Pages

Friday, February 11

Muutto San Franciscoon, mahdollisestiVihjailin aiemmin, että meillä saattaa olla muutto edessä. Toteutuessaan uusi kohdemaa on Usa ja tarkemmin San Francisco.

Olen käynyt Friscossa kerran: viime toukokuussa. Kuvat on siis silloin otettu.


Vanhassa blogissani oli kategoria "Muuto Englantiin" muuttaessamme noin puolitoista vuotta sitten tänne. Haluan nyt tehdä vastaavan kategorian tähän blogiinikin.

Muutto ei ole sataprosenttisen varma, mutta vihreää valoa on annettu sekä täältä että sieltä. Miehen työpaikka ei vaihdu, vaan siirto on sisäinen.

Jenkkeihin on aika vaikea saada työlupa, mutta yrityksen kautta se hoitunee miehelleni (mieheni kautta minä saan ainakin oleskeluluvan).


Rakastan Englantia, rakastan tätä kieltä: tarkoitan, rakastan brittienglantia. Tykkään kotona ollessani pitää BBC:tä auki ja nauttia ihanasta ääntämyksestä. Samalla tulee kuultua uutiset myös sataan kertaan.


Mutta olen valmis kokeilemaan asumista muuallakin. Tällainen muutoshan ei tapahdu hetkessä eikä se edes ole varmaa, mutta minulla on "kutina". Samanlainen "kutina" kuin silloin, kun pohdimme muuttamista tänne. 


Sitä paitsi jenkkiraejuusto on HYVÄÄ! Toisin kuin tämä paikallinen raejuusto täällä. Se onkin riittävän hyvä syy muuttaa.Ja onhan minulla kaverikin siellä - täällä ei ole. Suurin osa mieheni kavereita ja collegoista on Friscossa, joten hänellä on kova halu muuttaa.

Katsokaamme, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Sitä ennen on pakko ottaa ilo irti Lontoosta!

11 comments:

 1. Joo, toivottavasti onnistuu mahdollisimman pian! Saat sitten luvan tulla mun kanssa Alcatrazille - voidaan ottaa jotain kidutuskuvia :D

  ReplyDelete
 2. No vau, toivottavasti toteutuu! Ainakin hyvin viihdyit viimeksi.
  Hauska kuva nuo hylkeet lököttelemässä, siis kai ne oli eläviä eikä mitään saaliita..

  ReplyDelete
 3. Jännittävää. Maisemien ja ilmaston perusteella se on kaupunki, johon mieluiten muuttaisin, jos Ameriikkahan pitäisi lähteää. Kaunista ja lämmintä ;)

  ReplyDelete
 4. Toivottavasti onnistuu!!! Ihanaa!!!

  ReplyDelete
 5. Kiitosta, ensi viikolla saadaan lisätietoja. Mutta se ei tarkoita siis, että muutto ihan heti olisi edessä. Mutta jos tuo onnistuu, niin ehdottomasti tänä vuonna jossain vaiheessa. :)

  Hylkeet ovat ihan eläviä - ainakin haisusta ja äänistä päätellen ;) Tuossa liki on ravintola ja siinä terassi. Haisu on niin kova, että minulta jäisi varmasti ruuat syömättä siinä kohden :D

  ReplyDelete
 6. Toivottavasti muutto toteutuu ja onhan se raejuusto ihan hyvä syy muutta :)

  ReplyDelete
 7. Olipa kiva uutinen, uuteen maahan muuuttaminen on aina hauskaa :)!
  Onko miehesi muuten suomalainen jos saa kysyä?

  Terkuin
  marjut

  ReplyDelete
 8. Wau, itselläni oli vuonna -97 jo green card ja haaveilin SFään lähdöstä kun olin siellä viikon -96 marraskuussa. Hieno paikka, hyvää matkaa!

  Me ajellaan samaan kaupunkiin joskus toukokuun lopulla muutamaksi päiväksi. :-)

  ReplyDelete
 9. Amalia, Sanos muuta! Raejuusto on erittäin pätevä syy muuttaa :D

  Marjut, kiitosta. Saa kysyä, mies on suomalainen :)

  Timo, Mikään ei siis ole vielä varmaa, mutta toivossa eletään yhä ;)

  ReplyDelete

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikille joko yhdessä tai erikseen (yleensä erikseen). Joskus vastaaminen voi vähän kestää, mutta ei kannata huolestua - vastaan kyllä :)