Pages

Saturday, April 9

Kevät, josta tuli kesä

Kevätkammassa ollaan edetty viidenteentoista piikkiin. Täytyy sanoa, että talvi on taittunut mukavasti kevättä etsiskellessä.

Ihmeekseni myös huomaan, että olen onnistunut osallistumaan joka ikinen kerta. Melkein voisi fanfaarin soittaa sen kunniaksi. Jos siis osaisi.

Tältä näytti Richmond Parkin porteilla (eräässä niistä) muutama päivä sitten. Asteita on tällä viikolla ollut päivisin noin parisenkymmentä. Auringossa vielä enemmän. Täällä on nimittäin ihan t-paitakelejä pidellyt. Ja pitelee yhä!


Kukkaa pukkaa nyt joka puusta ja maasta.


Olen tänään ehtinyt jo käydä aamulenkillä. Alla olevassa kuvassa muuten lemppari passage, Vineyard Passage. Se on lempparini, koska sen varrella on vanha hautausmaa!Alla olevassa kaksoiskuvassa näkee, millaisia muutoksia on tapahtunut sitten helmikuun:

Ylempi otettu  8.4. ja alempi 25.2.


Täällä siis on oikeastaan jo kesä ja mietinkin onko minun enää järkeä osallistua Kevätkampaan. Tokihan se ruoho vielä kasvaa ja lehdet suurenevat puissa, mutta noin muuten keväänmerkit alkavat olla täällä jo melko kesäisiä.

26 comments:

 1. Voi sinua onnellista, kun jo nautit siellä t-paitakeleistä ja kesästä. Minä vasta tänään löysin ensimmäiset leskenlehdet, mikä sekin oli jo ihme sinänsä. Olisihan se kiva nähdä upeita kuvia sieltä vielä lisääkin, vaikka teillä kevät eteneekin paljon meitä edellä. Ymmärrän tietysti, jos on vähän hankala keksiä kevään merkkejä, mutta entäpä vaan ihan sitä teidän jo alkaneen kesän edistymistä kuitenkin?!

  ReplyDelete
 2. Yhdyn Teen kommenttiin, olisi niin mukava seurata kesän edistymistä siellä, täällä kun vasta haaveillaan teepaitakeleistä ja vihreistä' puista.

  Soitan fanfaarin...

  ReplyDelete
 3. Kaunista ja nautinnollisen oloista siellä. Voisipa tuulen kuvata, keväisin sen kosketus iholla on niin suloinen, viileä ja lämmittävä yhtäaikaa.

  ReplyDelete
 4. Kiva sseurata muitakin kuin kotimaamme kevättä.
  Kiitos kivoista jutuista ja kuvista

  ReplyDelete
 5. Ihanan nätti tuo kakkoskuva.Meilläkin ollut eilisestä lämpimämpää,ja yölläkin oli jo 18 astetta,ihan liikaa ! Minähän tykkään vähän viileästä säästä;D

  ReplyDelete
 6. Peikolta fanfaari huilulla :) Se voi kuulostaa vähän ohkaselta, mutta taikaa siinä on yhtä paljon kuin trumpetilla soitettaessa.

  ReplyDelete
 7. Niin viheriö tuoreessa hautuumaa kuvassa, verrattuna helmikuun kuvaan.
  Olen myös ihastunut vanhoihin hautuumaihin..(uudetkin kelpaa)
  niiden rauhallisuuteen ja kauneuteen...rentouttavia.

  Mukava on seurata kevättäsi, vaikka kesäksi muuttuukin. Älähän lopeta kevätkampailua.:)

  ReplyDelete
 8. Outoa, mutta mennään samassa lähes kesä -vaiheessa.
  En muuten löytänyt 30 päivän kuvahaasteesta mitään ällökuvaan viittaavaa, niin että jos kiinnostaa niin semmoinenkin haaste olisi haluaville blogissani.

  ReplyDelete
 9. Teilläpä onkin kevät jo pitkällä - melkein kesä. Voin kuvitella ihanan tuoksun, jonka nuo puut levittävät ympäristöönsä.

  ReplyDelete
 10. Jotenkin minusta tuntui kuin olisi tänne saakka levinyt ihana tuoksu noista kukkivista puista, ne ovat niin kauniita. Tosiaan näyttää Suomen alkukesältä.

  ReplyDelete
 11. Osallistu vaan, meistä on kiva katsella toisenlaista kevättä. Aina yhtä ihanaa!

