Pages

Tuesday, April 5

Tie HellSinkiin


Mustavalkomaanantai: Tien päällä

On muuten tullut ajettua (tai siis oltua kyydissä, koska minulla ei ole ajokorttia) tuota Route 66 aika pitkäkin pätkä. Kuvia olisi ollut sieltäkin, mutten jaksanut etsiä.

Ja minulla oli nyt pakkomielle laittaa kuvia Helsingistä.Siksi laitan bonuskuvana symbolisemman kuvan (kun kerran haasteessa ehdotettiin, että se tie saisi näkyä, niin tämä ei olisi sopinut, ehkä) eli tie eduskuntaan. Se, keiden tie sinne käy, selviää lähiaikoina.

Välillä on kova ikävä pyöräilyä Helsingissä. On niin monia paikkoja, joissa olisi kiva päästä käymään ja katsomaan, mitä minnekin kuuluu nykyään. Siis mieluusti myös yöaikaan. Yöaikapoljennot kesäisin oli parhautta!


Itse olen kytännyt Yle Areenan vaaliohjelmia. Kiva, kun niitä voi katsella livenä netin välityksellä. Olen myös katsellut Nelosen sivuilta Maria! -ohjelmia eli tykkään katsella hömppähaastatteluja enkä häpeä sitä ollenkaan.

Ps. Seuraan myös Tuksun uusimpia käänteitä lehdistä!

Edit: 5.4. klo. 18:32

OHO, tämähän ON mustavalkomaanantai, joten kuvien olisi tietty hyvä olla teeman mukaisesti mustavalkoisia. Kappas, kun sattui unohtumaan, anteeksi. Menen nukkumaan, en jaksa korjata asiaa.

24 comments:

 1. Ihanat kuvat taas! Ja yksi suosikkibaareistanikin :)

  ReplyDelete
 2. Helsinkiä voipi tulla ikävä, jos täältä muuttaa pois. Itse vasta pääsin tänne muutama vuosi sitten ja nyt olemme muuttamassa takaisin "landelle". Hmm...

  Vaaliohjelmat kierrän kaukaa, vaikka äänestää aion. Olen jotenkin niin turhautunut poliitikkoihin. Ja Maria-show on minusta typerää sosiaalipornoa. Hömppää kestää hetken, muttei jatkuvasti. :-) Tuksua käy suorastaan sääliksi. Minusta media käyttää häntä hyväkseen niin kuin Susan Ruususta aikoinaan. Molemmat ovat melkoisen syyntakeettomia ja heitä pilkataan avoimesti.

  Tosi hienoja kuvia sekä Helsingistä että Lontoosta! Ja ampiainen on upea. Mutta toi parsa näyttää vähän pervolta. ;-)

  ReplyDelete
 3. Mymskä, En ole muuten itse ikinä ollut Storyvillessä – en tiedä miksi!

  Helena, Niin voi, muttei niin kova ikävä, että takaisin muuttaisin ;)

  Täällä ei kovin helpolla pääse kyllästymään suomalaisiin poliitikkoihin, kun niitä ei tungeta joka tuutista. Itse koen nuo vaalitentit aika viihdyttävinä.

  Onhan siinä Maria! –ohjelmassa muutakin kuin pelkkää sossupokea. Tai en tiedä onko Tshernobylin ydinvoimalaonnettumuudesta selvinneen miehen haastattelu sossupokea.

  Minua ei säälitä Tuksu. Ehkä säälisin häntä, jos mikään lehti ei enää kirjoittaisikaan hänestä. Hänhän elää julkisuudesta ja itse työntää itseään esille. Aika vahva väite, että hän on syyntakeeton. Mielestäni huomionkipeys ja hieman yksinkertainen järjenjuoksu ei vielä tee ihmisestä syyntakeetonta. Tuskin hän itsekään ajattelee itsestään sellaista.

  Mutta nykyajan trendi onkin sellainen, että kaikki viihde on pahasta ja kaikki julkkikset ovat lopulta ISON PAHAN median uhreja. ;-)

  ReplyDelete
 4. Kauniita kuvia Helsingistä.

