Pages

Tuesday, May 24

Iso tukka puutarhamaisemassa

Olen jälleen kerran laiminlyönyt kestohaastetta. Tosin uhkailin jo haastetta aloittaessani, että sen tekeminen voi kestää, jos edes saan sitä tehtyä.

Vaan onhan tässä kaikki maailman aika käytettävissä. Aihekin on helppo eli kuva, jota en koskaan julkaissut. Niitähän on kansiot pullollaan, mutta ajattelin tehdä ihan uuden kuvan, jota en ole julkaissut (paitsi nyt siis).

Self Portrait


Kampaukseni on aito ja olen ihan itse sen tehnyt. Silmiini osui kaupassa mielenkiintoinen tukkalaitepakkaus ja oli ihan pakko ostaa se.

Voin kertoa, että toimii ja vain mielikuvitus on rajana sen suhteen, millaisia kampauksia ja virityksiä noilla voi päähänsä tehdä.


***


Minulla on muuten ollut vaikeuksia kommentoida Bloggerin blogeihin. Kommentit katoavat ja tulee vain erroria. Hieman ottaa päähän.

23 comments:

 1. Vau,every girl's dream indeed.Näyttääpä hyvältä! Minä en ole huomannut mitään kommentointiongelmia,mutta näin,että jollain sellaisia on ollut.

  ReplyDelete
 2. Kokeilen miten kommentti menee sinne ja näyttää pelittävän.

  Onpas mielenkiintoinen hiuslaite.

  ReplyDelete
 3. Vitsit, kun häiritsee, kun en muista sen hiusvehkeen nimeä, jolla fiftaritytöt saivat/saavat kampauksensa kuntoon... Banaaniksi sitä on joskus sanottu, mutta se ei ole "virallinen" nimi tietenkään. No, samaan tarkoitukseen kuitenkin ja suunnilleen samanlainen!

  Fiftarit ja rokkarit tietysti virittelevät sillä heittonsa kondikseen. Ja 60 -luvullahan noita käytettiin myös, kun oli muotia ne ampiaispesät ja vähän samanlaiset kampaukset kuin tuo sinun.

  Hyvä kuva tähän haasteeseen!

  ReplyDelete
 4. Mahtavat värit kuvassa ei voi kuin ihailla :)

  ReplyDelete
 5. Tosi ihana kuva! :)

  Mulla ei ole mitaan ongelmia bloggerissa.

  ReplyDelete
 6. Mahtava kampaus! =)

  Mymskä tarkoittanee valkkia...

  Mulla on ollut myös ongelmia kommenttien kanssa, joko kommentit katoavat tai julkaisuvaiheessa tulee jonkin sortin virheilmoitus. =/

  ReplyDelete
 7. Upee kuva! Kaunis nainen!

  Hiuslaite kuulostaa unelmalta, jos siis olisi sellainen reipas ihminen, joka jaksaa panostaa hiuksiinsa... :p

  ReplyDelete
 8. Löytö noi siun tukkajutut! Voi kun tuli kaipuu omaa tukkaa, mutta se nyt on visusti takuilla eikä taida aueta. Hyvä väri sinulla :)
  Mulla kans on ollut ongelmia täs bloggerin toiminnassa ja kommentoinnissa koko eilisen päivän.. Tänään on onneks pelittänyt, joten toivotaan et sielläkin suunnassa !

  ReplyDelete
 9. Salaperäinen, mysterious lady - upea kuva!
  Tosin ihan ensi reaktio oli prinsessa Ruusunen joka on jo nukahtanut ja siinä eka ruusupensas nyt kasvaa peittämään ruususta.. missäs se prinssi luuhaa!

  ReplyDelete
 10. Wow mikä kuva! Minä laiminlyön myös tuota haastetta....samassa kohdasssa mennään, keksisi vielä tuon kuvan mitä en ole julkaissut, niitä on nimittäin aika paljon :)

  ReplyDelete
 11. Koo, valkkipa juuri! Mietin, että ei se mikään holkkikaan ollut... :D

  ReplyDelete
 12. Kaunis kuva hienolla kampauksella!

  ReplyDelete
 13. Kaikenlaisia hienoja juttuja sitä onkin. Tuolla saa tukan näyttämään yhtä isolta kuin peikoilla :)

  Blogger on ollut ilmeisen pahoinvoiva. Harmi.

  ReplyDelete
 14. Yaelian: Nyt näyttää taas kommentointi toimivan.

  Arleena: Ja hiuslaitetta on yllättävän helppo käyttää.

  Mymskä: Muistan sen ”banaanin”! Minulla oli sellainen teininä, mutta siinähän se hiuslaite eli banaani jää näkyviin. Näitä ei huomaa, jos laittaa ne oikein.

  AndySpaceFinland: Kiitos!

  Susa: Kiitokset. Minullakin kommentointiongelmat näyttää olevan ohi.