  ReplyDelete
 12. Älä nyt lopeta, kun aina niin innolla haluan katsella toisenlaisia maisemia kuin täällä kotinurkilla :)Kaikki ne ihanat linnat ym mua viehättä kovasti:) Ikinä en itse pääse sinne kuitenkaan..Kesä teillä sielä tietysti jo on ja kohta ne häätkin :) Kukkivat puut ovat upeita!

  ReplyDelete
 13. Tadadadaa! Tadadadaa! Tadadadaa!

  Tuohan oli melkein kuin dadaistinen runo :)

  Hgissäkin paistoi tänään aurinko, mutta kyllä sinun kuvissasi kevät on jotenkin konkreettisemman oloinen.

  ReplyDelete
 14. Hurmaavaa! Vähän on kade, mutta kyl se meillekin tulla jolkottaa... Joskus ;)

  ReplyDelete
 15. Vihreältä ja kesäiseltä näyttää kun kukatkin jo kukkivat :) Kaipaisin jo t-paitakelejä tännekin päin...

  ReplyDelete
 16. Oi miten ihanan vihreeta...
  Tanaan taallakin paistaa, vahan kylla nakyy pilvia pukkaavan mutta lenkille aiomme lahtea kun taalla voi kavella! :)

  ReplyDelete
 17. Nyt minä muutun kyllä kateudesta keväänvihreäksi! Nuo ihanat kukkivat puut! Tuoksu tuli tänne asti. Kiitos.

  ReplyDelete
 18. Sinun kevättäsi on ollut mukava seurata, ihania kuva! Ja mielelläni katselisin kesäisempiä kuviakin vielä, jaksaa sitten odottaa sitä tännekin tulevaksi!

  ReplyDelete
 19. TeeTee, täällä on tosiaan koko tämän viikon saanut nauttia ihanista keleistä. Ja tänään sama jatkuu!

  Tämä Kevätkampa on aivan mahtava idea ja sitä on oikeasti itse tarkkaillut luontoa ihan eri tavalla, kun on ollut selkeä ”missio”. Ja toisten kuvia on tosi mielenkiintoista katsoa ja nähdä vaiheessa se kevät missäkin etenee.

  Jos ei kerran ole väliä, vaikka keväänmerkit alkavatkin olla aika kesäisiä, niin jatkan kyllä mielelläni vielä kevätkammassa! Tästä on oikeasti tullut myös samalla eräänlainen harrastus, joten kiitos sinulle inspiraatiosta haasteen äitinä!

  Kaanon, Kiitos fanfaarista ;) Jatkanpa sitten kuitenkin mukana, kun niin kuin tuossa yllä selitin ;)

  Aino, Se on kyllä aivan ihana tunne, kun ulkona vastaan tulee lämpö eikä koleus. Meillä on sisällä aamuisin viileämpää kuin ulkona auringossa :D

  Pappilan mummo, ihana kuulla, että on tykätty! Ja päätinpä sitten jatkaa vielä tätä ;D niin se mieli muuttuu!

  Yaelian, Kiitosta! Täällä on nyt tosi nättiä kaikkialla, kun kukkia suorastaan puskee joka paikasta. :D Minun makuuni saisi olla vielä lämpimämpää ;)

  Peikko, Kiitos huilufanfaarista – kuulosti hyvältä! Trumpetti olisikin ehkä liian kovaääninen ja metsä voisi säikähtää ja puut tiputtaa vaivalla kasvattamansa lehdet ;D

  Liplatus, Minäkin olen suuri hautuumaafriikki ja kaikki menee: sekä uudet että vanhat. Mutta jotenkin noissa vanhoissa on jännä hylätty ja villi tunnelma. =)

  Sirokko, No mutta ällökuvahan on hyvä idea – pakkohan sellaiseen on osallistua jossain vaiheessa!

  Minulla muuten jostain syystä näkyy aina Google-sivulla Algerian sää?! Olen kustomoinut sitä sivua ja siinä olisi tietenkin tarkoitus aina kun olen kirjautuneena näkyä Lontoon sää, mutta vaikka kuinka vaihdan sitä, niin aina siinä vain näkyy Algeria :D Alkaa Algerian sääolot kohta tulla tutuksi ;)

  Pantteri, Täällä tosiaan tuoksuu jo aika kesäiseltä. Ajoittain kyllä enemmänkin keväältä esim. Thamesin ranalla tuoksuu keväinen muta ;)


  Jatkan vastaamista hetken kuluttua – kiitos tässä välissä kaikille ihanista kommenteista!

