Pages

Wednesday, August 10

(Perseeseen ammuttu) karhunpoika sairastaa

Ehdin jo kuvitella, että tämä olisi ensimmäinen suomiloma, jolloin en sairasta. Turha luulo.

Tällä kertaa ihan riesaksi asti kehittyi tulehtunut purentalihas. Eilen yöllä käytiinkin sitten pika-avuksi saamassa yöpäivystyksestä muutama lääke. Tänään pääsin sitten ihan lääkärille asti ja nyt on kunnon mömelöt taskussa.

Lihaksen tulehdus siis todella sattuu. Moni varmaan tietää, miltä tuntuu, kun ”jalasta vetää suonta”. Kuvittele se tunne suuhusi alkaen korvasta ja laskeutuen leuan kautta käteen ja selkään.

Pari yötä on nyt tullut valvottua ja kuolattua. Kuolaamista siksi, että suussa oli pakko pitää koko ajan kylmää vettä tai kipu äitityi niin suureksi, että oli taju lähteä. Olisikin lähtenyt!

Vaan mikäs tässä nyt ollessa, kun on nappeja joka lähtöön. Ei muuta kuin sauna tuleen ja löylyttelemään!


Ensimmäisen mökkiviikon kauniit säät ovat muuttuneet syksyisen koleiksi ja sateisiksi.


Näistä portaista pitää kunnialla selvitä halutessaan nukkumaan ja pois. Olen vielä yhtenä kappaleena.


9 comments:

 1. Auts,kuulostaa kyllä pahalta tuollainen kipu mutta onneksi löytyi yöpäivystys ja nyt sitten kunnon lääkkeet tuohon.Ihana maisema muuten tuossa yhdessä kuvassa,ja joo,aika hurjan jyrkät rappuset;varoppa ettet tipu;D

  ReplyDelete
 2. Yaelian: se on kyllä suorastaan tajunnan räjäyttävää kipua, mutta onneksi tosiaan sain lääkkeet. Kiitosta voin nyt myös antaa tämän paikkakunnan terveysasemalle - oli oikein mukava lääkäri!

  Tuon keskimmäisen kuvan olen ottanut rannanpuoleiselta kuistilta. Pensaat ovat karviais- ja mustaviinimarjapensaita. Sieltä onkin tullut popsittua luomulounasta ;)

  ReplyDelete
 3. Uh, ei kuulosta mukavalta tuo kipuilu. Vaan jospa ne laakkeet auttaa sitten ajan mittaan.

  ReplyDelete
 4. Merkillinen vaiva! Pystyykö puhumaan? Ruokapuolen kanssa taitaa olla aika heikkoa. Voi sinnuu, pientä potilasta. Toivottavasti lääkkeet parantavat pikaisesti, ettei mene loppuloma ihan pilalle. Jaksamista.

  ReplyDelete
 5. Ihania mokkikuvia!

  Onneksi sait laakkeet, toivottavasti voit jo paremmin. Olisin halunnut jutskata tanaan, mutta et varmaan viela pysty. Noh, jutellaan sit kun paaset kotiin. Paranemisia <3

  ReplyDelete
 6. Tuula: Lääkkeet kyllä auttavat, ovat sen verran vahvoja. Niiden takia olen ihan pöhnässä koko ajan, mutta pääasia, ettei ole kipuja!

  Lepis: Pariin päivään en voinut puhua, nyt vähän jo voi, mutten jaksa. Ja ruokapuolen kanssa on tosiaan aika heikkoa. Pari lusikallista sosekeittoa päivässä saan alas. Mutta viime yö oli eka, jonka sain nukuttua melkein kokonaan, jee! Kyllä tää tästä vielä iloksi muuttuu.

  Susa: Voin paremmin, kun on lääkkeet. Olen tosin aika velliä koko ruumis, mutta kyllä tästä vielä noustaan. Jutellaan ehdottomasti sitten, kun pääsen kotiin. <3 Nyt ei jaksa oikein kuin muutaman sanan päästää ulos kerrallaan.

  ReplyDelete
 7. Voi jestas sentään. Mulla ei ole ollut juuri tuota vaivaa, mutta kasvohermosärkyjä kylläkin ja silloin juuri tiedän tunteen, kun itse toivoo alaleuan tippuvan pois.

  Toivottavasti lääkkeet tepsii nopeaan ja tulehdus katoaa sen sileän tien. Ehkä sauna ja upeat maisemat edes hiukan helpottavat oloasi.

  Voimia sulle.

  ReplyDelete
 8. Huh, kuulostaa kamalalta kivulta ja kamalan jyrkiltä näyttävät nuo portaat. Nukkuisin alhaalla.

  ReplyDelete
 9. Birgitta: Juu, kipu on kyllä aivan uskomaton ja minulla sama toive: voisipa sahata alaleuan irti! Toivottavasti sinulla ovat myös kivut kadonneet. Ne kyllä pistävät mielen matakalaksi.

  Minulla ei kipuja enää ole, mutta lääkkeiden takia olo on vähän pöhnäinen koko ajan.

  Susu: Selvisin hengissä portaissa ramppaamisesta huolimatta! :D

  ReplyDelete

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikille joko yhdessä tai erikseen (yleensä erikseen). Joskus vastaaminen voi vähän kestää, mutta ei kannata huolestua - vastaan kyllä :)