  ReplyDelete
 5. Storyvilleä kaipailen minäkin;D
  Helsingissä on todellakin hyvät pyöräilymahdollisuudet.Täällä en uskaltaisi millään pyöräillä kadulla autojen välissä ja aina ei ole pyöräteitä-
  Minäkin tykkään katsoa netin kautta Marian haastatteluohjelmaa;D

  ReplyDelete
 6. Ai niin pieni lisäys vielä,minähän olen tavannut Tuksun Miamissa vuonna 2005 kun hän vielä näytti suht koht normaalilta,ja olen samaa mieltä kuin sinä,että hän tekee kaikkensä päästäkseen julkisuuteen. Eli ehkä hänelle nauretaan,mutta luulen,että hän myös nauraa takaisin..

  ReplyDelete
 7. Sait minut haaveilemaan kesäisistä pyöräilyistä! Ai että ne on ihania, juuri hämärän aikaan, kesä tuoksuu ja yölinnut aloittaa laulun...

  ReplyDelete
 8. Olisipa kesä ja yö, kesäyö.

  Mielenkiintoiset vaalit tulossa.

  ReplyDelete
 9. Oih, kesä. Oih, yö. Oih, kesäyö!

  ReplyDelete
 10. Kun katsoo vaan toisella silmällä niin kuvat ovat kyllä ihan hyviä mustavalkoisiksi kuviksikin :)

  ReplyDelete
 11. Musta toi Storyvillen terassi on niiiiin ihana, kun olen siitä ohi kulkenut, mutta koskaan en ole asiakkaaksi asti päässyt. Ehkä ensi kesänä! Tuu säkin. ;)

  ReplyDelete
 12. Bottalata aamuyöstä matka käy ohi Eduskutalon(joka on mahtavasti valaistu) Hyvät kuvat :)

  ReplyDelete
 13. Yöpyöräily! Olispa jo kesä ♥

  ReplyDelete
 14. Hienot kuvat, niissä on hyvä tunnelma.
  Oletkin hyvin perillä vaali- ym uutistapahtumista siellä Lontoossa.

  ReplyDelete
 15. huh, huh, tein kahdella eri vaalikoneella hommia reilun tunnin ja vihdoin loysin ehdokkaan. Hirvea homma! Jumppasin vastausten kanssa jotta huomasin missa kohtaa ehdokas vaihtui (MTV3:n vaalikone). Eroja tuli esim. Nato ja homo/lesboparin adoptio oikeuden suhteen....

  Kun tulet stadiin vien sut fillaroimaan, mina voin istua tarakalla ja sina poljet! :)

  ReplyDelete
 16. Ihanat tunnelmakuvat (ja vielä värillisenä =))

  Mulla vaalijutut jää kyllä väliin, ne ei mene enää edes huumorilla läpi mun ajatuskuvioista. Ehkäpä tuo Tuksukin pääsee jossain välissä kuvioihin mukaan =)

  ReplyDelete
 17. Oi, nämä fillaorintijuttusi saa niin kaipaamaan pyörän selkään! Mutta meillä on vielä niin jäistä. Ja tuolla kylillä ei pääse oikein sellaisen kaupunkilaispyöräilyn makuun....

  ReplyDelete
 18. Jatkan tähän. Canon -kerho onkin paras! =) Kuumeilen tässä juuri kamerahankinnan kanssa.7D ois hieno, tai 550D, mikä on sitä aika lähellä. Etenkin se kennon herkkyys. Olen kuullut, että noilla pääsee jo aika kivoihin ISO arvoihin varsin vähällä kohinalla. Jospa niitä ois käytettynä... Luultavasti päädyn kuitenkin 450D:hen. Niitä on tällä hektellä aika hyvin saatavilla, ja hintalaatusuhteeltaan erinomainen peli.

  ReplyDelete
 19. Unelma, Kiitokset!

  Yaelian, Helsingissä tosiaan on paljon upeita paikkoja, joihin pyöräillä. Silloin kun siellä pyöräili, niihin alkoi turtua. Mutta nyt niitä jo ikävöi. Onneksi täälläkin voi pyöräillä, mutta täytyy sanoa, että miellyttävämpää se oli Suomessa, kun ei tarvinnut autojen seassa polkea.