  ReplyDelete
 20. Puut ovat hienoja kukassaan, kun lehdet eivät vie niiden huomiota. Aika huomattava ero alakuvilla, vaikka on vihreää, mutta ilman lämpöero on selkeästi havaittavissa.

  ReplyDelete
 21. Eka kuva on ihana kukkivine puineen ja kauniine taloineen.
  Ihanaa kevät(kesä)fiilistä siellä, täällä juhlitaan, kun lumen alta alkaa vihdoin paljastumaan maata...

  ReplyDelete
 22. Heippa taas, ”hetken kuluttua” vähän venähti, koska lähdinkin ulkoilemaan. Mutta hetki se on nytkin, vai mitä ;)

  Arleena, Minullekin tulee näistä keleistä ja luonnosta mieleeni Suomen kesä. Siihenhän minäkin kuitenkin vertaan kokemuksia, koska tämä on vasta toinen kevääni täällä. Tänään puistoissa tuoksuivat kukkasten lisäksi lämpimät havupuut. Sellainen neulasten paksu tuoksu tuo minulle aina Suomen kesän mieleeni!

  Tuulento, Kiva, että tykkäät! Pakkohan se on jatkaa, kun niin moni pyytää. Ja oikeasti tykkään ihan mielettömästi tästä kevätkampahaasteesta – pelkäsin vain, ettei se ole jotenkin ”tylyä”, kun Suomessa kevät viipyilee. Mutta olen itsekin asunut niin vähän aikaa vasta täällä, että voin todella hyvin eläytyä kevään odottamiseen ja tämä varhainen kevät on minullekin vielä suuri ihme =)

  Selma, No jatketaan! Häistä ei varmaan juttua tule – tai mistäs sitä tietää, jos innostun ja menen kytikselle ;D

  Susu, Musiikkia jee! Ja kivaa, kun aurinkoa on saatu sinnekin. Täällä säät kuulemma viilenee tiistaista lähtien eli mahdollisesti ensi viikolla itken täällä, kun on niin kylmä ja paskat säät ;D

  Lepis, Kyllä se sinnekin tulee – tulihan se viime kesänäkin! Tosin vasta sitten, kun minun piti lähteä luotasi, melko epäreilua! Mutta kyllähän siellä tarkeni, kun osti takin ;)

  Mimi, Täälläkin taitaa kevät keikkuen tulla ja ensi viikolla täytyy varmaankin taas kaivaa takki kaapista!

  BLOGItse, Ihanaa kun voi kävellä! ;))

  Kiirepakolainen, Kyllä se tulee sinnekin, ajallaan :D

  Miiwi, Kiitos ihanista sanoistasi! Ja jatkanhan minä, on tämä minullekin vielä ihme ;)

  Hannele, Kiitos!

  Zilga, Hyvä huomio muuten, ettei ole lehtiä viemässä kukkien huomiota. Itse en ensin edes tajunnut tuota. Mutta tosiaan, kukat ensin ja sitten lehdet!

  Koo, Täältä puuttuvat pälvet ja se suloinen lorina, joka alkaa kun lumet muuttvat vedeksi ja räystäät valuvat. Lunta ei ole ikävä, mutta täällä ei sellaista solinaa kuule. :-)

  ReplyDelete
 23. Tuo ikkuna ja kukkiva oksa on kuin runokirjan kansi! Kaunis. Tai vaikka jonkun rompskun kansi!

  ReplyDelete
 24. Ihania keväisiä kukkivia puita....täällä vielä haaveillaan t-paitakeleistä rännän keskellä ja iloitaan pälvipaikoista kurkistelivista pikkuisista vihreistä versoista....
  Kiva tosiaan seurata kevään kulkua muuallakin päin maailmaa :)
  Ihan kiva olisi nähdä alkukesänkin kuvia sieltä.

  ReplyDelete
 25. Marja-Leena: Kiitos ihanista sanoistasi!

  Risusydämen Marja: Täällä alkaa tosiaan kaikissa puissa jo olla lehdet. Viime viikko oli mukavan kesäinen, mutta tällä viikolla on ilmat viilenneet, hrr.

  ReplyDelete

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikille joko yhdessä tai erikseen (yleensä erikseen). Joskus vastaaminen voi vähän kestää, mutta ei kannata huolestua - vastaan kyllä :)