolkkaa).

Taas näin näitä söpöjä papukaijoja. Mikähän papukaijalaji mahtaa olla kyseessä? Olen nähnyt näitä muuallakin täällä aiemmin eli eivät ole karkulaisia, vaan elelevät ihan luonnonvaraisena täällä.Kaverille kanssa!


Tipun vuoro mennä syömään.


Kuvat saa tuttuun tapaan suuremmaksi klikkaamalla.

Ps. Vaihdoin nimeni takaisin Elegiaksi ja jokunen on saattanut huomata, että bloginimikin vaihtui vanhaksi.

Oli pakko vaihtaa nimi, koska minulla on useita profiileja Bloggerissa enkä ikinä muista, millä olen kirjautunut ja mihin pitäisi kommentoida milläkin nimellä.

Päätin siis omaa elämääni helpottaakseni olla samanniminen kaikilla tileillä.

11 comments:

 1. Ihana puisto ja kauniita kuvia.

  Elegia-nimesta pidan enemman, kuten tiedat. Olet niin elegantti, ystavani <3

  ReplyDelete
 2. Näyttävät kauluskaijoilta. :-)
  Katso täältä:
  http://natureisrael.blogspot.com/2010/02/kauluskaija-psittacula-krameri.html

  ReplyDelete
 3. En tieda kaijoista mutyta kauniita ovat. Ja vanha nimi on kylla paljon tutumpi.

  ReplyDelete
 4. Elegiasta minäkin pidän enemmän kuin siitä äskeisestä. Elegia on kovin runollinen ja surumielisyydessäänkin myönteinen. Pidän myös uudesta profiilikuvastasi. Se on kaunis. Elegia-nimi sopii hyvin kuvasi näköiselle naiselle. :)

  ReplyDelete
 5. Hyvä että olet taa Elegia,tuntuu paremmalta kuin varjot ja sellaiset;D
  Tuossahan S jo kertoi,että kyseessä on kauluskaija,ja niitä näkee meidänkin puistossa,Ovat sellaisia,joita tänne on tullut ihmisten varomattomuuden mukana,ja oletan,että teilläkin niin,ja ne vievät tilaa alkuperäiseltä lintuväestöltä. Olen yrittänyt täällä niitä kuvata,,mutta meidän puiston kauluskaijat viihtyvät niin korkealla puun latvassa,että vähän vaikeaa on.Tuollaiset viheralueet ovat ihania! Täällä oli sunnuntaina kunnolla harmaata,ja maaanantaina jonkun verran mutta nyt taas aurinkoista .Mä taas tykkään harmaista päivistä,mutta ihan vaan sen takia,koska täällä on aina yleensä aurinkoista ja harmaat päivät ovat harvinaisia.

  ReplyDelete
 6. Peikkokin tykkää Elegiasta :) ja tästä kirjoituksesta. sen sisällä oli hieno ajatus, joka aikoo muuttua jonain päivänä tarinaksi :) kiitos.

  ReplyDelete
 7. Siellä on papukaijoja, meillä sorsia. Linnut ovat puistoissa mukavia seurattavia. Kauniit värit.
  Tervetuloa takaisin entiseen nimeen.

  ReplyDelete
 8. Tervehdin ilolla Elegiaa. Jos huomasit, niin minä en blogini sivupalkkiin vaihtanutkaan uutta nimeäsi. Minulle olet aina ihana blogiystävä Elegia. Tuo nimi sopii niin hyvin sinulle.

  ReplyDelete
 9. Kiitos teille kaikille näin yhteisesti kommenteista! Lämmitti mieltä ja kaijojen lajikin selvisi :)

  ReplyDelete
 10. Terveiset harmaasta stadista - ei ole nakynyt kaijoja mutta joku lauloi titityy pihan puussa! Kevat tulee! :)
  Huomenna takaisin Casaan...

  ReplyDelete
 11. Peikko kertoo, että tekstiisi kätkeytynyt ajatus on muuttunut tarinaksi. Mukavaa :)

  ReplyDelete

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikille joko yhdessä tai erikseen (yleensä erikseen). Joskus vastaaminen voi vähän kestää, mutta ei kannata huolestua - vastaan kyllä :)