Pages

Saturday, March 12

Fillarilla WindsoriinTällä kertaa lähdin etsimään kevättä Windsoriin. Heivasin pyörän pihalle (täällä joutuu kantamaan fillarin ylös kämppään, jos haluaa että seuraavanakin päivänä on vielä fillari) ja lähdin polkemaan. Mies tuli mukaan, onneksi.

Karttakin oli mukana, mutta kartta oli vähän mitä oli ja tuli tehtyä muutama ylimääräinen silmukka ja olin saada pari kertaa sydärin liikenneympyrässä. Mutta pääsimme kuitenkin perille.


Siinä se kuuluisa maanmerkki, Windsorin linna. On muuten kohtalaisen kookas kompleksi. Ei menty sisälle, koska ei ollut oikein enää mehuja jäljellä ja ryysis oli kamala.


Näistä kuvista ei se ihmismassan määrä näy. Kaikki ihmismassakuvat ovat vähän hanurista, koska aina joku toope heittäytyi linssini eteen. Joten pelkkää sontaa tuli pääasiassa siltä osin.


Terasseja on joka paikassa ja tilaakin olisi ollut. Ulkona tarkenee istuksia, jos malttaa. Minä en malttanut.


Tarkoitukseni on mennä uudelleen Windsoriin ja sillä kertaa arkena, yksin. Arkena ei ehkä toivottavasti olisi ryysistä ja kun menen junalla, niin jaksaa kierrellä kaeummin ja mennä sinne linnaankin. Haluan mennä sinne pirtsakkaana, koska tiedän, että muhin siellä kuitenkin aika kauan.


Kevät on edistynyt täällä paljon. Magnoliat ovat jo nupuillaan - oletan että puhkeavat täyteen kukkaan ensi viikon aikana.

Muiden kevätjuttuja pääset seuraamaan täältä!

Ps. Tulimme junalla takaisin. Jalat kuoli. Onneksi junaan saa viedä pyörän eikä se edes maksa extraa!

Ps. 2. Lampas lähettää terkkuja. Niitä olikin oikein runsaasti siinä matkan varrella, kun tultiin liki Windsoria.

23 comments:

 1. Ihana Windsor. Seuraavalla kerralla sitten sisälle asti. Et tule pettymään!
  Mukavaa viikonloppua naapurille!

  ReplyDelete
 2. Voi kun täällä on niin loskaista ja teillä siellä niin kuivaa. Varmasti ihan erilainen kevätfiilis kuin suomen maassa! Terassejakin!

  ReplyDelete
 3. Täältä katsottuna siellä on kyllä jo KESÄ, täällä sataa tiskirätin kokoisia räntäriepuja ja kaduilla on sohjoa ja vettä puoleen sääreen....
  !!!!
  Magnoliat on ihania ♥
  Windsorin linna; varmasti mielenkiintoinen...

  ReplyDelete
 4. Voi! Kaihoisa huokaus..Haluaisinpa minäkin joskus... Mutta kiva, että kevät etenee ja kukat putkahtelevat ilahduttamaan mieltä.

  ReplyDelete
 5. KIvan näköistä tuolla Windsorissa.Kauanko kesti sinne pyöräillä? Aika ihana muuten tuo lampaan turpakuva;D

  ReplyDelete
 6. Kiitos lampasterkuista!
  Magnoliat kukkivat ensi viikolla, ai että, sellaista kuvanäkyä jaksan odottaa mielelläni.
  Windsorin linnastakin saanemme nähdä lisää kuvia, sitä odotellessa...

  ReplyDelete
 7. Kiva kuva lampaasta, ihastuin siihen heti.
  Siellä näyttää tosi keväiseltä, katukahvilat houkuttelevat, täällä niistä vasta uneksitaan.

  ReplyDelete
 8. Pohjoisempana taisi tulla lunta. Olen koko päivän roikkunut BBC:n kanavilla ja ne puhuivat kylymistä keleistä.

  ReplyDelete
 9. Kovasti kansainvälisiä terasseja.. Ihana tunnelma katukuvissa, nyt tuli ikävä Englantiin..tai mihin tahansa tuollaisille kaduille, kahviloihin istuskelemaan.
  Amerikkalaisissa elokuvissakin usein kantavat polkupyöränsä sisään asti, ilmeisesti ei ole pitopaikkaa muualla sielläkään..aika hassua, mutta ymmärrettävää.
  Minä vaan ihmettelen miten uskallat siellä ajaa pyörällä..

