Pages

Friday, September 9

Asioilla ja pubissa

Menimme tänään mieheni kanssa uusimaan passeja UK:n Suomen suurlähetystöön. Menimme tubella Sloane Squarelle, sieltä kävelimme loppumatkan. Sloane Squaren lähiympäristö on kohtalaisen tylsä.


Muutaman kiehtovannäköisen putiikin kuitenkin näin. Tässä eräs niistä.


En myöskään oikein innostu suurlähetystöalueesta, joka on vähän liian sliipattu minun makuuni.


Kauniita kukkia siellä kuitenkin oli. Ei tosin Suomen suurlähetystön edessä.


Tässä Suomen suurlähetystö. Harmaasta ilmasta huolimatta sää oli kohtuullisen lämpsä, noin 20 astetta ja aika korkea (85%) kosteusprosentti.


Minä en mielelläni kävele samaa reittiä takaisin, joten palasimme Victorian aseman kautta. En jaksa laittaa kuvia, vaikka jotain olisi. Mutta ne ovat mielestäni tylsiä.

Kotiasemalla kävimme kantiksessa vetämässä tuopit (minulle Strongbow, miehelle Guiness) ennen kotiintuloa.


Olen täällä joskus aiemmin höpöttänyt mahdollisesta muutosta. Se meni puihin, mutta on taas tapetilla. Sen takia teimme vain puolen vuoden vuokrasopimuksen ja uusimme passit nyt, vaikka ne vielä olisivat jonkin aikaa voimassa.

Niin kuin tavallista, mies ei kerro mitään. Mutta olen jo niin fiksu, että osaan lukea vihjeitä. Tietenkin olisi mukavaa, jos hän tajuaisi, että mahdolliset elämänmuutokset koskettavat myös MINUA - ei vain häntä. Mutta juu, hänen kanssaan puhuminen on sama kuin huutelisi kaivoon.

14 comments:

 1. Jännää jos muutatte. Ainakin turistin näkökulmasta Lontoo on ihana mutta mikä ettei joku muukin paikka voisi olla. Tavallaan ymmärrän miestäsi, en itsekään tykkää puhua keskeneräisistä (varsinkin työ-) asioista muiden kanssa kun tuntuu että siitä tulee ylimääräisiä paineita. Toki sulla ois oikeus olla ajantasalla...:/

  ReplyDelete
 2. Fcookie: Minähän viihdyn täällä todella hyvin eli sen suhteen no worries. Minulla ei ole mitään sitä vastaan, että jäädään tänne.

  Toisaalta minulla ei ole mitään sitä vastaan, että muutetaankaan. Jokin osa sydäntäni kyllä jäisi siinä tapauksessa tänne.

  Mutta siis tämä on taas ihan sama kaava kuin silloin pari vuotta sitten muuttaessamme tänne. Mies ei tosiaan puhua keskeneräisistä asioista. Siinä on vain tosiaan se juttu, että ne asiat eivät koske vain häntä. Minua joskus loukkaa se, että hänellä on aikaa tottua uusiin asioihin ties kuinka kauan, mutta minulle ne tulevat todella lyhyellä varoitusajalla.

  Ennen kuin muutto tänne oli varmaa, kyselin mieheltä prosentteja, kuinka varmaa muutto on. Taidankin mennä juuri nyt kysymään muuttoprosentteja. :D

  Tälle on helppo nauraa, mutta miettikää itse: Onko oikeasti kovin kiva elää koko ajan epätietoisuudessa, kun toinen ei vain halua KESKUSTELLA keskeneräisistä asioista, jotka koskettavat molempia osapuolia.

  Ehkä sanonkin hänelle, että muuta vain - minä en lähde täältä minnekään!

  ReplyDelete
 3. Okei, ei ole mitään prosentteja. Juttelin mieheni kanssa. Käynnissä on taas aivan uudet keskustelut eikä mies tosiaan tiedä.

  Lupasi kyllä pitää minut ajan tasalla :D

  ReplyDelete
 4. Kiva kun laitat näitä kuvia Lontoosta,omasta käynnistä siellä kun on jo niin monta vuotta.Huh,aika korkea tuo kosteusprosentti.Epätietoisuudessa on vaikeaa elää,toivottavasti selviää pian miehellesi onko muuttoa vai ei. Sillävälin,tsemppihalit!

  ReplyDelete
 5. No, jospa jotain joskus selviää...

