Pages

Tuesday, April 12

Ellun keittiössä


En harrasta kokkausta, vaikka yllä olevasta kuvasta voisi ehkä niin päätellä. Tuolta saattaisi kylläkin näyttää, jos minut päästettäisiin pallogrillin ääreen pyörimään. Ruumitahan siinä tulisi!

Ollaan siis edetty 4. päivään, jossa aiheena on harrastus. Kokkaus ei siis ole se harrastus, vaan tietenkin kuvankäsittely. Nyt on parina viime päivänä ollut pitkästä aikaa flow ja kuvia on syntynyt kuin sieniä sateella.

Alla vielä bonuskuva, kun kerran harrastuksesta on kyse.


 Tämä syntyi tänään aamulla. Itse asiassa alkuperäinen idea oli tehdä Vitun Helenalle mies. Sellainen Syntisen kaunis mies, mutta ei siitä tullut mitään.

En osaa oikein miehiä käsitellä, mutta harjoitus jatkuu : kyllä se vielä tulee, ennemmin tai myöhemmin – todennäköisesti myöhemmin.

Nyt lähden TK-maxxiin antamaan silmille ruokaa ja hiplaamaan lumppuja. Toivottavasti en osta mitään. Palailen illemmalla, hej på dig siihen asti!

Ps. Kiinnostaako nähdä alkuperäiset kuvat, kuten aiemmassa postaukssa? Voin ne vääntää, jos kiinnostaa. Jos ei, niin sitten en jaksa.

EDIT: 14.4. Klo. 12:30 (UK)


Tässä nämä alkuperäiset kuvat, ovat public domain. Naamakuvat olen ottanut itse ja muokannut sopiviksi jne. En nyt jaksa etsiä niitä kuvia, kun en muista, missä kansiossa ovat.

7 comments:

 1. Komeat lieskat. Onko tuossa käytetty "konjakkia".

  ReplyDelete
 2. Ja siinä sitten kansi kokkikoulun kirjaasi. Tuo alimmainen olisi ihan hyvin voinut olla Hellun mies, ei noista nykyään enää tiedä kuka mikin on, lävistyksiäkin kaiken näköisiä..

  ReplyDelete
 3. Ilman muuta kiinnostaa nähdä alkuperäiset kuvat! Tuo pallogrillikuva sopisi mainokseen. En tosin tiedä, mitä sillä mainostaisi, mutta se ei kait ole tärkeää.

  Vai et osaa käsitellä miehiä. Hmm, kyllähän tuossa iässä pitäisi jo olla vähän hajulla asiasta....

  Flow, mukavaa, anna mennä!

  Ihan kiva, ettet antanut reseptejä, pitää muistaa kiittää Lepistäkin samasta asiasta.

  ReplyDelete
 4. Kiva, kun olet alkanut harrastamaan keittiöhommia jälleen ;D Hellu löytää sen heilan vielä, usko pois!

  ReplyDelete
 5. oot sä kyllä velho... =)

  ReplyDelete
 6. oot sä kyllä velho... =)

  ReplyDelete
 7. Arleena: Luulen, että ennemminkin bensaa ;)

  Sirokko: No sinäpä sen sanoit: kirja vain puuttuu! Mutta äkkiäkös sellaisen sutaisee. Mitä väliä, etten osaa kokata! Ja ehkä punapää tosiaan onkin setä eikä täti. Mistäs sitä tietää nykyään :D

  Susu: Lisään kuvat myöhemmin tänään tähän postaukseen (nyt en malta heti).

  Sirokko tuossa jo keksi, että pallogrillikuva olisi omiaan ruokakirjani kanteen, jota ei tosin ole olemassa – vielä! Ehkä voisin pyytää sisältöapua Lepikseltä: tehtäis yhdessä tajunnan räjäyttävä kokkikirja!

  Lepis: Kaikkea täytyy kokeilla – myös pallogrilliä!

  Lupus: Juu, keittiövelho ;D

  ReplyDelete

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikille joko yhdessä tai erikseen (yleensä erikseen). Joskus vastaaminen voi vähän kestää, mutta ei kannata huolestua - vastaan kyllä :)