Pages

Sunday, January 9

Pyöräilykausi on avattu!

Aurinko jo lämmittää kivasti, jos se sattuu paistamaan. Tänään paistoi. On se muulloinkin paistanut, mutta on ehkä mennyt ohi minulta, koska olen ollut ns. sänkykamaa tässä jonkin aikaa.

Tänään kuitenkin auringon ja mukavan leudon sään kunniaksi heitin fillarin pihalle ja lähdin polkemaan (sain houkuteltua miehenikin mukaan!). Täten siis julistan kevään pyöräilykauden avatuksi!

Pipo täytyy polkiessa pitää visusti päässä viiman takia, mutta muuten tarkenee ihan hyvin. Ehkä seuraava etappi on se, kun pipon voi riisua pois.

Anyway, tänään menin tutkimaan keväänmerkkejä Chiswick Gardeniin, jossa olen ennenkin ollut. Muutama muukin oli liikkeellä ja nautti säästä terassilla teetä tai jotain muuta juoden.


Siitä huomaa, että kevät lähestyy, kun koirat tarkenevat mennä taas uimaan.


Sitten on kiva kieriskellä nurmella kuivattelemassa. Arvaas vain, kuinka paljon olisi tehnyt mieli hyökätä tuon söpön koiran luoksen ja telmiä sen kanssa nurmella!


Penkeillä tarkenee jo istuksia ja nauttia auringosta. Minä en missään istuskellut, sillä oli kiire rampata paikasta toiseen pää kolmantena jalkana.


Chiswick House. Muuten, olen postannut muutaman kuvan tästä paikasta aiemminkin eli jos kiinnostaa, niin mene TÄNNE katsomaan syyskuvia kyseisestä paikasta. Siellä on ihan erilaisia kuvia kuin nämä ovat, koska en viitsi läntätä samasta paikasta samoja kuvia moneen kertaan.


Kevään edistymistä seurataan kevätkammassa - tulkaa mukaan!

22 comments:

 1. Siis mita??? onko siella jo noin kevaista? Epäreilua, taalla talvi vasta alkaa oikein kunnolla nakojaan...

  ReplyDelete
 2. Huokaus, huokaus, huokaus. Noin sininen taivas. Ei lunta maassa.
  You live in heaven.

  Kiva, että pääsit fillaroimaan, hyvä askel eteenpäin.

  Helsingissä on satanut vettä tuntikausia, lumet putoavat ryminällä katoilta, tiet ovat liukkaita ja lumi on sekaantunut ihanaksi sohjoksi.
  Näin meillä.

  ReplyDelete
 3. Huikeat kelit! Voi, että kun pääsis vihreyteen!

  Lisäisin vielä paksun sumun tuohon Susupetalin kelitiedotukseen. Meiltä ei nähnyt ulos tänään, ropinasta päätellen vesisadetta. Parempi sekin kuin kova pakkanen :)

  Nauti sinä siellä kevään varhaisesta tulosta.

  ReplyDelete
 4. Auh, kun tuli ihan tammikuu 1997 mieleen. Silloin olin viikon Lontoossa juuri näihin aikoihin ja parhaimmillaan oli +13 lämmintä. Sanoivat, että sekään ei ollut ihan normaalia, vaikka siellä onkin tietysti lämpimämpää, kuin meillä täällä Suomessa. Ihanan näköinen puisto. Pakko mennä tutustumaan myös syyskuviisi. En olekaan tuon nimisessä puistossa vieraillut siellä. (Menee heti karttavarastolleen ja etsii puiston..!).

  ReplyDelete
 5. Ihanaa, pyrähdys ulkoilmaan ja aurinkoa tapaamaan. Tällä ei tosiaan paljon päivä paista, pimeää on kuin persiissä jouluna. Ja vettä roimii... Optimismi on joskus vähän koetuksella.

  Mutta aikansa kutakin, kiva kuulla sinusta näissä merkeissä :)

  ReplyDelete
 6. Oi kun paasiskin viela joskus fillaroimaan...
  Ihania kevatkuvia...

  ReplyDelete
 7. Kanssasi on mukava seurata kevään tuloa siellä Lontoossa.

