Pages

Friday, March 11

Rakkaudesta JapaniinKukaan ei varmaan ole voinut välttyä kuulemasta Japanin maanjäristyksestä. Minun tekee pahaa, koska jokunen saattaa tietää, miten symppaan Japania ja japanilaisia, sen kulttuuria.

Olen käynyt Tokiossa pari kertaa. Päästä käymään Japanissa on ollut suuri haaveeni jo pennusta lähtien. Se on toteutunut.

Rakkaudesta Japania kohtaan haluan nyt muistaa ihania hetkiäni siellä näiden kuvien kera. Kuvat ovat eri puolilta Tokiota satunnaisessa järjestyksessä ja olen ottanut ne marraskuussa 2009.


Minulla oli tuolloin lyhyet hiukset. Ei ole enää.

10 comments:

 1. Surullisia ovat nämä päivät! Lempikaupunkimme eri puolilla maapalloa joutuvat luonnonilmiöiden kouriin ja ystävistä on hätä. Onneksi on muistot ja kuvat.

  Japanilaiset ovat onneksi niin sitkeää porukkaa, että varmaankin nopeasti aloittavat korjaus- ja jälleenrakennustyöt.

  ReplyDelete
 2. Ihan kauheata on kyllä se videokuva, mitä Japanista tällä hetkellä näytetään. Tuntuu pahalta niiden ihmisten puolesta siellä hädän keskellä. Tästä ei oikein voi edes syyttää ketään, luonto tekee mitä luonto tekee.

  Kauniita kuvia.

  ReplyDelete
 3. Jarkyttyneena olen katsellut netissa tapahtumista Japanista. Toissa en tietenkaan ollut kuullut mitaan koko asiasta, kun ei siella olla juuri esim netissa.

  Olen "aina" halunnut matkustaa Japaniin. Tuntuu pahalta katsoa tuhoa siella nyt.

  Tuo alimmainen kuva sinusta on kaunis! Siis sina olet kaunis :).

  ReplyDelete
 4. Minuakin on aina kiinnostanut Japani ja kuvasi vain vahvistavat tuntemuksia. Olen hyvin surullinen tapahtumista siellä nyt.

  Sinä olet hyvin kaunis oli sitten lyhyet tai pitkät hiukset : )

  ReplyDelete
 5. Surullista oli kuulla tuosta tosi mittavasta maanjäristyksestä,aika pian Uuden Seelannin tuhoisan järistyksen jälkeen. Ihan eri tavalla sitä suhtautuu tuollaiseen uutiseen,kun on itse käynyt paikan päällä,Toivottavasti täällä ei rupea järisemään,ollaan nimittäin täälläkin sellaisessa kohtaa mannerlaattoja. Tosi kaunis olet tuossa kuvassa,hieman japanilaisen tyylinen:)

  ReplyDelete
 6. Unelmanani on joskus päästä Japaniin. Maanjäristyksistä huolimatta.

  Sinun poskipääsi ovat hurmaavat!

  ReplyDelete
 7. Peikkokin on kuullut juttuja. Pallokin keikahti.

  ReplyDelete
 8. Järikyttävää tuhoa. Vatsasta kouraisee, kun katsoo uutisia.

  ReplyDelete
 9. mieheni käynyt Tokiossa,
  minä en, mutta paljon lukenut

  ReplyDelete
 10. Kiitos teille kaikille kommenteista. En osaa niihin erikseen sanoa mitään tällä kertaa.

  Täällä ei BBC-kanavalta juuri muuta ole tullutkaan lähipäivinä kuin Japanin maanjäristyksestä. Videot ovat tosiaan järkyttäviä. Tutkimattomia ovat luonnonlait. Ei ihminen voi niitä mitenkään ennustaa, vaikka kuinka tutkitaan ja analysoidaan.

  ReplyDelete

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikille joko yhdessä tai erikseen (yleensä erikseen). Joskus vastaaminen voi vähän kestää, mutta ei kannata huolestua - vastaan kyllä :)