Pages

Thursday, November 24

Pari haavaa

Pieni haaveri tapahtui, ei minulle tällä kertaa! Alkukirjaimissa haasteena HA.


Noh, pannaan se raaja tänne!


Hupsista saatana, I accidentally my head...


Terkkuja Orlandosta, Florida. Kuvat ovat Universal Studiosta, The Horror make up show. Ylimmän kuvan nainen on yleisöstä ja hän valitettavasti menetti kätensä. Onneksi eivät valinneet minua!

Olen käynyt tässä samaisessa Universal Studiossa aiemminkin, mutta silloin kierros jäi kesken syistä, joita en jaksa nyt tässä kertoa. Oli kuitenkin mahtavaa päästä paikkaamaan aukot, jotka silloin jäivät.


Kiitospäivä ehkä hieman nostatti kävijöiden määrää, koska noin muuten nyt on oFF-season. Tämä oli kuitenkin huima ero ON-seasoniin, jolloin olin täällä viimeksi.

Mielipide: Älä mene sesonkiaikaan!

***

Ps. Kuvat on vähän perseestä, koska tilanne oli aika pimeä kaikin puolin sekä istuimme takarivissä. Ja tuttuun tapaan vastaan edellisen postauksen kommentteihin myöhemmin.


Ylihuomenna onkin sitten paluu kotiin ja arkeen.

12 comments:

 1. Huu,aika hurjaa! En olisi uskaltanut! Me emme ehtineet silloin tuonne Universaliin vaikka oli tarkoitus,joten kiva nähdä vähän mitä siellä on kuviesi kautta.
  Mukavaa kotimatkaa!

  ReplyDelete
 2. Jee! Tuonne menisin, jos kulmille osuisin. Pitää yrittää välttää lavalle joutumista, jos osun paikalle :)

  Noin yleensä off-seasonit on mukavampia kuin on-seasonit. Sesongit tuppaa olemaan turhan ihmistäyteisiä, niiden ulkopuolella saa nauttia asioista ilman turhia ruuhkia.

  Viimeksi matkakohteessa oli juuri loppumassa sesonki, ja se oli minusta mukavaa, vaikka monet valittaa, että sesongin viimeiset viikot ovat ihan kuolleita ja tylsiä. Minusta oli vain ihanan rauhallista.

  ReplyDelete
 3. Hui, miten hurjat haavat! Great horror!!

  ReplyDelete
 4. Oi, oi. Hauska haatevastaus.

  ReplyDelete
 5. Extreme ha, hyvä löytö haasteeseen :)

  ReplyDelete
 6. Hui! En menisi. Olen kauhuherkkä.

  ReplyDelete
 7. Beautiful photos, charming and fun.

  ReplyDelete
 8. Ihan maksimaalisen hirmuinen HA! Aivan loistava postaus!
  Tuosta tulikin mieleeni, pitäisi käydä pilailupuodissa hakemassa jotain kivaa pikkujouluihin vietäväksi...

  ReplyDelete
 9. Yaelian: Se oli oikein hauska show, tykkäsin kovasti! Muutenkin tuo Univeraali oli oikein viihdyttävä kompleksi, joskaan en suosittele sinne menemistä sesonkiaikana. Silloin siellä voi hajota pää :D

  Mymskä: Samaa mieltä sesonkiajoista etenkin isommissa kohteissa, joissa riittää kävijöitä sesongin ulkopuolellakin. Ei ole enää kivaa, kun "saa" jonotella paikkoihin parikin tuntia! Tuolla kompleksissa saisi odotella enemmänkin, jos menisi sesonkiaikaan. Nyt selvisi ihan siedettävillä jonotusajoilla (max. puoli tuntia ja joskus pääsi melkein heti) eikä liikkuessa tarvinnut käyttää kyynärpäitä. ;)

  Amalia: Tekevälle sattuu ;)

  Susu: Olikin tosi great show!

  Unelma: Hauskaa oli olla katsomossakin!

  Sirokko: Sattui kerrankin sellaiset alkukirjaimet, joita ei tarvinnut kauan miettiä :D

  Kiirepakolainen: Siellä oli ihmissusikin - olisit kauhuherkkänä varmaan pyörtynyt penkillesi, kun susi shown lopussa karkasi kahleista!!!

  Leovi: Thank you!

  Kutis: Oli kyllä sellainen show, että istuin koko esityksen ajan hymy korvissa :D Pilailupuodista löytyy varmasti parhaat metkut pikkujouluihin!

  ReplyDelete
 10. aikamoinen haaveri haavoja tuli mukamas onneksi.

  ReplyDelete
 11. Pappilan mummo: Tämä esitys oli verta ja haavoja täynnä :D

  ReplyDelete

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikille joko yhdessä tai erikseen (yleensä erikseen). Joskus vastaaminen voi vähän kestää, mutta ei kannata huolestua - vastaan kyllä :)