  ReplyDelete
 8. Voi että, minusta sielä näyttää jo ihan keväiseltä, ehkäpä tuo lumettomuus sen vaikutelman antaa. meillä ei näytä kuin kesäkuun alussa noin vehreältä :)

  ReplyDelete
 9. Siellä näyttää jo hyvin keväiseltä, ruoho on kauniin vihreää eikä lunta pilkota mistään.

  ReplyDelete
 10. Siellä olette vähän edellä meitä, mutta perässä tullaan muutaman kuukauden kuluttua. Ihana tuo alimmaisen kuvan heijaste.

  ReplyDelete
 11. Nuo ihmiset eivät ole viälä yhtään uimahalukkaan näköisiä. Koirat on hassuja :)

  ReplyDelete
 12. Pyörä! Ei vielä tukka hulmuten mutta silti, ihanaa! Ja niin rauhallista. Tykkään tuosta kuulaasta valosta, jonka saat aina napattua kuviisi.

  ReplyDelete
 13. Kylläpä siellä olette ainakin kolme kuukautta edellä keväntulossa.
  Vaan eipä siellä tällaisia hankia ole ollutkaan ;)
  Täällä pyöräillään tällä kertaa lumisohjossa; lämpötila siirtyi plussan puolelle ja vettä tihuutaa.

  ReplyDelete
 14. Ihanaista sinulle siellä. Ja suloinen koiruli telmimässä.

  ReplyDelete
 15. Näyttää jo niin keväiseltä.
  Tuuli voi todellakin olla petollinen, hyvä ettet pipostas ole luopunut.;)

  ReplyDelete
 16. Minä voisin loikata koiran kanssa uppeluksiin uimaan:)))

  ReplyDelete
 17. KIvan näköistä! Munkin pitäisi mennä pyöräilemään,olen ollut kauhean laiska sen suhteen,vaikka nyt talvella täällä onki parhaimmat pyöräilysäät,kun ei ole kuuma.Tel Avivissa kaikki pyöräilevät,mutta tässä viereisessä kaupungissa,jossa asun,pyöräteitä on vähemmän,joten aina tulee tekosyitä,miksi ei.

  ReplyDelete
 18. Onpa teillä siellä kaunista ja keväistä.

  ReplyDelete
 19. Ooh, oon NIIN kateellinen! Täällä sitä vaan loskassa kuljetaan ja vaan haaveillaan keväästä.
  Kymmenisen vuotta sitten asuessani Lontoossa, asuin juuri Chiswickissä. Vielä seuraavalla kerralla pyöräilessäsi voisit ottaa parit kuvat minulle muistoksi Chiswickin Highwaylta... Nauti ihanasta Lontoon keväästä.
  -Jenni

  ReplyDelete
 20. Luin tekstiä ensin ja ihmettelin, kuka kumma nyt lähtee täällä pyöräilemään, vaan sitten tajusin: Kevät on siellä todella pitkällä jo - kyse ei ollutkana Suomesta!

  ReplyDelete
 21. Niin ne "Härkäviikot ja reikäleivät" on sellainen vanha sanonta ainakin meilläpäin. Lienee ajalta, kun piiat ja rengit palasivat Joulunpyhien paremmista ruokapöydistä ja "resusten viikkojen" - siis juhlapyhäpäiviä viikollakin - lepopäiviltä arkiseen ja ykstoikkoiseen kovaan työhön taloissa ja kartanoissa. Ruokana leipää ja piimänhuitua suolakalan kera ilman ylimääräisiä vapaapäiviä. Kai ne kesti Pääsiäisen "resuisiin" viikkoihin asti. Voi siitä olla jossakin parempikin selitys, mutta näin minä olen sen sanonnan käsittänyt. Mukavia härkäviikkoja sinne Kuningaskuntaakin :)vai lieneekö sielä erilaiset systeemit ja juhlapyhät.

  ReplyDelete
 22. Hei, kiitos teille kaikille kommenteista tällä kertaa näin yhteisesti!

  Ja Selmalle kiitos, että kertoi minulle härkäviikoista! :)

  ReplyDelete

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikille joko yhdessä tai erikseen (yleensä erikseen). Joskus vastaaminen voi vähän kestää, mutta ei kannata huolestua - vastaan kyllä :)