  ReplyDelete
 10. Ah, Windsor!! Olen käynyt siellä yhden ja ainoan kerran ja se oli silloin muinaishistoriassa vuonna 1991. :D Silloin ei tuonne linnaan sisälle päässytkään. Osassa taisi olla remppa ja osaa hallitsi kuningatar, joka sattui olemaan paikalla. Ihastuttava miljöö siellä näyttää edelleen olevan, kuten lähes kaikissa Lontoon ympäristön kaupungeissa ja kylissä mielestäni on.
  Blogissasi käydessäni tulee aina ikävä Englantiin! <3

  ps. Terkkuja Lambi-lampaalle!

  ReplyDelete
 11. pps. niin ja täällä meilläkin on pyörä kannettava (vietävä hissillä) sisälle, jos tahtoo sen pitää itsellään! :)

  ReplyDelete
 12. Täällä on jo täysi keväänvilinä päällä. Onneksi et liiskaantunut :-)

  ReplyDelete
 13. Kovin on kevaista siella! Ja meidan lampailta paljon terveisia sinne lampaille. Meidan lampaat jököttävät edelleen sisalla ja haaveilevat vihreista niityista.

  ReplyDelete
 14. Lammakselle pöö peikolta. Noilla kaduila ja kujilla voisi olla peikollekin monta hyvää lymypaikkaa :)

  ReplyDelete
 15. Vihreätniityt, Hyvä tietää! Ehdottomasti aion mennä sinne uudelleen ja varata aikaa koko päivän, niin ehdin kiertää linnan ja paljon muutakin. Eilinen oli vähän niin kuin pintasilaus tuohon paikkaan ja pääpaino oli pyöräilyssä.

  Keväistä sunnuntaita myös sinne saarelle!

  Katjusha, Kieltämättä täällä olo on erittäin keväinen ja jopa aavistus kesästä on läsnä. Olen oikeastit tosi iloinen tästä, koska en ole talvista koskaan pahemmin piitannut.

  Risusydämen Marja, Täällä näkyi eilen jo miehiä t-paidoissaan. Itse en ilmoja vielä ihan niin kesäisenä pidä, mutta britit nyt tunnetusti hiippailee shortseissakin talvella ;)

  Tuulento, Viikon aikana on tosiaan puhjennut todella paljon eri kukkia. Tuntuu, että tähän aikaan kevät täällä etenee vauhdilla.

  Yaelian, En osaa sanoa pyöräilyaikaa, koska koukkasimme matkan varrella mm. katsomassa tekojärviä ja sitten tietenkin pällisteltiin niitä lampaita. Fillariin laskuriin kertyi aika tarkalleen 40 kilometriä.

  Kaanon, Kuvia on varmasti tulossa sekä magnolioista että lisää Windsorista jahka menen sinne uudelleen! Aikamoinen turistirysähän se on, mutta ei se minua haittaa. Ihana tunnelma siellä!

  Hannele, Oli todella antoisa reissu kaikin puolin! Ja oli kiva huomata, ettei pyöräilykunto ole rapistunut ihan olemattomiin, vaikken olekaan vähään aikaan fillaroinut.

  Arleena, Ensi kerralla saatan itsekin itsahtaa johonkin noista katukahviloista huilimaan. ;)

  Lepis, Skotlannissa on tosiaan sadellut lunta säätietojen mukaan ja ilma on siellä muutenkin viileämpää. Mutta täällä etelämmässä olemme säästyneet siltä, onneksi!

  Sirokko, Pyöräkellareita täällä ei tosiaan ole ja koska meillä ei ole omaa ”suljettua” pihaa, ei viitsi jättää fillaria ulos. Monissa taloissa on omat pikkupihat ja korkeat rautaportit ja silloin voi fillariakin säilyttää pihalla.

  Pyöräily on täällä aika suosittua, joten autot osaavat aika hyvin ottaa pyöräilijät huomioon. Kyllä minua alkuun hirvitti ja vieläkin hirvittää esim. ne isot liikenneympyrät.

