Pages

Thursday, November 17

Miami Beach

Jalka on jo ihan priimakunnossa, mikä on hyvä juttu, koska sille on ollut runsaasti käyttöä. Terkkuja tällä erää Miamista (tai tarkemmin South Beachilta, josta käytetään myös nimeä Miami Beach)!


Nyt tulee ihan pikainen postaus, koska pitää kohta taas mennä. Biitsillä on luvassa musiikkia ym. joten suunta on siis sinne.


Vuokrasimme tänään fillarit, joilla olemmekin sitten suhanneet ties missä. Tämä on erittäin fillariystävällinen kaupunki, joten ei haitannut, vaikkei pyörää saa lukkoon – sen voi ottaa mukaan esim. terassille!


Joissakin ravintoloissa ei edes ole mahdollisuutta istua sisällä, vaan kaikki pöydät ovat ulkona ja sisällä on vain keittiö ja vessat.

Hieman kesti totutella ajamaan tuollaisella täysrengasfillarilla (eli ei pumpattava), mutta äkkiä siihen tottui. On muuten hyvä pyörä: sillä voi päästellä biitsilläkin, joskin välillä se lähtee vähän "vetämään".


Vastaan edellisen postauksen kommentteihin myöhemmin. On niin kiire nauttia olemisesta täällä, etten malta pahemmin koneelle edes tulla. Niin paljon on jo nähty - niistä lisää myöhemmin - ja niin paljon on vielä näkemättä ja kokematta.

11 comments:

 1. Kuulostaa ihan mahtavalta! Ikinä kuullutkaan täysrengaspyöristä, mutta hienoa että pyöräilyyn on mahdollisuus. Oikein mukavaa jatkoa!

  ReplyDelete
 2. Tutulta näyttää kuvissasi;D
  Nautippa kunnolla!

  ReplyDelete
 3. Hienoja paikkoja ja kokemuksia. Ymmyrkäisenä kadehtien katselen ja ihastelen. Mukavaa pyöräilyä edelleen toivottelen! :) Ehtiihän sitä taas koneella istua, kun palaa arkeen!

  ReplyDelete
 4. Tuli mieleen pari paikkaa,jossa on ihana kävellä (tai pyöräillä) Coconut Grove ja sitten Coral Gables,jossa on ihana kävellä ja katsella taloja ja puita! Ja jos siellä jo on,niin suosittelen käyntiä Biltmore hotellissa;se on niin mahtavan upea ja katsomisen arvoinen.

  ReplyDelete
 5. Hyvä että jalka parantui käyttökuntoon ja olet päässyt ihmettelemään ympäristöä :). Jäämme odottamaan lisää kertomuksia reissusta!

  ReplyDelete
 6. Ooh, näyttää niin ihanan lämpimältä! Nauti!

  ReplyDelete
 7. Enjoy! Ja lähetä pieni pussi lämmintä aurinkoa tänne pohjolaan, please :)

  ReplyDelete
 8. Hurjalta kuulostaa pyöräily suurkaupungissa.
  Nauti nyt täysin siemauksin.

  ReplyDelete
 9. Hienoa, on hyvä merkki jos lomalla ei ehdi koneelle!! :) Nauti auringonpaisteesta, kuulostaa kyllä niin täydelliseltä....

  ReplyDelete
 10. No niin, vähän kesti taas tämä vastaaminen, mutta parempi myöhään jne...

  Sirokko: Nyt kun mietin, niin varmaan suurin osa ns. city-pyöristä on ”täysrenkaita”, sillä pumpattavien pyörien huoltaminen voisi olla aika työlästä. Miami beach on hyvä pyöräilykaupunki – pyöräteitä on runsaasti ja muutenkin voi pyöräillä, miten sattuu ja missä sattuu :D

  Kiirepakolainen: Nautin!!! ;)

  Yaelian: Nautiskelen – tällä hetkellä viiniä viimeisen illan kunniaksi ;)

  TeeTee: Jos Miamiin menee, niin ehdottomasti kannattaa yöpyä Miami Beachissa ja tehdä sieltä sitten reissu/reissujadownrowniin. Biitsikaupunki on paljon viehättävämpi ja viriilimpi. Arki alkaakin olla jo lähellä.

  Yaelian: Kiitokset vinkeistä – valitettavasti aika ei riittänyt noihin. Mutta kenties ensi kerralla....;)

  Hehkuvainen: Arpi saattaa jalkaan jäädä – sen verransyvä naarmu tuli, mutta mitäs pienistä, kun se muuten toimii moitteettomasti :D

  Susu: Lämmintä täällä onkin pidellyt. Vähän jo jännittää, miten sitä tottuu taas kylmyyteen. Noh, onneksi on uusi talvitakki!

  Lepis: Lähetän ison pussin aurinkoa sinne!!! ;)

  Unelma: Ei ole niin hurjaa kuin kuulostaa. Suurin ongelma minulla oli sopeutua oikeanpuoleiseen liikenteeseen :D

  Satu: Juu, jotain on pielessä jos istuksii koneen äärellä koko loman :D


  Kiitos teille kaikille ihanaisille kommenteista!

  ReplyDelete

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikille joko yhdessä tai erikseen (yleensä erikseen). Joskus vastaaminen voi vähän kestää, mutta ei kannata huolestua - vastaan kyllä :)