Pages

Saturday, July 30

Totuus Helsingistä


Viikko Suomea on nyt takana, pari viikkoa vielä edessä. Ensimmäinen viikko vierähti kohtuullisen kosteissa merkeissä. Siis hedelmäjuomia siemaillen.

Mymskän tapasin peräti kaksi kertaa ja voin vakuuttaa, että tapaisin kolmannenkin kerran! Ja varmasti tapaankin – se on vain aikakysymys. Ja aikaahan maailmassa on, vaikka joskus pitäisikin vähän odotella.

Kuvassa on Torni (kävin kuvaamassa sen jälkikäteen, koska ei ollut kameraa mukana tapaamisessa), jonka ihastuttavalla sisäpihalla kaatui ”muutama” hedelmäinen juoma kitusiin.


Vaikka viime tapaamisesta oli vuosi aikaa, tuntui jälleen siltä kuin tapaisi vanhan ystävän ja juttu alkoi heti luistaa.

Uusintakierros heitettiin heti seuraavalla viikolla.

Susu tuli herrasmiehenä noutamaan minut Kampista (mainittakoon nyt, että majailin Helkassa – voin suositella!) ja menimme hikoilemaan Harakan Taivaaseen, jonne ei siis kannata enää mennä (vitsikäs hymy tähän)!

Sieltä siirryimme Storyvillen ökyterassille (hedelmäjuoma 7 euroa!) odottelemaan Mymskää ja Lepistä, jotka pian saapuivatkin. Baarimikkokin alkoi muistaa mieltymyksemme, mikä oli selvä merkki siitä, että oli aika vaihtaa paikkaa.

Ja kyllähän ne terassit vaihtuivatkin aika tiuhaan, mutta onhan se hyvä hieman kuntoilla yhdessä. Oli aivan mahtavat kinkerit: kiitos Lepis, Mymskä ja Susu – otetaanpas uusiksi taas joku kerta, kun ollaan mestoilla! Jäi ihastuttavat muistot teistä ystävistä - kyllä, kutsuisin teitä kaikkia ystävikseni!

Susun ja Mymskän versiot tapahtumista. Lepiksellä ei vielä ole versiota, mutta tuoreimpien tietojen mukaan hän on yhä hengissä.


Ps. Kuvat olen ottanut eri päivänä.

13 comments:

 1. Ihanaa, että teillä oli ihanaa. Olipa suolainen hinta hedelmämehulla.

  ReplyDelete
 2. Olipas dramaattinen otsikko. ;) Kivaa Helsinki-loman jatkoa..

  ReplyDelete
 3. On kallista elää terveellisesti, hedelmäjuomien hinnoittelupolitiikka hämmentää toisinaan.
  Onneksi vesi on ilmaista...

  Kiitos tapaamisesta ja aurinkoisia päiviä!!!

  ReplyDelete
 4. Seuraavalla kerralla menemme heti alkuun edullisemmille hadelmäjuomille. Sillä välin ja sitä odotellessa... Vettä tulee hanasta.

  Kiitos seurasta, nämä tapaamiset tekevät omalta osaltaan tästä kesästä ainutlaatuisen!

  ReplyDelete
 5. Luin jo Susun blogista tuosta teidän kivasta tapaamisesta!
  Huh,oli kyllä tyyris hedelmäjuoma,mutta onneksi vettäkin on;D

  ReplyDelete
 6. Susu jo kertoikin rempseästä menostanne Helsingin taivaan alla.
  Mukavalta kuulostaa.

  ReplyDelete
 7. Hienoa, että olette saaneet nauttia yhdessäolosta.
  Mukavaa Suomilomaa edelleenkin.

  ReplyDelete
 8. Hei taas Elegia, piiiiitkästä aikaa! :) olen aina halunnut tavata blogisiskojani, olisi mielenkiintoista tavata oikeat ihmiset sanojen ja kuvien takana. :) Hienoa että sinulla oli hauska Suomen reissu. Ja kyllä, Hotelli Helka on hieno paikka!

  ReplyDelete
 9. Ou jee, kuumalla pitää nauttia riittävästi hedelmäjuomaa!!

  ReplyDelete
 10. Kiitoksia teille kaikille kommenteista näin yhteisesti tällä kertaa.

  Terkut täältä Pohjanmaalta täältä kertaa. Aika kuluilee nukkuen, saunoen ja kalastellen.

  Antoisaa elokuuta kaikille!

  ReplyDelete

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikille joko yhdessä tai erikseen (yleensä erikseen). Joskus vastaaminen voi vähän kestää, mutta ei kannata huolestua - vastaan kyllä :)