Pages

Saturday, April 2

Iltarusko hyvä usko...

Poikkeuksellisesti otin kevätkamman kuvat tällä kertaa näin iltasella. Vuorossa on vaikiokuvauskohde, koska on kuun ensimmäinen lauantai.


Minä näen runsaasti muutoksia, myös kukkaruukut ”altaan” reunalla ovat lisääntyneet jälleen. Luulen, että alakerran naapuri aikoo kasvattaa näkösuojan (tuossa alasyvennyksessähän on ikkuna).


Oli pakko ikuistaa kaunis iltataivas olkkarin ikkunasta (kuva yllä).


Ja toiseen suuntaan näytti tältä. Viereinen koivu on tämän viikon aikana vasta saanut nuo hentoset lehdet! Tuonne suuntaan minulla on ollut kuva aiemmin, se löytyy täältä.


Bonuskuvana Tower of London. Kuvasin sen eilen hengaillessani Lontoossa. Oli muuten oikein mukava päivä vain ollessa ja imiessä kaupungin höyryjä. En jaksa aina mitään spektaakkeleita: tykkään myös vain hortoilla päämäärättömästi ja aistia tunnelmia.

Täällä oli muuten tänään parhaimmillaan asteita about 19, varjossa. Tänään olikin pääasiassa pilvinen, mutta lämmin päivä.

14 comments:

 1. Näyttää tuossa linnakuvan nurmikolla narsissit olevan kukassa.
  Siellä on jo melkein kesä. Lämmintäkin, lämpimämpää on tänne myös luvattu.
  Mukavat kuvat.

  ReplyDelete
 2. Nämä enkkujen linnat ovat sitten jänskiä. Ja nuo nurmikot lähtevät suoraan seinien viereltä, eikä mitään kukkapenkkejä ole seinustoilla lainkaan. Olen itekin päättänyt, että kun en jaksa yhtään kukkapenkkiä enää ruohia, saa minukin pihan olla pelkkää vihreää nurmikkoa reunasta seinustalle :) teillä onkin kevät jo pitkällä. Minun haastekuvien otto jää nyt sunnuntaille, kun tänää olin töissä, enkä illalla sitten jaksanut lähteä filmaileen vesisateeseen.

  ReplyDelete
 3. Ai sinulla on kotikoivukin siinä ikkunan alla sopivasti!
  Ihme kun ei teidän talon edessä ole nurmikkoa, yleensä sellainen löytyy vaikka kuinka pienestä minipuutarhasta, jaksoin niitä aikanani ihmetellä. Tuonne vois kyllä viedä lepolassen ja paistatella päivää..

  ReplyDelete
 4. Äääh, täällä on niin harmaata, että se on jo paikoiten jopa kaunista. Mutta mun on niin ikävä kaikkea "elävää" ja vihreää. Kivat kuvat.

  ReplyDelete
 5. Ompas teillä ollut lämmintä! Täällä valkeni tämäkin aamu harmaana, sumuisena ja sateisena. Maa on ruskea, likainen ja ruma, mutta kestettävä se on, koska se on kevään merkki! Lumet sulaa nyt muutaman asteen lämmössä ja kosteudessa kivasti. Tähän perään pari aurinkoista päivää, niin valkoiset katoaa lopullisesti.
  Ihanaa katsella kuviesi jo pidemmälle edennyttä kevättä. Se saa odottamaan samaa tännekin!

  ReplyDelete
 6. Voi vitsi, lucky you! Ihanan kevaista!
  Meilla riittaa puuhastelua sisatiloissa siksi en stressaa mita ulkona tapahtuu. Eika se sita paitsi muuttuisi vaikka stressaisin kuinka! :)
  Mukavaa alkavaa viikkoa!
  ps. huomenna postaan muutaman stadi kuvan

  ReplyDelete
 7. Täällä naapurisaarella ei ihan noin lämmintä, mutta 16 astetta kuitenkin. Kevät edistyy täälläkin, kiitos kevätkamman bongasin ensimmäiset lemmikit.

