Pages

Tuesday, October 25

Joutilas marmatuksenpoikanen


Joutilasta olisi elämä, jos ei tarvitsisi edes hengittää.

Alkukirjaimet - JO


***

Vastaan edellisen postauksen kommentteihin huomenna. Pakko vielä kertoa, että nyt on saatu hiukset kuntoon matkaa varten. Väri on aivan sama kuin alla olevassa kuvassa. Onnistui siis hyvin.


Pieni marmatuksenpoikanen loppuun: Suihkun power-toiminto taisi pimahtaa eilen. Tarkoittaa sitä, että vettä tulee tyyliin kolme pisaraa minuutissa. Otti hieman päähän etenkin, kun oli se hiusväri päässä!

14 comments:

 1. joutilaisuus on tärkeää välillä

  ReplyDelete
 2. Äääh,kurjaa tuo suihkujuttu...ja etenkin,kun on hiustenvärjäys menossa.Mutta hieno väri:)

  ReplyDelete
 3. Kyllä ois hengelle hupaa, jos ois hengittämättä :D

  ReplyDelete
 4. Voisiko olla, että sähkösuihkusta olisi mennyt "fuse" (täällä opittua), esim. täkäläisissä sähköjohdoissa joskus sellainen minkä voi itse vaihtaa?

  Hieno väri hiuksille! Mäkin olin toistakymmentä vuotta punapää.

  JOutilaisuus - aah, unelmaa.

  ReplyDelete
 5. Pappilan mummo, niinhän se on :)

  Yaelian: Toivon kovasti, ettei se levähtänyt kokonaan, vaan että sillä oli vain kiukkuvaihe päällä. Väriin olen itsekin tyytyväinen :)

  Amalia: Siinä vois olla aika henkitoreissaan :D

  Heljä: Voi olla, kiitos vinkistä! Nimittäin ei viitsitä ennen matkaa edes ottaa yhteyttä land ladyyn, koska asialle ei kuitenkaan hänen kauttaan ehdi mitään tehdä (nimim. vessan muovimatto edelleen vaihtamatta - piti vaihtaa se kaksi vuotta sitten).

  Minä olen ollut pitkään mustapää ja vaihtaminen punaiseen on ollut aika työläs prosessi ja tämä värjäyskerta on nyt ensimmäinen kuin punaisen sai tasaisesti (eli mustan jämät on poissa), jee!

  Kiirepakolainen, mie tykkään kanssa!

  ReplyDelete
 6. Paljon perhosia, minulla ihan oma väri :)

  ReplyDelete
 7. Vau, sait hienon kuvan joutilaasta. Minullakin sana käväisi mielessä, mutta joutilaat olivat täällä nuhjuisia seinään nojailevia miehiä, joita en oikein tohtinut kuvata.
  Hyvä että sait hiusvärin kuitenkin pestyä pois ja tuloskin miellytti. Huh, onneksi minulla tuo 'väriyllätysten aika´ on jo takana..

  ReplyDelete
 8. Toiset ottaa kuvia, sinä taidat tehdä. Olet taitava siinä. Peikko on jo ihan hukassa eikä osaa nähdä mikä on tehtyä ja mikä ei :)

  ReplyDelete
 9. Upea kuva joutilaasta hetkestä.

  ReplyDelete
 10. Huh, olisitko päässyt naapuriin huuhtelemaan letin jos vettä ei olisi lirissyt pisaraakaan? Kamalaa jos olisi mennyt vaikutus yliaikaiseksi.. Mutta aikas mahtava vahva väri, tuo sopii varmasti sinulle.

  Ja juupajuu, joutilaana on varmaan tylsääkin olla, jos ei tarvitse muuta kuin istua ja poseerata kaiket päivät...

  ReplyDelete
 11. harkitsen kokoajan kiivaasti tuota sävyää lapsenlapsi 6v tyttö kyllä ehdotti liilaa.. sekin voisi sopia minulle.. sinä olet varmasti hurmaava . Punapäät ei pääse taivaaseen, mutta sehän onkin jo täällä..

  ReplyDelete
 12. Upea väri! Minäkin pienenä kovasti vaihtelin, mutta vain kuparin ja tizianin välillä. Nyt kelpaa perusharmaa, hih! Muuten, uusavuttomuutta; keittiön hanan alla olisi hienosti voinut huuhtoa, heh!
  Joo, täytyy muistaa hengittää <3

  ReplyDelete
 13. Hannele: Perhoset ovat koristeellisia ja kauniita - kuin koruja itsessään! Siksi niistä varmaan saa tehtyä hienoja koruja ;)

  Sirokko: Tämä joutilas istuu/istui Accessoriesin näyteikkunassa joskus keväällä. Siinäpä olisikin minulle mukava työ, jos vaan laittaisi verhot ikkunan eteen ;D

  Väri on edelleen oikein kiva, vaikka haalistuikin hieman reisussa ja juurikasvuakin jo pukkaa. Minullakin värjäysvälit ovat harvenneet huomattavasti ja shokkivärien sijaan värjään mieluummin omaa väriä korostavilla väreillä. Minulla ei tosin ole punaiset hiukset, joten hmmm... :D

  Peikko: Hih, tätä kuvaa ei ole manipuloitu millään tavoin, vaan se on juuri sellainen kuin luonnossa. Mutta aina ei voi tietää ;))

  Aino: Kiitokset!

  Kutis: Naapuriin olisi varmasti päässyt huuhtelulle, jos joku olisi ollut kotona. En muista enää oliko :D Ja sama lirusuihkuhan se täällä odotteli reissusta palattuamme. Ei siis ollut ihmeekseni korjaantunut täällä itsekseen, outoa! ;) Mutta land ladya on infottu ja hän kaiketi tekee joskus asialle jotain. Saa kyllä luvan tehdä pian!

  Juu, joutilaana oleminen on kivempaa, jos voi vain esimerkiksi maata ja lukea päivät pitkät!

  Aikatherine: Hih, kokeile ihmeessä punaista - ehtiihän sen vaihtaa ennen "ylösnousemusta" ;))

  Kaari3: Vaihtelu virkistää, mutta blondiksi en enää ikinä ryhdy! ;) Keittiöhuuhtelu ei muuten tullut mieleenikään - varsinaista uusavuttomuutta tosiaan! Ehkä pesenkin siinä tänään hiukseni, kun suihku liruttaa edelleen ;D

  ReplyDelete

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikille joko yhdessä tai erikseen (yleensä erikseen). Joskus vastaaminen voi vähän kestää, mutta ei kannata huolestua - vastaan kyllä :)