Pages

Thursday, April 28

Kukkien ilotulitus

Valokuvatorstain aiheena on värit. Täällä onkin kohtuullisen värikästä, sillä kukkaa pukkaa edelleen. Kun edellisten kukinta päättyy, seuraavat puhkeavat.


Nämä kuvat ovat Isabella Plantationista, joka sijaitsee Richmond Parkissa. Kuvat otin viime maanantaina.


Sorsilla on jo poikasia.


Tänne on perustettu vapaapäivä (bank holiday) huomiselle, koska kruununprinssi William astuu avioon pitkäaikaisen tyttöystävänsä Kate Middletonin kanssa.

Huomiseksi on siis luvassa runsaasti tohinaa kaupungilla. Ja sadetta. Enpä ajatellut lähteä saamaan hyperventilaatiokohtausta ihmismassaan, vaan taidan kiltisti seurata häitä omalta kotisohvalta.

17 comments:

 1. Upeaa variloistoa! Hassua, kuinka hyvalta nayttaa yhdessa vihrea, liila, purppura, pinkki, vaaleanpunainen - ja silti tuskin kukaan asuntonsa moisella variyhdistelmalla sisustaisi :)

  Tyhmaan aikaan tulevat haat (tai tyhmasti taalla ei anneta huomista vapaaksi) olisi ihana linnoittautua sohvannurkkaan arvostelemaan haavieraiden ja morsiamen vaatetusta :)

  ReplyDelete
 2. Kukkaloisto näyttää upealta. Täällä vasta vienosti vihertää ja valkovuokot kukkivat, ei siis punaista näkyvissä, eikä violettiakaan...

  Olen samaa mieltä, meillekin olisi pitänyt antaa vapaapäivä häiden vuoksi. Eiköhän koko eurooppa tuijottele telkkaria, jos ei sitten pääse paikanpäälle juhliin mukaan ;-)

  Nautinnollista vapaapäivää sulle =)

  ReplyDelete
 3. Ai niin sinähän olet siellä melkein hääpaikalla;D
  Upean näköistä tuossa puutarhassa:)

  ReplyDelete
 4. Maalauksenomaista pintaa kuvissasi.

  Osta nyt sentään jotain hääkrääsää muistoksi, ettei kaduta 30 vuoden kuluttua!

  ReplyDelete
 5. Hauskoja häitä, mie katon mökillä...

  ReplyDelete
 6. Kuvat kuin maalauksia, mahtavaa väriloistoa.
  Kotisohvalta näkeekin varmasti paremmin kuin ihmismassan seasta. Mahtaa siellä olla hulinat.

  ReplyDelete
 7. Atsaleat aloittivat kukintonsa meilläkin n. viikko sitten, nyt ovat kirsikkapuut, ja muut kukkivat puut parhaimmillaan. Kuvissasi on vieno vanhahtava tunnelma, romattinenkin. Toivottavasti saat palan kakkua juhlien kunniaksi!

  ReplyDelete
 8. Hienot kukkakuvat, heijastumat lisäävät väritunnelmaa

  ReplyDelete
 9. Ompas kaunista! Hienoja kaikki!

  ReplyDelete
 10. Jotkut häät ovat varmaan paljon tärkeämpiä kuin toiset. Hassu juttu. Mistähän se johtuu?

  ReplyDelete
 11. Voi että miten upeita kukkameriä! Ihmismerikin oli varmaan aivan valtava siellä eilen. Hyvin näki telkusta sen valtavan massan.

  ReplyDelete
 12. Karoliina: Itse asiassa suomiasuntomme olin sisustanut tummanvihreällä ja lilan eri sävyillä. Tykkään sisustuksessa vihreästä (kunhan on sellaista raikkaan tummaa), mutta en vaatteissa. Lila ja sen sävyt ovat sitten muuten vain lempivärejäni. Jos tästä muutto tulee, niin haluan nuo samat värit takaisin :D

  Oli muuten hienot häät sohvannurkasta katseltuna. Luvattua/pelättyä vesisadettakaan ei saatu (ei siis sohvalle eikä ulos) ;)

  Birgitta: Täällä on jo ihan kesä. Kaikissa puissa on lehdet ja eri kukat kukkivat ja kuihtuvat vuorollaan. Telkkarista seurasin itsekin hääloistoa. Mietin kyllä, että menisin paikan päälle, mutta onneksi ei menty: sieltä käsin tuskin olisi paljon nähnyt, ellei olisi lähtenyt jo päivää ennen varaamaan paikkoja :D

  Hyvää vappua sinulle – täällähän sitä ei vietetä!

  Sirpa: Kiitokset!

  Yaelian: Kiitokset!

  Susu: Taidanpa ostaakin, jos vielä jostain alelaarista löytyy jotain kivaa :D

  Maketsu: Kiitosta, oli hauskat häät!

  Sirokko: Kovat oli hulinat. Nyt jäkikäteen tajusin, että olisi ollut jännä tilaisuus pukeutua vaikka morsiameksi ja rynnätä paikan päälle. Minähän tykkään naamiaisista ja tuolla olisin sekoittunut massaan, kun monet muutkin olivat pukeutuneet ;)

  Kaari3: Kiitokset, täällä on kirsikkapuut jo kukkineet ja kuihtuneet, samoin magnoliat. Mutta koko ajan näyttää tulevan uusia kukkia, kukin vuorollaan.

  Arleena: Kiitosta!

  Savisuti: Kiitos!

  Peikko: Riippuu, miten ajattelee. Ei ehkä tärkeämpiä kuin toiset, sillä varmaan kunkin omat häät ovat itselle ne tärkeimmät. Mutta toiset häät saavat enemmän huomiota kuin toiset. Niin se julkisuus toimii ;)

  TeeTee: Minäkin katselin massaa telkkarin kautta. Hulluksi olisin varmaan tullut, jos olisin ihmismassaan lähtenyt ;)

  ReplyDelete
 13. Ihanaa ja runsasta kukkaloistoa.

  ReplyDelete
 14. Onpa teillä jo värikästä. En edes katsonut häitä, koska en ollut tv:n tavoitettavissa.... olin mökillä (ei sähköä - ei tv:tä)

  ReplyDelete
 15. Voi miten upea pikkuparatiisi! Siellä sitä osataan tuo homma!

  ReplyDelete
 16. Unelma: Tuolla kulkiessa tuli tunne kuin olisi ollut jollain toisella planeetalla :D

  Pantteri: Minäkään en välttämättä olisi katsonut, ellen asuisi täällä. En ole aiemmin ollut kuninkaallisfriikki, mutta täällä sen kokee jotenkin eri tavoin ;)

  Lepis: Voin ihan kuvitella sinut tuonne kykkimään kameran kanssa – olisi ihan sinun paikka! Ja samoin Kew Gardens: jos joskus tulet tänne, niin vien sinut sinne! :D

  ReplyDelete

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikille joko yhdessä tai erikseen (yleensä erikseen). Joskus vastaaminen voi vähän kestää, mutta ei kannata huolestua - vastaan kyllä :)