Pages

Thursday, March 17

Kissatunikat

Tämä oli periaatteessa helppo, mutta silti vaikea aihe. Tavallaanhan pelkästään minkä tahansa kuvan valitseminen sisältää itsessään idean.

Minusta tässä kankaassa - ja koko vaatteessa - on ihana idea.Se oli niin ihana, että ostin sen. Tuo kuviointi on paitulin helmassa ja se sulatti sydämeni. Yleensä en käytä kuvallisia vaatteita (koukerot ym. ovat eri asia), mutta joitakin poikkeuksia on.

Lisäksi minulla oli ennestään samantyyppinen villatunika, jonka helmassa on ihkut kisut. On muuten ahkerassa käytössä!Valokuvatorstai - IDEA

Edit. 18.3. klo. 8:28

Bemary taisi tunnistaa kuvan kissat eli ovat mahdollisesti Rosina Wachtmeisterin käsialaa (voivat tietty olla myös jäljitelmiä, mutta tyyli on sama). Kaikkea sitä oppii ja ihastuin noihin kissamaalauksiin palavasti!

Klikkaa alla olevaa kuvaa, niin päädyt näkemään niitä enemmän!


17 comments:

 1. Ranskan eBayssa oli tosi hienoja kissatunikoita, -paitoja ja -hameita... harmi, että mulle ehkä vähän pieniä!

  Kivan näkönen, siististi krumeloitu ;)

  ReplyDelete
 2. Tuo kuviointi olisi varmasti myös lasten mieleen, paljon katsottavaa :)

  ReplyDelete
 3. Olisin minäkin ostanut. Aivan ihana!

  ReplyDelete
 4. Hei, eikös nuo alemman kuvan kisut olekin Rosina Wachtmeisterin käsialaa? Meillä on meinaan tauluna yksi Rosinan kissajulisteista ja hänellä on tapana piirtää kissoja justiinsa tohon tyyliin. Tein vaan kerran yhelle kurssille esitelmän aiheesta ja siksi jäi nuo katit mieleen erityisen hyvin. :)

  ReplyDelete
 5. Printit ja kirjailut ovat kivoja, joskus sorrun itsekin niihin, mutta minulla ne jäävät kyllä kaappiin.

  ReplyDelete
 6. Onpa hauskoja ja iloisia kisuja. Ideaa riittää. Ylempänä on Aristokatit ja alempana sitten varmaan tuo Bemaryn mainitseman taiteilijan kissakuvio.
  Totta, tämä oli helppo ja vaikea aihe, näkökulmiakin on vaikka kuinka monta, että millä tavalla sitä ideaa lähestyy; kirjaimellisesti, sen idean tuloksena, sanontana, abstraktiona jne.

  ReplyDelete
 7. Mukavasti ideoitu, satu paitulin helmaan.

  ReplyDelete
 8. Ihanat! Sekä uusi että tuo mikä sulla on ennestään. Muistinkin,että mulla oli kerran ihana kissakuvioinen tunika,mutta se on jäänyt jonnekin.Eikä se mahtuisi päällekään enään;D

  ReplyDelete
 9. Onpas söpöjä. Varsinkin ylemmässä tunikassa on paljon katsottavaa. Tulee heti mieleen, että lapset tykkäis katsella noin moninaista koristelua.

  ReplyDelete
 10. Polga, äläs nyt yllytä siellä! ;D Muutun käveleväksi printiksi vielä!

  Nin, Täytyykin tsekkailla lasten ilmeitä ensi kerralla, kun on kissavaate päällä. Voi tosin olla, että menee jonkun aikaa ennen kuin tarkenee sitä vilautella takin alta ;)

  Susianna, Kiitos!

  Bemary, Enpä olekaan kyseisestä tädistä ennen kuullut. Täytyykin mennä googlettamaan. Vaatteesta ei voi tarkistaa, koska minulla on tapana leikata laput irti, koska ne kutittavat.

  Susu, Yöpaidoissa printit on kivoja, mutta minäkin vähän arastelen niitä noin muuten. Mutta joskus tykkään vähän irrotella ;)

  Kutis, Tarkistan tuon kissa-asian hetken kuluttua. Monilla oli paljon nasevampia ideoita tähän haasteeseen, mutta itse jumituin noihin kissoihin, kun veivät sydämeni.

  Arleena, Sanos muuta!

  Yaelian, No voi harmi, että kissat ovat jääneet matkalla. Mutta onneksi tulee uusia ;)

  Pantteri, Kieltämättä aika lapsellista menoa vaatteessa. Pitää huvittaa joskus lapsia sen kanssa ;) Kenties laitan sen päälleni, kun menen Suomeen sitten joskus kesällä toivottavasti ja tapaan sisareni lapset. Jännä nähdä, mite reagoivat :D

  ReplyDelete
 11. Energisäa kisuja, joissa todellakin on ideaa! Ihailtavaa myöskin että jaksat (ja muistat) osallistua valokuvatorstaihin viikottain, itse olen sekä unohtanut että tietoisesti skipannut vähän turhan monta viikkoa putkeen... valokuvien sijaan sain toisenlaisen haasteen, ja laitan sen sinulle eteenpäin:

  http://englantiin.blogspot.com/2011/03/haastetta-pukkaa.html

  ReplyDelete
 12. katjusha, eivätkös olekin :D

  Anna, Kiitos haasteesta - tulen kurkkaamaan!

  Tykkään osallistua näihin kuvahaasteisiin, mutta vain silloin kun tulee joku idea suht. helposti. ;)

  Hannele, kiitokset!

  ReplyDelete
 13. Rosinan tyyli on tosiaan aika hyvin tunnistettavissa. :) Ite vähän vieroksun runsasta värien käyttöä (erityisesti sisustuksessa), ku oon tämmönen suuri mustan (ja valkoisen) ystävä, mut onhan noi kissat kuvina tosi hauskoja ja värimaailma äärimmäisen hieno!

  ReplyDelete
 14. Bemary, Niin onkin nyt kun mainitsit. Mutta minulle hän siis oli aivan uusi tuttavuus, mieluinen sellainen!

  ReplyDelete
 15. Kissojen kanssa koisimaan .)

  ReplyDelete

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikille joko yhdessä tai erikseen (yleensä erikseen). Joskus vastaaminen voi vähän kestää, mutta ei kannata huolestua - vastaan kyllä :)