  ReplyDelete
 8. Ihan itkettää, kun katsoo kevään edistymistä kuvistasi.
  No, täällä sataa nyt -vettä- ja se tietää hyvästejä lumelle.
  Mutta kauan tämä kestää, kevään edistyminen.

  ReplyDelete
 9. Sinulla kuukauden kuva näyttää sentään erilaiselta joka kuukausi, meillä kaikki paittyvät paksuun lumivaippaan.
  Keväisiä kaupunkikuviasi on mukava katsella.
  Upea kuva Towerin linnasta.

  ReplyDelete
 10. Oi, koivu jo lehdessä. Ilmassa vahva kasvun tuntu...
  Kasvit ovat ihania näkösuojia, kunhan isoiksi jaksavat kasvaa.

  ReplyDelete
 11. Arleena, Narsissit ovat kukkineet täällä jo useita viikkoja! Tällä hetkellä on magnoliat kukassa ainakin joissakin puissa. Täytynee kiirehtiä niitä kuvaamaan ennen kuin varisevat alas.

  Tällä hetkellä mittari näyttää muuten +18,2 astetta!

  Selma, Minäkin tykkään noista linnoista. Tuonne en jaksanut mennä sisälle, koska en ollut sillä tuulella, että jonotan puoli päivää. ;)

  Nurmikkoa täältä tosiaan löytyy paljon ja myös istutuksia.

  Sirokko, koivu kasvaa oikeasti tämän talon lisärakennuksen (joka on muuten levytysstudio) kupeessa, mutta koska se on lähes kiinni tässä talossa, niin on se vähän meidänkin ;)

  Trendi näyttää ainakin täällä meidän suunnalla olevan, että katupuolella ei monesti ole nurmikkoa, koska pihat on aika pieniä. Niissä on usein tuollainen kivipohja niin kuin meilläkin, josta sitten alkaa versoa kaikennäköistä vihreää.

  Mutta sitten tuolla takapihan puolella on iso nurmikkopiha. En tiedä, kenelle se tarkalleen ottaen kuuluu, mutta harvemmin siellä kukaan on. Paitsi kissa paistattelevat päivää muureilla :D

  Maketsu, Ymmärrän tuon eläväisyyden kaipuun! Minulla on vielä tuoreessa muistissa Suomen keväät, kun ei millään malttaisi odottaa lumien lähtöä, silmujen puhkeamista ja leskenlehtiä.

  Pakko sanoa, että tykkään ilmastosta täällä enemmän, sillä olen henkeen ja vereen kesäihminen :D

  TeeTee, Toivotaan nyt, ettei uutta lunta sinne enää sada ja pakkasetkin pysyvät poissa! Kyllä ne lumet sitten aika nopsaan sulaa, kun se sulaminen pääsee vahtiin.

  BLOGitse, No sinä sen sanoit – lucky me. ;)) Ei ole ikävä ollenkaan kylmää ja lunta! Tulenkin kohta kylään kyttäämään kuulumisiasi ja kuviasi!

  Heljä, Minen ole lemmikkejä nähnyt missään. Ehkä niitä ei kasva tässä meidän tienoilla. Mutta magnoliat kukkii jo monin paikoin! Ja nyt on asteita about 18!

  Susu, Älä itke – tulee se kevät joskus sinnekin! Toivottavasti ;-)) Ei kyllä käy katteeksi... ;D

  Unelma, Mutta sitten kun siellä alkaa sitä sulamista kunnolla tapahtua, niin se on humaus ja lumet on poissa!

  Liplatus, Koivussa on tosiaan jo pikkuiset lehdet, vielä haaleanvihreät. Viikko sitten ei vielä ollut eli aika nopsaan tapahtuu muutoksia.

  Daisy oCarl, Kyllä se tulee! ;)

  ReplyDelete
 12. Jonain päivänä peikko karkaa metsästä ja menee jonnekin missä on aina kesä.

  ReplyDelete
 13. Peikko, kerro sitten minullekin, niin lähden mukaan!

  ReplyDelete

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikille joko yhdessä tai erikseen (yleensä erikseen). Joskus vastaaminen voi vähän kestää, mutta ei kannata huolestua - vastaan kyllä :)