Pages

Sunday, October 2

Yllytyshullun paljasteluja

Vihreätniityt naapursaarelta heitti minua haasteella, kiitokset! Olen pitkään (ehkä about pari vuotta) vältellyt (minulla oli blogissani sellainen plakaatti tyyliin "thanks but no thanks") haasteita ja tunnustuksia, koska olen huono/saamaton niihin osallistumaan. Mutta nyt saan aikaiseksi!

Haastee kuuluu näin: Saajan pitää kertoa kahdeksan asiaa itsestään, jotka ovat ennestään tuntemattomia/tietämättömiä.

En kyllä nyt muista, mitä kaikkea olen täällä jo paljastellut, joten ei saa ampua, vaikka toistaisinkin itseäni.

1. Olen erittäin eläinrakas. Meille hankittiin koira (saksanpaimenkoira) ollessani varmaan about ekalla luokalla. Koira oli tärkeä osa elämääni ja suuri persoona.

Ajattelen koiraamme yhäkin ja toisinaan ikävä riipaisee voimakkaasti. Hitsi kun saisi vielä leikkiä ja olla sen kanssa, käydä lenkeillä ja tehdä tutkimusmatkoja yhdessä.

Minulla oli tähän kuvakin valittuna, mutta enpä laitakaan sitä. En vain voi. Lue karvahelvetistä hauska sakemannien rotumääritelmä!

2. Olen kolminkertainen täti, ensi vuonna nelinkertainen.

3. Harrastan pubikylttien kuvaamista. Ne ovat usein kuin taideteoksia.4. Olen ollut New Yorkissa katsomassa stand up -komediaesitystä ja nukahdin kesken shown.


5. Minulla on punaiset hiukset ja kamala, tumma juurikasvu.


6. Kävin eilen Euroopan suurimmassa kauppakeskuksessa. Oli kohtalaisen kookas kompleksi.


7. Olen viettänyt taannoin hauskat kuvaussessiot Hietsun hautuumalla kahden ystäväni kanssa.


8. Olen yllytyshullu. Joskus jokin idioottimainen idea saattaa alkaa vaikuttaa ihan järkeenkäypältä, jos tarpeeksi yllytetään. Ihan aina ei järki pysy perässä näissä jutuissa. Onneksi kuitenkin nykyään enemmän kuin ennen.

Tämä haaste on kiertänyt jo aika monissa blogeissa, joten en nyt haasta ketään. Mutta ottakaa mukaan, ken tahtoo!

15 comments:

 1. Kivoja vastauksia. Minäkin olen yllytyshullu. Hih...

  ReplyDelete
 2. Unelma, ollaan siis samikset ;)

  ReplyDelete
 3. Kohdasta 3 pälähti nyt päähäni, että olisipa ihanaa, jos jokaisen kotiportilla, ovella olisi tuollainen hieno kyltti, joka kuvaisi asujia. Kuten huomaat, minäkin olen vähän outo : ))

  Kauniit hiukset sinulla ja olet hyvin mielenkiintoinen persoona.

  ReplyDelete
 4. Kiitos, kun otit naapurilta haasteen vastaan. Kuulin kerran naamijaisista, joiden teema oli pubien nimet!

  ReplyDelete
 5. Hyvät sanat Vihreältä Niityltä ja hauskasti vastattu:) Ykkösen näin täällä;selvästi oli kemiaa sinun ja Bambin välillä;D
  Teillä siellä Lontoossa on varmaankin aika hyviä kylttejä kuvattavaksi;D
  Oli varmaankin aika tylsä stand up show kun nukahdit.,,,,
  Ja yllätyshullua löytyy täältäkin!

  ReplyDelete
 6. Moikka syksynevasta stadista. Pe oli kylla ihanan lammin ja aurinkoinen, viimeinen kesapaiva.
  Tuosta ostosparatiisista oli jutta taalla tv:ssa, kuinka sen odotetaan piristavan alueen elinvoimaisuutta.
  ps. blogini (enaa vain yksi) oli kiinni host vaihdon takia mutta nyt kaiken pitaisi toimia. BLOGitse.com - sielta loytyy jatkossakin! :)

  ReplyDelete
 7. Tässäpä oli paljon uutta ja yllättävää - näinköhän tiesin näistä mitään!?!? Miten se on mahdollista!? :) Tuo kuvaussessio hautuumaalla näyttää varsin taiteelliselta; siinä on oikein oikeita jalkoja kerätty kottikärryyn kasaan..
  Pirpana sanoi heti, että hänkin tahtoisi tuollaisen ihanan tukan (siis noin pitkän!)
  Pubikyltit on lystejä. Aika mahtava harrastus, täytyy sanoa.

