Pages

Tuesday, December 6

Itku pitkästä ilosta


Itku pitkästä ilosta. Tai itkua ilman iloa, ikinä.

Alkukirjaimet IT olisivat mahdollistaneet sanaksi ajankohtaisemmankin aiheen esimerkiksi itsenäisyys, mutta skippaan sen. Arvostan luonnollisesti Suomen itsenäisyyttä, mutta hoitelen sen juhlistamisen keskenäni.

Alla vielä alkuperäinen kuva. Ei varmaan ole yllätys, että kuvasin sen eilen Harrodsilla.


(Vastaan edellisten postausten kommentteihin myöhemmin)

17 comments:

 1. Saako Harrodsilla ottaa kuvia vai salakuvasitko? ;) Joskus olen kuullut juttuja, että siellä ollaan aika herkkänahkaisia tuon suhteen.

  ReplyDelete
 2. Tämä on näyteikkunaa, kyllä niitä saa kuvata ja kaikki niitä kuvaavatkin.

  Sisällä en tänä vuonna kuvannut niin kuin viime vuonna. Viime vuonna kysyin kuvausluvan ja osa henkilöstöstä oli myöntyväinen, osa ei. Tuli tunne, ettei siellä kukaan ns. normiväestöstä tiennyt, mikä on politiikka sen suhteen.

  Sen voin sanoa, että kyllä siellä sisällä turistit kuvaavat ihan huoletta eikä kukaan ilmeisesti edelleenkään tiedä onko se luvallista. Harrodsin henkilöstö on yliystävällistä - hapannaamaisia myyjiä tai turvamiehiä en ole siellä vielä kertaakaan nähnyt.

  ReplyDelete
 3. Hieno ITku. On Lontooikävä...

  ReplyDelete
 4. aipuu LOntooseen on minullakin - voisi sitä tuollakin käväistä...

  ReplyDelete
 5. Onpa hiano kuva itkuisuudesta huolimatta. Kyllä varmaan olisi katseltavaa ja ihmeteltävää tavaratalossa tuollaisessa.

  ReplyDelete
 6. Dramaattinen kuva, hienosti käsitelty. Taisi mennä juhlat pieleen, itkua pitää pidätellä.

  ReplyDelete
 7. ihana kuva, värit sopivat siihen toi hyvin. parempi kuin alkuperäinen otos! :D

  ReplyDelete
 8. Heljä: Minäkin tykkään, mukavan dramaattinen. Hyppää koneeseen ja lennä tänne, niin tehdään tärskyt! ;) Toisaalta itse en ole koskaan ollut Irlannissa vielä ja matka on lyhyt... Ehkä joulu- ja uudenvuodenhössötysten jälkeen...?

  Pappilan mummo: Kaikki vaan tänne! ;) Harrodsin ikkunat ovat tsekkaamisenarvoiset, mutta noi muuten se alue ei minua ainakaan kiehdo.

  Aino: Kyllähän siellä saa vaikka koko päivän kulumaan, jos ottaa asiakseen tutkailla joka nurkan ja kahvitella siinä välissä :)

  Sirokko: Juu, ei ole kermaperseilläkään aina helppoa ;D

  Savu: Anna tulla, itku puhdistaa! Jos ei muuta, niin ssarveiskalvot ;)

  Kutis: On siinä kyynelvirta, mutta ei taida näkyä, ellei suurenna kuvaa täysikokoiseksi.

  Unelma: Kiitokset!

  ill: Kiitos. Näyteikkunoissa oli paljon muuttuvia valoja, joten nukkien kasvot värjääntyivät milloin minkäkin värisiksi. En halunnut vihreätukakista enkä -naamaista leidiä, joten piti vähän meikkailla sitä uusiksi ;)

  ReplyDelete
 9. Sää sait selvästi nuken elämään. =) <3

  ReplyDelete
 10. Ma olen aikoinani ollut Harrods'in palkkalistoilla, ja mikali saannot ovat samat, niin sisalla ei saanut missaan nimessa kuvata missaan muualla kuin Dianan ja Dodin muistomerkin luona. Mutta sekin on varmaan nykyaan poistettu, kun AlFayed ei ole enaa omistaja...

  Harrods on upea paikka. Harvalla sielta on varaa ostaa mitaan, mutta muista hienostopuljuista (ja Harrods nimenomaan on se ainoa oikea hienostopulju)se eroaa juuri siina, etta tavallinen tyhjataskukin on tervetullut "ostoksille" :)

  Aivan ihania kuvia!

  ReplyDelete
 11. Eryah: Sinähän oletkin ehtiväinen ;)) Minulle on edelleen epäselvää saako siellä sisällä kuvata, mutta niin näyttää olevan henkilökunnallekin. Moni siellä kuitenkin kuvaa, olen havainnut, ja vieläpä ihan avoimesti. :)

  Kallis puotihan se tosiaan on. Ehkä joku joulupallo olisi minullakin ollut varaa sieltä ostaa - mutta vain yksi ;D ;D

  ReplyDelete

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikille joko yhdessä tai erikseen (yleensä erikseen). Joskus vastaaminen voi vähän kestää, mutta ei kannata huolestua - vastaan kyllä :)