Pages

Monday, March 14

SUURI KEVÄTmuotipostaus

Tänä keväänä suuruus on muotia – ihan kaikessa! Tämän huikean muotirapsan tarjoan teille suoraan Lontoon sydämestä, pahamaineiselta Oxford streeilta.

Jos sieltä pääsee pois hengissä, on aika guru. Vaara liiskautua ihmismassan keskellä on näet kohtalaisen suuri.

Mutta mitäpä sitä ei tekisi ollakseen muodikas – siitä voi vähän kärsiäkin!

Kevään tukkamuoti on suuri ja laaja. Siis joka suntaan: ylös, alas, sivulle, eteen, taakse jne.


Myös värejä voi käyttää rohkeasti. Ihan sama mitä, kaikki värit ovat nyt muodissa.


Mitä enemmän väriä on päässä sen parempi!


Sama pätee meikkiin eli paljon värejä palettiin ja naamaan.


Imagorillit ovat aina trendikkäitä ja tekevät sinusta älyllisen näköisen.

Tänä vuonna imagorollit ovat suuret pleksit ja mitä enemmän ne peittävät naamasta sen parempi. Pyykkipojat ovat tämän kevään ehdoton hitti hiustenmuotoilussa ja –koristelussa.

Koruissa suositaan pääkalloja ja runsautta: mitä enemmän sen parempi ja jos mahdollista, niin vähän vielä enempi! Myös suuri on kaunista!


Toivottavasti tästä oli apua kaikille teille muodin orjille! Jos olo on vielä hieman epävarma, niin eiköhän tuolta (kuva alla) saa ihan henkilökohtaista konslutaatiota!


Älä ole lääst siisön!

18 comments:

 1. Olipa mukava muotikatsaus, piristävää. Koskahan täällä meillä näkyy tuollaisia hiuksia ja meikkejä. Mamma ei ainakaan aio olla ensimmäinen. ;-)

  ReplyDelete
 2. Mä haluan tollasen liskon roikkumaan ranteeseeni!

  ReplyDelete
 3. Moda in Pelle :)

  Onko suurikokoisuus myös muotia, haluaisin tietää. Siis, onko in olla reitevä, mahava ja silleen?
  Olenko siis kerrankin muodikas!!!

  Tuli tästä mieleen, että Lumppuja ei ole aikoihin päivitetty...

  ReplyDelete
 4. Taidan ajella hiukset kokonaan pois, niin on helpompi vaihdella noita pelleperuukkeja kaikissa sateenkaaren väreissä! :D Hah, tämä oli kyllä hyvä postaus. Itse en oikein diggaa muotiblogeja, mutta tällästä luen enemmänkin!

  Muodin orjia on varmaan Lontoo pullollaan...

  ReplyDelete
 5. Ei kai mun tarvise laittaa tuollaista jättinutturaa, eihän?

  Oxford Streetiltä kannattaa pysyä kaukana. Liikaa ihmisiä...Vieläkin ahdistaa koko katu.

  ReplyDelete
 6. Hui mitä muotia,kiitos katsauksesta.Tuli mieleen tätä katsoessa,että olen aivan out of fashion;D Ja mulla ei ole tuollaista lammasta laittaa pään päälle kuten ekassa kuvassa,mistäköhän löytyisi että olisin a la mode...

  ReplyDelete
 7. Kiitos muotivinkeistä! =D
  En ole koskaan pitänyt itseäni erityisen muodikkaana ja voin varmasti sanoa, etten ole sitä jatkossakaan...

  ReplyDelete
 8. Joskus peikko ei tiedä mitä uskoa, kun silmiensäkin uskominen on vaikeaa. Tosin silloin peikko yleensä komentaa niitä ja ne heti näyttävät asiat oikeassa valossa :)

  ReplyDelete
 9. Ihmettelen / kyselen Muotitoimittaja Elegialta samaa kuin SusuPetal tästä suurikoikoisen ulkoisen olemuksen muodikkuudesta?

  Kehitin jo tuota pyykkipoikakampausta mielessäni ja haen kohta vesivärit joilla maalaan pyykkipojat. Kyllä saavat mammat sitten päivitellä koulun pihalla muodikkuuttani kun sadevesi huuhtelee värivanoja pitkin kasvojani ja pyykkipojat koristava hiuksiani.

