Pages

Sunday, August 14

Olympiarataa testaamassa

Terveisiä kotoota - ei ole kodin voittanutta! Pää on vielä vähän pyörällä monistakin asioista, joista en viitsi täällä avautua.

Ainakaan nyt. Ehkä joskus kännissä saattaa lipsahtaa - tai sitten ei.

Oli kuitenkin ihana kotiinpaluu ja sattuikin kivasti, että täällä pyöräiltiin tänään Lontoon 2012 olympialaisten testirata. Reitti halkoi myös Richmondia. Menimme miehen kanssa Richmond Parkiin kannustamaan fillaroitsijoita.

En ole kovin harjaantunut ottamaan liikekuvia. Suoraan sanottuna sellaisia tulee harvemmin otettua, joten suurin osa oli paskaa, mutta olipa joukossa muutama ihan kelvollinenkin otos.

Ennen kilpailijoita radalla ajaa kaiken maailman vieras- ja turva- ja poliisiautot. Sen jälkeen puoli tusinaa prätkäpoliiseja ja kuvausprätkä.

Yleisö vilkutti ja poliisit vilkuttivat takaisin, pistivätpä myös pillit hetkeksi soimaan.


Enpä tiedä olisiko minusta kuvaamaan prätkän selässä.


Pyöräilijät otettiin vastaan vilkuttaen ja kannustaen.Yleisöä oli ihan kivasti paikalla, mutta ei liikaa. Väljyyden syynä lienee pitkä rata eli väkeä on varmasti jakautunut tasaisesti eri paikkoihin.


Testiajon voitti britti Mark Cavendish, joka voitti myös Tour de Francen. Sain hänestä kuvan (pää rengastettu), vaan taso nyt on mitä on. Mutta pakko laittaa se tänne!


Oli siis oikein mukava eventti ja sääkin suosi. Jos kiinnostaa katsella enemmänkin kuvia, niin Road.cc:n sivuilla niitä on lisää.

Ps. Vastaan ed. postausten kommentteihin huomenna.

11 comments:

 1. Hui, ei olisi minustakaan seisomaan prätkän kyydissä kuvia ottaen.

  Tuota fillaristia en tunne, mutta hienoa, että sait hänet rengastetuksi!!

  Home sweet home.

  ReplyDelete
 2. Tervetuloa kotiin naapurisaarelle! Liikkuvia kuvia on ollut pakko harjoitella ottamaan tuon perheessä asuvan ikiliikkujan kanssa ;O) mutta vielä on pitkä matka oppia

  ReplyDelete
 3. Kiva että olet taas kotona:)
  Aika hienosti otettuja pyöräilykuvia;en ole sellaisia harjoitellut vielä,on paljon oppimista ennenkuin noin hienoja saa aikaiseksi.

  ReplyDelete
 4. Susu: Enpä usko, että minustakaan olisi! Olen vuosittain seuraillut jonkin verran Tour de Francia sivusilmällä ja siitä on jäänyt mieleeni muutamia nimiä. Ei voi kuin ihailla miesten kuntoa!

  Heljä: Lapsia onkin muuten hankala kuvata, kun pitäisi puolessa sekunnissa saada se kuva otettua :D On kiva olla kotona, täällä kesä jatkuu, iih!

  Yaelian: Muutama kuva onnistui ihan kivasti, mutta oli kyllä aika haastavaa eikä kuvauspaikkakaan ollut maailman paras. Pitäisi varmaan alkaa harjoitella enemmän liikkuvien kohteiden kuvaamista. :)

  ReplyDelete
 5. Enpä ole perillä fillaristeista ollenkaan, aika tylsää katsottavaa telkkarista. Mutta bongasin pari siniristireppua kuvissasi :) ja aika lämmintäkin ollut pukeutumisesta päätellen.

  ReplyDelete
 6. Sirokko: En minäkään jaksa ihan asiakseni katsella, mutta kuuntelen mielelläni ja samalla teen jotain muuta. :)

  Täällä oli eilen mukava ilma ja niin on tänäänkin - ja näyttääpä olevan koko viikon! Ihanaa, kun täällä kesä kestää pidempään :))

  ReplyDelete
 7. Mukavaa, että jaksoit postata näitä kuvia meillekin katseltavaksi. Kiitos.

  ReplyDelete
 8. Hei! Tulin vastavierailulle. Hymyilin hillitysti sisäänpäin lukiessani alla olevia Suomi-tunnelmia. Olen asunut reilu 10- vuotta Turkissa ja käynyt Suomessa aika harvakseltaan, monesta selittämättömästäkin syystä. Nykyään katselen näitä kahta rakasta maata sekä ulkopuolisena, että sisäpuolisena. Sen johdosta tunnen mitä syvintä yhteyttä kahden ihmisryhmän kanssa. Ne ovat: Suomessa asuvat turkkilaiset ja turkissa asuvat suomalaiset. Niissä porukoissa joutuu vähiten väärinymmärretyksi kommentteineen:). Iloa syksyysi!

  ReplyDelete
 9. Koti on aina koti. Voi onnea ja autuutta...

  ReplyDelete
 10. Unelma: Ollos hyvä, kiva kun tuli kylään!

  Mine: Kiitos kun tulit kylään ja kiitos myös ihanasta kommentistasi! Minähän olen vasta pari vuotta täällä asustellut, mutta ihan kivasti kotiutunut. Mutta moni asia vielä etsii muotoaan - etenkin siis niiden suhteen, mitä tulee Suomeen matkustamiseen. Noh, ensi kerralla olen ehkä viisaampi.

  Maketsu: Sanos muuta! Koti on omat tutut ja suojelevat seinät. Sänky, josta ei tarvi nousta koko päivänä, jos ei jaksa!

  Hannele: Niin olikin!

  ReplyDelete

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikille joko yhdessä tai erikseen (yleensä erikseen). Joskus vastaaminen voi vähän kestää, mutta ei kannata huolestua - vastaan kyllä :)