  En olisi varmaan eilen siihen ympyrään mennyt, ellei mies olisi mennyt edeltä. Minä ajelin sitten sydärin partaalla silmät puoliksi kiinni hänen perässään :D Ja se oli oikeasti kamalaa!

  Mutta noin muuten ei enää oikeastaan jännitä tuolla liikenteessä polkea ja vasuriliikennekin on mennyt jo luihin ja ytimiin.

  TeeTee, Hauska kuulla, että sinäkin olet siellä käynyt! Enpä tiennytkään, että linna ei ole aina ollut avoin, vaan jopa käytössä noinkin vähän aikaa sitten.

  Minä olen myös menettänyt sydämeni tälle maalle ja haluan ahmia mahdollisimman paljon vielä kokemuksia täältä.

  Zilga, Juu hengissä säilyttiin :D

  Tuula, Voi teitin lampaita – meitin lampaat ovat myötätuntoisia teitin lampaille =) Mutta maaliskuun puoliväli jo kohta, kyllä ne pian ulos pääsevät!

  ReplyDelete
 16. Peikko, Siellä olisi kyllä paljon poteroita, joihin piiloutua!

  ReplyDelete
 17. Pyöräilyä - voi ihanaa. Se on varma kevään merkki, kun pääsee ekaa kertaa pyöräilemään. Jotkut tekevät sitä lumikelilläkin - ei Pantteri. Ehkäpä teillä siellä Englannissa voi pyöräillä ympäri vuoden :) Hienot ovat kuvasi ja viestittävät miten paljon pitemmällä kevät onkaan siellä päin.

  ReplyDelete
 18. Sinulla taitaa tulla tiukka aikataulu, jos haluat nähdä kaikki mielenkiintoiset paikat ennen muuttoa.

  Fillarointi on mukavaa, harmi, ettei pysty enää tekemään sitä. Helkkarin raato kun olen.

  Kylmää näyttää olevan, mutta avatut terassit ovat aina ilo silmälle.

  ReplyDelete
 19. Kiitos tästä kiinnostavasta matkasta.
  Rohkea tyttö olet, kun siellä ruuhkassa uskallat pyöräillä. :-)

  ReplyDelete
 20. Ihanan keväistä siellä..... Kateeksi käy! Täälläkin on fillaroitu ympäri Berliiniä koko lauantai, hieman on ikävä asua paikassa missä fillarilla voisi oikeasti mennä paikasta A paikkaan B. Meillä on kotikonnuilla hieman pitkät välimatkat muuta kuin lähikauppaan...

  ReplyDelete
 21. Ah, ihanaa miten pitkällä kevät siellä on, täällä Suomessa loskaa ja paskaa riittää eikä loppua näy. :P En minä ole kateellinen lainkaan, että saat hengailla siellä terasseilla ja historiallisilla linnoilla... :)
  Ihanaa kevään alkua Englantiin!

  ReplyDelete
 22. Pantteri, Miä pyöräilin Suomessakin talvella. Tosin pakkasraja oli miinus kymmnen. Silloin vielä tarkeni juuri ja juuri, jos oli kunnolla päällä ja naama myös suojattu. Täällä pyöräillään tosiaan ympäri vuoden, niin minäkin. Tosin en talvella läheskään niin paljon kuin kesällä.

  Susu, Kiirehän tässä kieltämättä tulee, jos kaikki mielenkiintoiset paikat haluaa ehtiä koluta. Mutta jos nyt edes murto-osan ;) Ja muuttohan ei ole satavarma vielä.

  Unelma, Kiva että reissu miellytti. Jatkoa on luvassa joskus ;)

  Satu, Fillari on tosiaan kätevä tapa pitää kuntoa yllä sekä sitten ihan hyötykäyttönäkin siirtyä paikasta toiseen. Tosin jos asiointipaikat on kovin pitkällä, niin hankalaksi menee.

  Kazza, Jotenkin outoa, että olet Suomessa nyt, kun totuin niin siihen, että olet Uudessa Seelannissa! Vaan kohtahan taas oletkin siellä ;)

  ReplyDelete

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikille joko yhdessä tai erikseen (yleensä erikseen). Joskus vastaaminen voi vähän kestää, mutta ei kannata huolestua - vastaan kyllä :)