Pages

Monday, January 23

Jouluvalot

Ehdinpä sittenkin osallistua vuosikampaan. Jalat kuljettavat taas, joten hiippailin vakiokuvauskohteelleni (Pembroke Lodge) tarkastamaan, mikä siellä on tilanne.


 Paljon ei ole muutosta tapahtunut. Ihmiset ryystävät ylihinnoiteltua teetä tai sumppia ja vetävät juustokakkua mieluummin sisätiloissa kuin ulkona. Kupposet kilisevät aluslautasia vasten ja puheensorina täyttää salin.


 Viitisen minuuttia jaksan kytätä. Sitten poistun paikalta.

Lunta ei onneksi ole tänä vuonna satanut ja muuten tämä talvi on ollut normaalimpi kuin esim. edellinen. Viime talvi oli tavanomaista kylmempi täällä.

Nyt näyttää olevan keskivertotalvi eli ei pakkasta (ihan muutamana yönä ollut asteet nollassa tai pari pakkasen puolella) ja päivällä lämpöasteet keikkuvat kymmenen paikkeilla.

Bongasin ekat lumikellot tänään, en jaksanut kuvata niitä. Saatte vain luvan uskoa, että niitä oli. Ja ruusutkin kukkivat. Niistä olisi kuviakin, mutten jaksa laittaa, koska ovat niin tylsiä.

Perjantaiaamuna menin varhaisaamulenkille. Jouluvalot kimmelsivät kauniisti pimeässä. Bongasin ketunkin.


 Muiden kampoja täällä!

13 comments:

 1. Talvi ilman lunta on unelmaa. Hki on taas täynnä sitä ihteään. Lauantaina, kun kävelin Kalliossa, katselin raitiovaunuja, jotka olivat peräkkäin. Autoilijat olivat taas pysäköineet niin lähelle raiteita, ettei spora päässyt eteenpäin.
  Joo, pitäähän sitä saada parkkeerata auto siihen mihin haluaa, ja jos siinä on lunta, niin sitten ainakin ihan viereen.

  No, vappuun on enää kolmisen kuukautta.

  Citykettu on hyvin bongattu!

  ReplyDelete
 2. Kivalle näyttää noi valot. Kun ainut poikani näki elämänsä ensimmäisen ketun luonnos, oli toteaumus, kettu, ihan kokonainen kettu. Tästä sun kuvasta voi sanoa samalla tavalla :)
  Kerro sä, miten tuon saa, että tulee tuo "vastaus" tuohon kommentin jälkeen????

  ReplyDelete
 3. Hei, mäkin näin meidän pihalla cityketun! Voi sinua onnekasta, lumeton talvi! Täällä kohta hukutaan tuohon valkoiseen mössöön ja taivaalta pukkaa uutta lisää. Kääk.

  ReplyDelete
 4. Haa. Kettu, melkein musta. Peikko taitaa tykätä ketuista kaikista eniten.

  ReplyDelete
 5. Susu, niin on! En kaipaa pätkääkään lunta, vaikka se kaunista onkin. Enkä varsinkaan kaipaa pakkasta, hrr! Kaupungilla näyttää siis olevan sama meininki kuin ennenkin eli urpot autoilijat jättävät autonsa vaikka puoliksi sporakiskoille, kunhan saavat ne parkkiin. Samaan juttuun tärmäsin Eirassa asuessani - kyllä otti päähän!

  Kyllä se kesä sieltä tulee, itse olen jo melkein kevätfiiliksissä :D

  Tiina, Eikös :D

  Amalia, hieman piti vaania ennen kuin sain ketun kuvaan. Se tykkäsi nimittäin leikkiä kuurupiiloa kanssani läheisellä pihalla :D

  Alla ohje, miten sellaisen "vastaus"-kommentoinnin päälle:
  Mene Settings (asetukset), valitse Posts and comments ja siitä sivulta valitse comment locationin kohdalta Embedded. Sitten tallenna.

  Itse otin sen nyt pois, koska sain kuulla, että kaikki eivät enää pääse kommentoimaan blogiini. Hieno uudistus, mutta luulen että se pukattiin liian aikaisin ulos eli ei ole testattu kunnolla ja siksi se ei toimi.

  Hannele, niin minunkin :)

  Kiirepakolainen, täällä hukutaan tällä hetkellä vesisateeseen. Täällä ei ole pahemmin sadellut viime aikoina muutamia parin minuutin kuuroja lukuun ottamatta. ;)

  Peikko, Peikolla onkin läheinen suhde kettuihin - sen olen huomannut :))

  ReplyDelete
 6. Kauniin näköinen kahvila, kevättä kohden alkaa ihmisiä ilmestyä taas terassille.
  Kettu-parka taitaa olla pahasti eksyksissä :(

  ReplyDelete
 7. Täällä Devonissa asteita on ollut parhaimmillaan +13C, ihan outoa täksi vuodenajaksi. Ja vaikka itse talvesta pidänkin, nautin siitä mieluummin kotona Norjassa tai Suomessa, missä talventuloon ollaan osattu varautua. Kiva muuten kuulla että olo on paranemaan päin!

  ReplyDelete
 8. Kuvittelen lumikellot. En kuvittele ruusuja niiden tylsyyden takia.
  Aijai, nauran täällä vatsa kippurassa. Olet hauska!

  ReplyDelete
 9. Mimi, se on oikein viihtyisä paikka ja aina kauniilla säällä aika täynnä. Ketut ovat nokkelia, ne tulevat puistosta kaduille tonkimaan roskiksia. :)

  Satu VW, Ihanan lämpöistä! :) Minulle sopii hyvin tällainen leuto, lumeton talvi. Tykkään, kun voi pyöräillä läpi vuoden! Ja se on minulle ihanuutta, ettei tarvitse enää kestää sitä pakkasen kirpaisevaa kipua kasvoilla :)

  Kaanon, :D Olen ehkä turtunut ruusuihin, kun niitä on niin paljon. Pitää olla tosi erikoinen ruusu, että innostun ;)

  ReplyDelete
 10. Ainakin ihan erilainen valo tämän kertaisissa kuvissa, edellisiin verrattuna. Citykettuja taitaa liikkua nykyisin vähän joka maailman kolkassa, jossa niitä muutenkin esiintyy. Ensin piti oikein monta kertaa katsoa, että onko kuva feikki! :)

  ReplyDelete
 11. TeeTee, kettukuva on ihan aito :) Tosin aika huonolaatuinen, koska ei ollut aikaa pahemmin sihtailla. Oli vilkasliikkeinen repolainen :D

  ReplyDelete

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikille joko yhdessä tai erikseen (yleensä erikseen). Joskus vastaaminen voi vähän kestää, mutta ei kannata huolestua - vastaan kyllä :)