  Ja Suomessa oikeasti pääsi polkasemaan metsään, jos halusi olla rauhassa. Mutta kaikella on puolensa, tietenkin. Ehkä minä nyt vain kaipaan kesäisiä lauttiksen ja rantoja, karhusaarta, Taivaskallioita... tarttee varmaan vuokrata fillari, kun menen kesällä Suomeen :D

  Tuksusta sen verran, että hän tosiaan mielestäni elää julkisuudesta: hän ei ole mitään (omasta mielestään) ilman julkisuutta. Koska olen hänestä videoita katsellut (hänhän suorastaan rakastaa tehdä sellaisia itsestään!) ja juttuja lukenut, niin kyllä ne asenteet ja arvot sieltä aika hyvin paistaa läpi. Arvoja ovat julkisuus, rikkaus jne.

  Katjusha, Minäkin niistä jo haaveilen! Ehkä aloitan sellaiset sessiot täälläkin sitten kun aamut alkavat valoistua vielä aiemmin. Joskus 4am kun pääsisi liikenteeseen, niin saisi aika rauhassa polkea vähän missä sattuu. ;)

  Susu, Meillä on muuten kesä, tajusin just. Täällä on tänään(kin) 21 astetta varjossa!

  Maketsu, Sanos muuta!

  Peikko, Hyvä vinkki – mitäpä turhia noista värejä poistamaan enää ;))

  Tiina, No varmasti tulen, jos olen maisemissa sopivasti!

  Andy, Kiitokset!

  ReplyDelete
 20. Nin, Meillä taitaa olla jo! :D

  Arleena, Tykkään seurailla monenlaisia asioita ja luonnollisesti Suomen asiat kiinnostavat kovasti.

  BLOGitse, Minä kokeilin jotain Hesarin minuutin vaalikonetta ja se ainakin oli suolesta. Minulla on tietyt puolueet, jotka ovat ehdottomasti NO NO.

  Haha, se olisikin näky kun viiletettäisiin fillarilla: sinä elegantisti istuen tarakalla ja minä puuskuttaen polkimilla :D

  Birgitta, Värit jäi vahingossa ;D Minä taas nautiskelen suunnattomasti noista vaalitappeluista. Harmi, että niitä näkee vain rajallisen määrän. ;)

  Satu, Kyllä se kevät sinnekin tulee! Tosin kaupunki ei välttämättä tule ;)) Luonnossa on myös mukava pyöräillä, mutta kaupungissa on omat puolensa kyllä!

  Lupus, Ehdottomasti Canon! ;) Kyllä se kohina alkaa näkyä 7D:ssäkin, jos Iso on kovin suuri, mutta ei niin pahana. Riippuu, miten tarkka/nipo itse on. ;)

  Mutta 450D on hyvä järjestelmäkamera. Sitä voi tosiaan miettiä, millainen kamera itselle riittää. Täytyy sanoa, että minulle (kun en esim. myy kuviani) riittäisi varmasti jokin muukin kuin 7D, mutta tulipa nyt ostettua se ja kieltämättä olen rakastanut siihen. Mutta kyllä sillä minun vanhalla kameralla sai hyviä kuvia, joskus jopa mietin, että parempia.

  Tai sitten olen itse huonontunut nimenomaan siinä, mitä tulee ideointiin ja luovuuteen.

  ReplyDelete
 21. Kyllä noi kamerat kohta varmaan jo hoitaa sen ideoinninkin. Kävelet vaan linssinsuoja auki, ja havaitessaan oivan kohteen ottaa kamera kuvan automaattisesti. Jos sinun täytyy kantaa se parempaan kuvakulmaan tai järjestellä jotakin, se antaa ohjeet: siirrä - ensimmäistä - kiveä - vasemmalle, ja - sitten - aseta - heijastin - oikealle. Nyt - aseta - heijastin - oikealle. (RÄPS) Kuva on valmis. =)

  ReplyDelete
 22. Lupus, Juu, ehkä kohta voi lähettää kameran lenkille ja samalla kertoa, millaisia kuvia se voisi ottaa. Sitten vain istahtaa sohvalle odottelemaan, että kamera palaa ;D

  ReplyDelete
 23. Yökuvat ovat aina suosikkejani, mutta kuten itsekin jo huomasit, haaste on mustavalkoinen ;)

  ReplyDelete
 24. Krisu, huomasin juu, mutta tosiaan vähän viiveellä. Joskus ei pää pelaa, mutta parannan tapani ;)

  ReplyDelete

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikille joko yhdessä tai erikseen (yleensä erikseen). Joskus vastaaminen voi vähän kestää, mutta ei kannata huolestua - vastaan kyllä :)