  ReplyDelete
 8. Heh, kuvaussessio hautuumaalla,se olisi ollut näkemisen arvoinen juttu noin niinkun satunnaisena ohikulkijana.
  Pubikylttikeräilysi on varmaan siellä huipussaan. Olispa tosiaan kiva jos tuollaisia olisi omakotitaloissakin.
  Voi, kurkkasin karvahelvettiin ja nyt tuli minunkin ihan hirveä ikävä meidän edesmennyttä Maxia. Ymmärrän hyvin että muistot riipaisee.

  ReplyDelete
 9. Minäkin kuvaisin pubikylttejä... Hahah, minäkin olen yllätyshullu, vieläkin :)

  ReplyDelete
 10. P.S.
  tuosta hautausmaakuvasta tykkään...

  ReplyDelete
 11. Möhöö, vaadin sitä kuvaa siitä sun rakkaasta koirasta! Laita vaikka mulle mailina, jos et raaski julkisesti? :p Sun pitää kyllä hommata uusi lenkkikamu sitte joskus, kun asuinpaikka vakiintuu ja muutenki tuntuu siltä. Hirmusesti iloa riittää uusistaki koirista, vaikkei ne niitä vanhoja rakkaita koskaan kirjaimellisesti korvaakaan... :)

  ReplyDelete
 12. Mayo: Ei olisi ollenkaan huonompi idea! Mielestäni omaan oveen voisi laittaa koristeita muutoinkin kuin jouluna. Esim. juurikin vääntää joku itsensä näkäinen juliste tai kuva :)

  Kiitos ihanista sanoistasi!

  Vihreätniityt: Olisi ollut jännä olla mukana tuollaisissa naamiaisissa - hieno teema!

  Yaelian: Tämä ei siis ollut se sanahaaste, vaan toinen haaste. Sanahaasteen sain Heljältä ja teinkin sen juuri ;) Bambi on aivan mahtisuloinen! <3 Kaksi yllytyshullua yhdessä voi olla vaarallinen ja vauhdikas yhdistelmä ;D

  BLOGitse: Täälläkin on tänään pitkästä aikaa vähän viileämpää. Eilen taisi olla viimeinen kesäinen päivä. Nyyh.

  Aikamoinen ostoshelvetti se oli ainakin lauantaina. Täytynee mennä sinne joskus viikolla heti aamusta, jos vaikka mahtuisi kauppoihin sisään ;D

  Kutis: Kuvaussessio oli oikein hauska. Kottikärryt ja lapiot lainattiin hautausmaalta ja palautimme ne kiltisti takaisin paikoilleen. :D Oli päivä täynnä naurua. Pubikylteistä innostuin, koska niitä on joka paikassa ja ne ovat niin kiehtovia. Eli aika tuore harrastus, joka syntyi vasta muuttaessamme tänne ;)

  ReplyDelete
 13. Sirokko: Meillä oli mukana myös pääkallo, joka ei tosin esiinny tässä kuvassa. Emmekä siis kaivaneet sitä pääkalloa haudasta, vaan se tuotiin rekvisiitaksi mukaan :D

  Karvahelvetti on aivan ihana blogi - terkut Bemarylle! ;) Koira on perheenjäsen ja ystävä, sen menettäminen riipaisee.

  Hannele: Yllytyshulluus ei ehkä koskaan katoa ihmisestä :D

  Bemary: Okei, laitan sinulle maililla tänään myöhemmin. :) Katselin juuri eilen eläinsuojelaitoksen sivuja, joissa etsitään kotia löytö- tai huostaanotetuille koirille. Tässä tilanteessa ei voi koiraa ottaa, mutta haaveillahan aina voi. :)

  ReplyDelete
 14. Kiitti mailista! Vastailin jo. :)

  Mäkin toisinaan vilkuilen vastaavia sivuja eikä se tee koirakuumeelle yhtään hyvää... Tekis mieli pelastaa ne kaikki, vaikka kotona onkin jo yks paljon huomiota vaativa elikko eikä toista näihin puitteisiin ees oikein sopiskaan, heh.

  ReplyDelete
 15. Bemary, minäkin vastasin just :)

  Minulla on sama eli tekis mieli pelastaa ne kaikki. Sitten jo mietin, että jos edes voisi antaa jollekin vanhalle hauvalle loppukodin, että saisi elää vanhuutensa kotioloissa saaden hoivaa ja rakkautta. Niitä kun on niin vaikea sijoittaakin, kun moni haluaa nuoren koiran.

  Mutta ei tänne voi ottaa koiraa eikä tämä tilanne muutenkaan ole nyt hyvä sellaiseen. Sitten haaveilen, että pääsisin edes pissattamaan koiria! Pitäsköhän laittaa joku ilmoitus jonnekin, että luotettava neiti tarjoaa apua koirien ulkoiluttamisessa... :D

  ReplyDelete

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikille joko yhdessä tai erikseen (yleensä erikseen). Joskus vastaaminen voi vähän kestää, mutta ei kannata huolestua - vastaan kyllä :)