Pages

Thursday, February 24

Tuoksuva litkuKorkeutta piisaa sekä putelilla että litkurajalla. Onneksi, tämä on eräs ikiaikainen lempparituoksuni. Sitä on aina oltava varastossa.

Teematiistai - Korkeus

8 comments:

 1. Tuoksuu varmasti hyvälle ja kaunis on pullokin. Mukavaa ja valoisaa helmikuun loppua!

  ReplyDelete
 2. Juu, kyllä tuoksussakin muodostuu lemppari....nousee ylitse muiden.
  Nessukkani ei kestä pahemmin parfyymejä. Tilanteita on joissa tarpeellista, niin käytän N° Chanel Paris:sta. Noussut suosikiksi.
  Arjessa käytän Vanilla öljyä, ei nenä vuoda. Tuoksuni on kuin kotoisessa vasta leivotussa pullassa.;)

  ReplyDelete
 3. Mullakin ollut tuota,hyvä tuoksu.Nykyään en enään kauheasti käytä hajuvesiä,etenkin kun suurin osa vuotta täällä on niin aurinkoista.

  ReplyDelete
 4. Sattuneesta syystä en omaa oikein syvällistä tietoa parfyymeistä, kuitenkin nainen ilman sitä on kuin sänkinen pelto ;)
  Partaveden käyttäjänä yllätyin yhden huomioarvosta, tyttäreni toi minulle Bossin Soul pullon ja sen jälkeen jopa kyläkaupassa naiset totesivat minun tuoksuvan hyvälle ja tulivat nuuhkimaan!!! suosittelen lahjaksi miehillenne. Omani on jo loppunut enkä näiltä selkosilta ole löytänyt lisää :(

  ReplyDelete
 5. Kuva kuin aikakauslehtimainoksesta. Näet vaivaa etkä vain räpsäise. Tuoksunkin melkein tuntee :)

  ReplyDelete
 6. Sisko, Kiitokset – raikasta ja valoisaa helmikuun loppua sinullekin! Ja tuo tuoksu on ihanan raikas ja kevyt, siksi tykkään siitä ;)

  Liplatus, Minulla ei ole tainnut koskaan ollakaan Chanelin Parisia. Kenties menen haistelemaan sitä joku kerta parfymeriaan ;)

  Yaelian, Minä en laita tuoksua suoraan iholle, jos tuo ihonkohta on paljas ja siis altis auringolle. Muuten tulee ihottumaa. Mutta sitten laitan sitä vaikkapa hihaan tmv. Tuoksua on kuitenkin aina pakko vähän laittaa. ;-)

  Ari, Kiva kun joku mies tajuaa tuoksujen päälle! ;) Itse ajattelen näin naisellisesti, että tuoksu on naisen kruunu.

  Kannattaa tosiaan käyttää partavesiä. Ne oikeasti vetävät naisia (ainakin siis minua, heh) puoleensa. Jotkut miesten tuoksut ovat niin herkullisia, että tekisi mieli itse käyttää niitä (mutta en käytä). Sen sijaan saatan salaa roiskaista tipan tuoksua miehen paidalle. Oma mies kun käyttää niitä vain pakon alla.

  Peikko, Kiitokset ihanasta huomiosta. Harmi, ettei netin välityksellä voi lähettää tuoksua. Eternity on mielestäni raikas ja kukkaisa tuoksu, ei sellainen hyllyvä pilvi :D

  ReplyDelete
 7. Hyvä, kun on vielä jäljellä hyviä tuoksuja

  ReplyDelete
 8. Pappilan mummo, niin on! :)

  ReplyDelete

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikille joko yhdessä tai erikseen (yleensä erikseen). Joskus vastaaminen voi vähän kestää, mutta ei kannata huolestua - vastaan kyllä :)