  Muodikasta tiistaita sinne naapurisaarelle!

  ReplyDelete
 10. Unelma, Siellä se alkaa varmaan näkyä ihan heti kohta! Mikset sinä olisi edelläkävijä?! Nyt kampaajalle aikaa varaamaan ja rillitkin voi laittaa päivitykseen! :D

  Tiina, Hienoa että heti innostuit tästä muodista. Ei muuta kuin shoppaamaan. Kannattaa ottaa pari pääkallokorua sen kaveriksi, niin olet huippumuodikas!

  Susu, Piti ihan soittaa ModaPelleen ja kysäistä, mitä mieltä ovat. Kyllä se valitettavasti on niin, että luurangot ovat edelleen muotia (kuten korumuodissakin), mutta eipä hätä silti ole tämännäköinen: tukan laajuudella voi kompensoida kehon kokoa.

  Eli jos sattuu omaamaan muhkeammat muodot, niin sitten vain laajempi tukka kehiin. Isot hiukset korostavat päätä ja saavat vartalon näyttämään pieneltä sen rinnalla!

  Se meni Lummpuihin just... ;)

  Kazza, Hyvä että sinäkin nyt kiinnostuit muodista ja trendeistä! Tervetuloa olemaan this season – muista kuitenkin laittaa se peruukki päähän ennen ulos lähtemistä, sillä kalju EI ole muotia!!!!

  Vihreätniityt, Täytyy, ehdottomasti täytyy, jos haluat olla IN ja COOL!

  Yaelian, Mutta teillähän on siellä puisto pullollaan kissoja. Sinne vaan pyydystämään, väreissäkin varmaan löytyy. Ja ei muuta kuin pyykkipojilla asettelet elävät turkit päähän ja kappas vain – sinulla on muodikas pehko!

  Koo, Kauheaa kapinointia!!!! ;)

  Peikko, Heh :D Jos peikolla on iso turkki, niin sehän on jo muotia valmiiksi! Ehkä voisit pyytää mummon ja karhun spreiaamaan vähän vielä väriä siihen!

  Heljä, Kylläpä oletkin luova! Heti aloit suunitella, miten koristella hiuslaitteet, upeaa! Ja kuten Susullekin jo vastasin, niin kehon kokoa voi häivyttää tukan laajuudella!

  ReplyDelete
 11. Jee, olen jo IN, pääkallokoru on (se on siis ollut muotia joskus hamassakin)! Lampaanvillaa löytyi iso pussi, siitähän muokkasi vaikka mitä päänsä päälle. Oli liian kiharaa joten silitin sen ensin suoraksi, mallisi mukaan. Ja väri.. no karamelliväreissä löytyi vaikka mitä vaihtoehtoja eikä pyykkipoikien väreissäkään ollut valittamista... ne rustikit harmaapuiset oli liian vaatimattomia.
  Nyt kysyisinkin maksaako Moda in pelle takuurahat, vai pitääkö lojua täällä IN putka kauankin?

  ReplyDelete
 12. Nuo imagoprillit minäkin haluan, koskaan ei näytä liian älykkäältä.

  ReplyDelete
 13. No huh! pitkästä aikaa olen hyvin kiitollinen ala-asteen aikaisesta päätöksestäni etten ikinä ala seuraamaan muotia... :D

  ReplyDelete
 14. Sirokko, hienoa – olet siis edelläkävijä! Juuri tuollaista asennetta arvostan, rohkea ja ennakkoluuloton!

  ModaPelle ei valitettavasti maksa mitään, mutta ehkä voit siellä inessä levittää tätä muodin ilosanomaa muillekin!

  Arleena, totta! Ei tee kenellekään pahaa näyttää älylliseltä!

  Anonyymi, hei come on – älä ole niin last season! ;D

  ReplyDelete
 15. Tuollaisten kampausten kanssa olis kyllä tämä pipon käyttö aika hankalaa, toisaalta tuskimpa sitä edes tarvittaisiin, sen verran lämpimältä ja kuohkealta nuo tukkalaitteet näyttävät...(=

  ReplyDelete
 16. Kissapelakuu, eiköhän tuo käy karvahatusta samalla ;D

  ReplyDelete

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikille joko yhdessä tai erikseen (yleensä erikseen). Joskus vastaaminen voi vähän kestää, mutta ei kannata huolestua - vastaan kyllä :)