Pages

Monday, July 11

George kolmosen kämpässä, 3. kerrosVihdoin tein sen, mitä minun on pitäyt tehdä jo aikoja sitten. Nimittäin ryhdyin jäseneksi Kew Gardensiin. Nyt voin rampata kyseisessä puistossa vaikka joka päivä, eikä tarvitse enää maksaa siitä erikseen.

Vuoden jäsenyys maksaa £51, mikä ei sinänsä ole paljon ottaen huomioon, että kertamaksu on £13,50. Ei siis tarvitse käydä puistossa montakaan kertaa alkaakseen hyötyä jäsenyydestä.

Tällä kertaa menin visiitille Kew Palaceen, jossa UK:n ja Irlannin kuningas George III:kin on majaillut. Ei siis mikään ihan turha murju. Georgen vaimo, Kuningatar Charlotte kuoli Kew Palacessa.

George taas sairastui vakavasti ja ns. "pimahti" ja muutti Windsorin linnaan asumaan ja kuoli siellä parisen vuotta myöhemmin vuonna 1820.

Palatsissa asustaakin tällä hetkellä enää kuolleiden sielut. Nuohosin luonnollisesti koko läävän läpi ja entistä loistoa oli havaittavissa parissa ekassa kerroksessa. Jostain syystä kolmas kerros kuitenkin ihastutti minua eniten.

Se oli niin ihanasti rempallaan, että melkein luulin olevani autiotalossa.


Valitettavasti kaikkiin jännittäviin paikkoihin ei päässyt. Olisin niin mieluusti kivunnut nuo portaat ylös.


Kalustamattomia huoneita.


Kummitus, kuolleen sielu!!! Kuvaa EI OLE manipuloitu!

11 comments:

 1. Peikko miettii, miksi kummitukset näyttävät ihmisiltä ja pukeutuvat jotenkin vanhanaikaisesti.

  Mukavaa että sinun mukana pääsee kurkistelemaan kaikkiin paikkoihin :)

  ReplyDelete
 2. Hyvä valinta! Kroisostelu on tylsää ja ennalta-arvattavaa, kummitukset ja rähjäisyydet taas..
  Olikohan se sinulle tuttu autiotalo joka Lauttasaaressa just kärähti?

  ReplyDelete
 3. Hui, kuinka jännää. Kiva päästä näin mukaan.

  ReplyDelete
 4. Mukava piipahtaa talon 3. kerroksessa. Luulisin, että tämä on kohdallani ainutkertaista.

  Muuten asiasta toiseen, osaatko kertoa miksi lukijat ovat häipyneet ja jo kolme päivää olleet poissa. Sinullakaan ei näy yhtään päänahkaa.

  ReplyDelete
 5. Hieno jäsenyys, olen kade!

  Ethän sinä koskaan manipuloi kuvia!!

  ReplyDelete
 6. Kiitos,kun otit mukaan.
  Aivan kuin jostain jannityselokuvasta.Mielenkiintoinen paikka.

  ReplyDelete
 7. Huiii, tuli ihan kylmät väreet. Mahtavia seikkailumaastoja sulle siellä hei.... Mie kävin Mustion linnassa ja siellä myös kummittelee. Joko koputti mua olkapäähän kesken kuvailun, mutta ketään en nähnyt. Ja tämäkään ei ole manipuloitu ;)

  ReplyDelete
 8. Tuollaisen jäsenyyden ottaisin itsekin mieluusti, kiintoisa kohde.
  Voin hyvin kuvitella ladyn leijuvan huoneessa "tarjoillen" klo 5:n teetä. Kuva jossa näkyy patteri ja onks toi vaahtosammutin, on palautus mielikuvituksen laukkuusta takaisin tähän päivään.
  Kiitos jakamisesta, tykkäsin kierroksesta.

  ReplyDelete
 9. Peikko: No kun ne ei jaksa vaihtaa vaatteita ja muutenkin jämähtävätr tyyliltään siihen aikaan, missä elivät - so lääst siison! ;)

  Kutis: Jokin tuossa rähjäisyydessä ja keskeneräisyydessä kiehtoo. Vaikka toisaalta tykkään myös siitä loistosta. Ihania huonekaluja ja muotoja on ollut!

  Yritin etsiä uutista autiotalosta, joka olisi palanut Lauttasaaressa, mutten löytänyt. Ihan kamalaa, jos se tietty autiotalo on palanut! Tunnistaisin sen kyllä kuvista tai sijainnin perusteella.

  Unelma: Tervetuloa kummituskierrokselle!

  Arleena: Kiva, että tulit mukaan kierrokselle!

  En tiedä, mistä johtuu että lukijalaatikko tulee ja menee. Nyt se taas näkyy. Minulla siis esiintyy sama ongelma. Luulen, että liittyy Bloggerin päivityksiin, sillä kommentointikin takkusi jokunen aika sitten.

  Susu: Ja minä en ole vielä kertaakaan katunut jäsenyyttä! Tietenkään en ikinä koskaan manipuloi kuvia, sehän olisi ihan ala-arvoista!!! ;D

  Sateenkaari: Siellä oli jännä tunnelma, koska ikkunoissa oli suojakaihtimet tai vastaavat, ettei aurinko pääse tekemään tuhojaan sisätiloihin. Mukavia varjoja ja valonhäiveitä joka paikassa!

  Maketsu: Mustion linnassa kävisin mieluusti itsekin! Kävinkin siellä jo blogisi siivellä tutustumassa ja vaikuttaa erittäin kiehtovalta paikalta! Ihan varmasti ei ole kokemuksesi manipuloitu! ;D

  Leenamarketta: Kiva, kun tulit mukaan! Oli kyllä todella monipuolinen talo, jossa entisajan loisto ja rupuisuus kulkivat rintarinnan. Ja kuvassa on tosiaan vaahtosammutin. Huoneen toinen puoli muuten hienosti loistokas. Kenties paljastan sen toisen puolen jossain vaiheessa.

  ReplyDelete
 10. Jännittävä paikka! Ja juuri ne huoneet joihin ei pääse!

  ReplyDelete
 11. Katjusha, sanos muuta! Siellä oli muutamatkin portaat, joihin pääsy oli estetty. Kyllä otti päähän! ;)

  ReplyDelete

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikille joko yhdessä tai erikseen (yleensä erikseen). Joskus vastaaminen voi vähän kestää, mutta ei kannata huolestua - vastaan kyllä :)