  ReplyDelete
 6. Tykkään sinun kuvistasi, ne ovat kiinnostavia.
  Blogisi ilme on muuttunut, pidän näistä ruusuista.

  ReplyDelete
 7. Kiitos Lontoon-kierroksesta! Ja pubi-crawlillekin päästiin (tosin vain yhdelle, yhdessä(?) pubissa, tuohon aikaan päivästä).

  Kyllä olis vähintään kohtuullista tietää koskeeko muutto maan sisäistä vai ulkoistuisitteko Englannista tykkänään.. mutta jos ei tiedä... whereof we cannot speak, we must remain silent.

  ReplyDelete
 8. Miehet haluavat kai yllättää.

  ReplyDelete
 9. Onneksi olet varautunut ja valmiina asiaan!
  Jännittäviä putiikkeja.

  ReplyDelete
 10. Yaelian: Kiva, että tykkäsit kuvista. Täytyy yrittaa ottaa kamera useammin mukaan! Täällä on aika korkea kosteusprosentti toisinaan, joten ei tarvita paljon lämpöasteita, kun tuntuu silti lämpimältä. Tänään on vielä kosteampaa kuin eilen ja asteita jo nyt näin aamusella 21.5.

  Hannele: Niin pitäisi. Ja suunnitellaanhan me, vaikka tuo tiedotuspuoli ei aina toimi ;)

  Susu: Joskus varmaan jotain selviää :D Eilen juttelin miehen kanssa ja hän ei ihan oikeasti tiedä mistään mitään :D

  Unelma: Kiitoksia :))

  Kutis: Juu, yhdellä vain käytiin kantispubissamme ja valitsimme rauhaisan nurkan. Pubi jatkuu toiseen suuntaan. Suurin osa asiakkaista oli "beer gardenissa", mutta ei siellä tosiaan tuohon aikaan paljon väkeä ollut :D
  Illemmalla työajan jälkeen se sitten täyttyy ja jos on rugby-matsi, se suorastaan pursuaa. Ollaan pari matsia käyty siellä joskus katsomassa. Ragbyn pelaaminen on niin hullunnäköistä, että sitä on hauska katsoa :D

  Muutto koskee toiselle mantereelle (USA) muuttamista (tarkemmin San Francisco) eli se ei ole minullekaan epäselvää. Avatumiseni taisi olla vähän dramaattinen eilen, mutta syytän siitä sangriaa :D Täällä on kaikki hyvin ja mieheni on maailman ihanin mies! :)

  Arleena: Sitä minäkin luulen.

  Lepis: Juu, täytyy olla valmiustilassa koko ajan :D

  ReplyDelete
 11. Kivoja kuvia Lontoosta.

  Toivottavasti saatte pian tietaa mita tulee tapahtumaan. :)

  ReplyDelete
 12. Upeat ruusut olet laittanut sivullesi.

  Seurailin ystäväni vuosikausia kestävää ulkomaaneloa. Heillä oli aina puolen tai vuoden mittaisia pätkiä, jotka jatkuivat ja jatkuivat. Sitten kun ajattelin, etteivät enää koskaan muuta tänne takaisin, niin he palasivat suomeen ;-).

  Hienoa kun viihdyt siellä, ainakin kuvasi ja kirjoituksesi antavat sellaisen kuvan. Kuvia on ihana katsella, tuntuu että tekee minimatkoja =)

  ReplyDelete
 13. Susa: Sitä mäkin toivoisin, mutta yleensä asiat tapahtuu aika nopsaan sitten kun alkaa tapahtua. Joten taas elellään "väliaikatilassa". Siihen on alkanut jo tottua. Mutta pidän sut ajan tasalla jatkossakin! :)

  Birgitta: Joskus muualla asuminen voi tosiaan olla aika "pätkäelämää", kun ei itsekään tiedä, miten asiat menevät. Minä tosiaan viihdyn täällä erinomaisesti, joten sen suhteen ei ole mitään hätiä. Tietyllä tavalla se tietoisuus siitä, että muutto kenties kuitenkin on edessä, rasittaa siinä mielessä, että esim. kotiin ei viitsi hirveästi panostaa, koska tietää, että tämä kuitenkin on väliaikaista.

  Suomeen emme kyllä ole toistaiseksi muuttamassa takaisin. Se on ainut asia, mikä on suhteellisen varma. ;)

  ReplyDelete

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikille joko yhdessä tai erikseen (yleensä erikseen). Joskus vastaaminen voi vähän kestää, mutta ei kannata huolestua - vastaan kyllä :)