Pages

Tuesday, March 29

Kaupungin valot


Heräsin tänään kukonlaulun aikaan ja ulkoistin itseni hiljaisille kaduille. Uneliaat, juuri heräämäisillään olevat kaupungit ovat mieleeni. Niiden tunnelma on ihan omanlaisensa.


Tiistai on hyvä päivä täällä harjoittaa varhaisaamun vaeltelua: on roskapäivä. En siis dyykkaa roskiksia, mutta tiistaisin on parhaat saumat nähdä kettuja kaduilla. En tosin nähnyt yhtään tänään, mutta muutaman levitetyn roskapussin näin (en kuitenkaan  kuvannut saati tonkinut sitä!).Portaat johtavat alas Thamesin rannalle.


Minulle tulee tänne ihana ystävä Suomesta parin viikon kuluttua kyläilemään. Olen ihan onnessani, kun saan seuraa tänne.

Jossain vaiheessa kesällä on käytävä Suomessa: passi pitää uusia kaiken varalta.

16 comments:

 1. Hienosti olet kuvannut varhaisen aamun tunnelmaa kaduilla. Pidän kuva kakkosesta erityisesti.
  Eikö sinua pelottanut kulkea yksin suurkaupungin aamuhämärässä?

  ReplyDelete
 2. Kyllä onkin tunnelmaa näissä kuvissa. Hienoa, että on kivaa tiedossa.

  ReplyDelete
 3. Lontoo on kyllä ihana. Noi kuvat voisi yhtä hyvin olla otettu vaikka joskus 100 vuotta sitten (jos nyt ei mennä kaikkiin pieniin yksityiskohtiin).

  ReplyDelete
 4. Hyvä kamera sinulla on jos saat kuvattua katuvalaistuksessa yöllä käsivaralta. Tai sitten kannat jalustaa mukanasi :)

  Jos olisi sanomalehtienjakaja, niin saisi aina kävellä pitkin heräävän kaupungin katuja, tai nukkuvan.

  ReplyDelete
 5. Tunnelmallisia kuvia.

  Kivaa, kun saat sinne seuraa! Ja kyllä, ehdottomasti kesällä Suomeen!

  ReplyDelete
 6. Hienosti olet saanut kuvattua tuota aamuhämärän tunnelmaa.Pidän itse juuri niistä hetkistä,kun kaupunki herää,siinä on jotain!
  Onpa kiva kuulla,että saat ystävän Suomesta sinne:)

  ReplyDelete
 7. Ahhhh olen niin kateellinen tuosta kamerastasi. Upeita kuvia jälleen kerran. Itse rakastan varhaisen aamun tunnelmaa, mutta en ole koskaan sitä juuri kokenut kun olen tälläinen unikeko, muuta kuin ehkä humalapäissään kävellyt auringon noustessa kotiin kaupungilta *nolo*. :D

  ReplyDelete
 8. Aamuissa on jotakin hienovireistä energiaa... Mii laik!

  ReplyDelete
 9. Hieman on unisia kuvia, siis kaupungin fiilis.

  Tervetuloa!

  ReplyDelete
 10. Kaunis tunnelma hiljaisilla kaduilla

  ReplyDelete
 11. Muistan erään varhaisen aamun kauan sitten Keravalla. Liikkeellä oli kaksi ihmistä: postinkantaja ja illan viimeistä oluttaan nautiskellut steroidimonsteri.

  Jotenkin sinun aamusi heijastaa kovin toisenlaista tunnelmaa. =) Kaunista teilläpäin.

  ReplyDelete
 12. Unelma, Kiitokset! Kakkoskuvassa on muuten palanen hotellin edustaa. Tämä paikka, jossa asumme, on varmaan turvallisempi kuin esim. Helsingin keskusta. Tietenkin pitää olla tarkkana ja varovainen, mutta sama juttu se oli yöllisillä fillarireissuilla Hki:n keskustassakin.

  Mehän emme asu Lontoon ydinalueilla (keskusta on siellä vähän vaikea määritelmä, kun niitä tavallaan on monia), vaan hieman syrjässä tubelinjan varrella. Ehkä teen postauksen tästä paikasta joku kerta! kun olen kuitenkin tainnut möläyttää jo muutaman kerran, missä asun :D

  Amalia, Kiitokset!

  Tiina, Tämä on kyllä maa, joka henkii historiaa joka nurkassa! Pällisteltävää piisaa ;)

  Peikko, Käsivaralla on kuvattu – minulla on vakaa käsi ;) Tosin ISO-arvo pitää säätää aika isoksi eli ihan täysikokoisina näissä kuvissa esiintyy kohinaa. Jalusta on Suomessa, pitäisi hankkia uusi, mutta tänne en viitsi. Katsotaan ensin, miten tuon muuttoasian käy.

  Mutta ehdottomasti pimeän aikaan olisi paras, kun olisi jalusta mukana!

  Susu, Kiitos ja juu – ehdottomasti Suomeen kesällä, kun ilmat siellä lämpenee ja lumi sulaa ;)

  Yaelian, Kiitokset. Kaupunki näyttää ihan toiselta, kun se on autio ja vielä yöasussaan.

  Kazza, Kiitos! Kamerani on hyvä, mutta mielestäni edellinenkin järkkärini oli. Kamera tekee sen, mitä sille sanoo – tai sitten ei :D

  Humalapäissään on tullut minullakin käveltyä Helsingin katuja pitkin moneen kertaan ;D

  Maketsu, Kiits!

  Lepis, nimenomaan! Ja toivottavasti tavataan, kun tulen!

  Arleena, Kiitos!

  Lupus, Kiitokset. Täällä oli tuohon aikaan muutamia ihmisiä harhailemassa, mutta taisivat olla matkalla töihin. Keravalla en muuten ole koskaan ollut sen syvällisemmin ;)

  ReplyDelete
 13. Hyvin välittyy aamun tunnelma kuvistasi.

  ReplyDelete
 14. Ja ma vaan huokailen ja ihastelen ja kaipailen.

  ReplyDelete

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikille joko yhdessä tai erikseen (yleensä erikseen). Joskus vastaaminen voi vähän kestää, mutta ei kannata huolestua - vastaan kyllä :)