  Koo: Valkki kuulostaa hämärästi tutulta, mutta en ole kovin perillä hiuslaitteista. Googletin eilen ja vähän löytyi juttua siitä.

  Eryah: Kiitos. Minä en ole mitenkään erityisen taitava tekemään kampauksia ja yleensä olen liian laiskakin. Ponnarin osaan tehdä :D Mutta tuota laitetta on oikeasti tosi helppo käyttää – tosin jouduin katsomaan opetusvideon ennen kuin onnistuin saamaan mitään kunnollista aikaiseksi :D Kuvan kampaus valmistui about viidessä minuutissa. Tosin ei ole välttämättä kovin kestävää sorttia, koska en viimeistellyt sitä hiuslakalla.

  Enni: Tänään pelittää kommentointi! Tuota kuvaahan on siis ”vähän” muokkailtu photarissa eli vaikka se on omasta lärvistä tehty, niin värit ei ole aidot. Minulla ei valitettavasti ole ihan noin punainen tukka. Luomivärikin on lisätty Photarissa, kun en jaksanut meikata :D ja ripset!

  Kutuharju: Ei se prinssi tule – ehkä se löysi jonkun toisen? ;D

  ReplyDelete
 15. Katjusha: Tämä kuvahaaste on kyllä ihmeellinen, periaatteessa helppo mutta silti tuottss päänvaivaa :D Onneksi ei ole aikarajoitusta!

  Mymskä: Heh, holkin tietäisin minäkin. ovat muuten tyylikkäitä usein – haaveilen sellaisesta itsellenikin. :D

  Birgitta: Kiitos!

  Marizu: Kiitos. Minuun on nyt iskenyt into kokeilla erilaisia kampauksia tuon laitteen myötä. :D

  Peikko: Ehkäpä jonain päivänä osaan tehdä itselleni sellaisen peikkotukan, että peikotkin kalpenevat kateudesta! ;)

  ReplyDelete
 16. Prinsessa Ruusunen tuli kuvasta minullekin mieleen. Sinulla tuota tukkaa riittää tehdä vaikka mitä kampausta.

  ReplyDelete
 17. Jos vielä tupakoisin, käyttäisin ehdottomasti holkkia! Pitäisiköhän alkaa käyttää sellaista ihan vaan näön vuoksi... :D

  Banaanilla tosiaan tarkoitin valkkia, eivät ehkä ole ihan sama asia. Sen, mitä tarkoitin, ei ole tarkoitus jäädä näkyviin :)

  ReplyDelete
 18. Mukavasti käsitelty kuva. Tunnelmallinen, patinoitu, koristeellinen !

  ReplyDelete
 19. Kiinnostava tuo hiuslaite. Pitkien hiuksien kanssa on paljon mahdollisuuksia.
  Upea kuva.

  Minulla on myös bloggeri reistaillut. Vuoroin ongelmia kuvien ja kommenttien kanssa. Onneksi lukemaan on päässyt.

  ReplyDelete
 20. Sirokko: On vaihteeksi kiva olla pitkätukka. Olinkin pitkään polkkatukka :D Vielä saisi vähän pidemmäksi kasvaa. Sitten voikin taas leikata. Yleensä se lähtee siitä, että alan itse parturoida itselleni uutta mallia ja sen jälkeen varaan ajan kampaajalta, joka pelastaa sen, mitä pelastettavissa on. :D

  Mymskä: Holkit ovat kyllä usein äärettömän tyylikkäitä. Pitäisi varmaan hommata sellainen. :D

  Okei, minulle valkki ei ollut ennestään tuttu, mutta oli nyt kiva tutustua. ;) Löysin muuten Primarkista sellaisia hassuja paksuja ”donitseja”, joiden avulla voi kuulemma tehdä sellaisen jännän nutturan. Siinäkään se laite ei jää näkyviin. Minun piti ostaa sellainen, mutta unohdin!

  Nukke: Kiitos!

  Unelma: En ole koskaan oikein jaksanut laittaa hiuksia, koska olen ajatellut että olen ihan surka tekemään mitään kampauksia. Ja siksi en usein edes ole jaksanut yrittää mitään. Mutta nyt olen innostunut kokeilemaan kaikenlaisia virityksiä :D

  ReplyDelete
 21. The higher the hair, the closer to God! LOL. Tällaista oli tyyli kuuskytluvulla, tuperauksia ja lisälaitteita! Kauniisti olet taiteillut. P.S. Nauti Tel Avivin matkastasi, Israel on ihana maa! Ja opas näkyy olevan parhaasta päästä! (No pun intended, of course. LOL)

  ReplyDelete
 22. Kaari3: Lol :D 60-luvun tukat ovat ihania etenkin jos tykkää että suuri on kaunista ;D ja minähän tykkään!

  Reissu oli mahtava!

  ReplyDelete

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikille joko yhdessä tai erikseen (yleensä erikseen). Joskus vastaaminen voi vähän kestää, mutta ei kannata huolestua - vastaan kyllä :)