Pages

Thursday, November 10

Pakkolomalla

Tänään tapahtui pieni onnettomuus: vetäsin lipat portaissa kesken turisteilun ja satutin jalkani. Ei mitään naarmuja ja mustelmia pahempaa, mutta jalkaa jomotti sen verran pahasti,että oli pakko palata kesken kaiken hotelille.

Oli myös ihan pakko ostaa alakerran kaupasta vähän ”puudutusta” sen kunniaksi, ja nyt on sitten aikaa blogata. Alkoholilla ei ollut osuutta jalkaonnettomuuteen, mutta nyt sillä on osuutta tähän postaukseen (ei tosin paljon).

Täällä on käynnissä komea ruska! Alla olevat pari kuvaa ovat Woodlawnin hautausmaalta Bronxista. Suosittelen – se ohittaa kauneudellaan melkein Green-Woodin hautausmaa: jaettu ykksösija, sanoisin!Harlemin Helmi (kuvattu Harlemissa, yllättäen).


Kivoja heijastuksia Broadwaylla. Äiti lasta tuudittaa tral lal...


Persoonallinen pukki


Mainittakoon vielä, että vierailin eilen Staten Islandilla (lauttamatka on muuten ilmainen) ja suhasin siellä ostarille paikallisbussilla (johon kelpaa maksuksi 7 päivän MetroCard). Takaisin tullessa bussi lahosi kesken matkan ja matkaustajat heitettiin pihalle odottamaan seuraavaa bussia.

Hieman sai odotella ennen kuin se tuli, mutta mikäpä siinä odotellessa. Yleisin toteamus oli ”Guess we’ll miss the ferry.” No ei se mitään, lauttoja kulki puolen tunnin välein siihen aikaan.

***

Vielä huominen (perjantai) täällä Nykissä ja sitten alkaa se matkan road trip -osuus! Mies jää parin viikon lomalle ja suuntaamme kohti Floridaa. Seuraava postaus voi siis tulla mistä tahansa!

12 comments:

 1. Voi jalkaasi,hoitele nyt sitä hyvin että pääset pois tuosta pakkolomasta. Minusta ruska New Yorkin alueella ja koko osavaltiossa on kaunein ruska mitä ikinä olen nähnyt.Ennen New Yorkia kuvittelin,että kaunein ruska on Suomessa,mutta kyllä New York ja ympäröivät alueet vievät voiton.

  ReplyDelete
 2. Ai niin ja ihanaa road trippiä! Voi kun sellaiselle pääsisi uudestaan.Teimme eksän kanssa joitakin ,ei ihan yhtä pitkiä roadtrippejä,mutta sellaisia kuitenkin,ja oli nautittavia.Harmittaa vaan että kamera oli eksällä eikä minulla eikä mulla ole muistona kuin karttoja ja esitteitä...

  ReplyDelete
 3. Hyvää matkaa ja paranemisia täältäkin. Mielenkiinnolla seuraan mihin päädytte. Kiva olisi itsestäkin joskus päästä Amerikkaan, mutta koko tällä konkkaronkalla se on kyllä talouspuolen megaluokan ihmettä vaativa asia:).

  ReplyDelete
 4. Ihania ruskakuvia.
  Voi jalka parkaasi, toivottavasti paranee pian, että pääset kunnolla tutustumaan Floridaan ja ties minne. :-)

  ReplyDelete
 5. Voi sinun jalkaasi. Toisaalta ihan hyvä syy puuduttaa.

  Aah, ihana tuo äiti ja lapsi-kuva! Herkkä!

  Road trip???? Nyt olen kade. Pah. No, have fun on the road ;)

  ReplyDelete
 6. Hienoja kuvia taas, pikaista paranemista jalkaan.

  Mulla on ollut hauskan True Lies leffan jälkeen haaveena että pääsisi ajamaan Floridaan kohti Key Westiä sitä pitkää siltaa pitkin! Jännä reitti muuten löytyy matkan varrelta jos meette siitä Alabaman koilisnurkan kautta Appalakkien vuorijonon huippua, siä menee aika harvinainen joki.

  ReplyDelete
 7. Toinen jalkavammainen täältä tervehtii. Hyviä kokemuksia jatkossa toivottelen, olehan varovainen : )

  ReplyDelete
 8. Elegia reissussa ja takuuvarma sairastelu... Jos oikein muistelen menneiltä ajoilta. Paranemisia ja nautintoja!

  ReplyDelete
 9. Hienoja kuvia ehdit sentään ottaa. Pistä jalka kuntoon ja huiskis kohti aurinkoista Floridaa!

  ReplyDelete
 10. Auts, toivottavasti kaatuminen ei liikaa hidasta tahtia, roadtripillä varsinkaan!! Aurinkoisia päiviä teille sinne Floridaan! :)

  ReplyDelete
 11. Yaelian: Kiitos, jalka on tosiaan jo loistokunnossa :0) Ruska Nykissä ja lähialueilla oli tosiaan ikimuistoisen kaunis, vaikka nyt tuntuu jo etäiseltä (terkkuja Floridasta, St. Petersburgista). :D

  Road tripit ovat ihan parhaita – näkee paljon eivätkä aikataulut ja kellonajat sido! Harmi, ettei sinulla ole muistona kuvia: niitä katselemalla voi elää reissun monia kertoja uudelleen.

  Mine: Meillä matkustelu on helppoa, kun on vain me kaksi. Perheen kanssa on varmasti erilaista matkustaa puhumattakaan kustannuksista!

  Unelma: Jalkaon kunnossa ja pitkälle on päästy ;))

  Susu: Nyt kun jalka on kunnossa, on pitänyt keksiä uusia (teko)syitä puuduttaa ;) Reissu alkaa olla lopuillaan: huomenna ajellaan viimeiseen etappiin eli Orlandoon. Nyyhkis.

  Timo: Kiits! Olisimme halunneet käydä Key Westissä, mutta aika ei yksinkertaisesti riittänyt. Kaksi viikkoa on liian vähän, on niin paljon mielenkiintoista. Floridasta emme enää poistu, sillä road tripin pointti oli nimenomaan Florida, koska aika (kaksi viikkoa) on rajallinen. Ehkä ensi kerralla... Pistetään korvantaakse!

  ReplyDelete
 12. Mayo: Auts, toivottavasti sinunkin jalkavammasi on parantunut. Itse selvisin pelkillä pintanaarmuilla ja mustelmilla.

  Lepis: Hih,lisätään jalkavamman lisäksi nestevaje= eräs ilta oksentelua (onneksi ehdin kuitenkin päivän hillua ja touhuta, lol) :D

  Kiirepakolainen: Aurinkoa ja lämpöä riittää, iiih!!!!

  Satu: Kiitokset, jalka tosiaan toimii ja on pysynyt mukana menossa ;)

  ReplyDelete

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikille joko yhdessä tai erikseen (yleensä erikseen). Joskus vastaaminen voi vähän kestää, mutta ei kannata huolestua - vastaan kyllä :)