Pages

Friday, June 24

Päivän yöasu

Kestohaasteen aiheena on päivän asu. Päivän asu voi joskus olla sama kuin yöasu. Ainakin silloin, kun on narkolepsiavaihe päällä.

Lemppariyöasuani näkyy vilaus ainakin kuvan vasemmassa alareunassa. Se on musta mekkonen, jossa on valkoisia pilkkuja ja pitsikaulus ja se on nyt päälläni.

Päivän asuna on myös aivot (tosin niihin on iskenyt zombie-virus). Laitoin ne näytille epäileviä tuomaita varten: I do have a brain.


Sitten loppuun pieni kevennys. Surffailin joku päivä blogeissa ja WordPress jumitti. Tuli hauska ilmoitus, joka sai minut naurahtamaan. Jaan sen nyt kanssanne (klikatkaa kuva isommaksi, niin näette lukea):

11 comments:

 1. Heh heh olipa hauska vikailmoitus;D
  Yöasua käytän vain ja ainoastaan talvella,jos on todella kylmää sisällä,muuten tykkään olla au naturel ainakin yöllä.
  Mikä kuva;D
  Yaelian

  ReplyDelete
 2. Vau mikä kuva =)

  Matt on selvästi ennenkin ollut tekemässä huteja ;-) olis kiva kun useammat laittaisivat aidon oikean syyn sille, ettei sivut toimi niin kuin pitäisi.

  ReplyDelete
 3. Aika mörköä. Olet varmaan tuota kuvaa varten syönyt huiman määrän suklaatia, kun sitä näyttää valuvan vähän joka paikasta, silmästäkin :)

  ReplyDelete
 4. No aika hurja zombie :)
  Minäkin olen törmännyt noihin Matin huteihin, aika tohelo tyyppi, mutta vikailmoitus tosiaan mukavampi lukea kuin error 503.

  ReplyDelete
 5. Hui, kuva pelottaa, varsinkin jos sitä pitäisi yöllä katsoa. Mutta hieno se on. Mie nukun aataminasussa... Muuten ahistaa...

  ReplyDelete
 6. Hehhee, olipas hauska ilmoitus:D Narkolepsia on vähemmän hauskaa, mutta toivottavasti se menee nopeasti ohi - ei silti, yöpukupäiviä on joskus kivakin viettää:)

  ReplyDelete
 7. Voi, olisipa täälläkin niin koleaa, että pitäisi pukea yöasu päälle. Mulla on aina vaan kuuma ja alkaisi yövaatteet ahdistamaan :D

  Tosin yökaavuissa on hauska haahuilla aamusta iltaan jos ei tarvitse ulko-ovea pidemmälle poistua.

  ReplyDelete
 8. Hannele, kuva kuin kuva ;)

  Yaelian: Kerrankin hauska vikailmoitus ;D Minä nukun vaihtelevasti joko yöpaidan kanssa tai ilman. Jos nukun ilman, puen yöpaidan aamulla päälleni (ja juon kahvit se päällä ja jos on narkolepsia vietän koko päivän se päällä).

  Birgitta: Oli niin kiva vikailmoitus, ettei jaksanut edes hermostua - ja vika oikeasti korjattiin tosi nopsaan :D

  Peikko: Hauska tulkinta - en tosin syö suklaata :D

  Sirokko: Zombiet on aika hurjia :D Blogger voisi ottaa mallia WP:n vikailmoituksista!

  Maketsu: Onneksi ei tarvi yöllä katsella. Eikä päivälläkään ;)) Aataminasu on hyvä asu - etenkin omalla rannalla uidessa!

  Inkivääri: Yöpukupäivät on ihan jees, jos ovat "vapaaehtoisia". ;)

  Nin: Ei täällä nyt kovin koleaa ole, ulkona 32 astetta ja sisällä 29. Eli tarkenee olla kesäyöpaidassa. Minulla on erikseen kesä- ja talviyöpaidat. Talviöisin kämpän lämpötila voi laskea 13 asteeseen, joten mukavia yöasuja alkaa siinä tilanteessa arvostaa. ;)

  ReplyDelete
 9. Kuvankasittelyvelho jalleen työssaan :) Hauska tuo vikailmoitus, netti on monesti nykyaan niin tylsa, etta tarttee kylla tuollaisia piristyksia siella surffatessa!

  ReplyDelete
 10. Karoliina: Vähän myöhässä vastailen... Kiits :)

  Tuo vikailmoitus on kyllä hauska: ei jaksanut edes vetää hernettä nenään siitä, ettei päässyt heti sinne, minne halusi :D

  ReplyDelete

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikille joko yhdessä tai erikseen (yleensä erikseen). Joskus vastaaminen voi vähän kestää, mutta ei kannata huolestua - vastaan kyllä :)