Pages

Tuesday, February 7

Ihmisiä!

No niin, vihdoinkin niitä ihmisiä! Olin pyörtyä onnesta saadessani kuvaan nyt muutakin kuin tyhjiä tuoleja. Menossa siis Vuosikamman kolmas piikki eli seurantakohdetta jälleen kuvaamassa.Lauantaina sadelleesta lumesta ei ole enää juuri mitään jäljellä.


Katunäkymää meidän asuin"kylässämme".


Tämä on eräs lempikylttini. Minähän harrastelen pubikylttien kuvaamista.

12 comments:

 1. Eikös teillä päin tullutkaan kovasti lunta... :o Sillä tuohan näyttää jo varsin keväiseltä. Mummelit kuumalla siiderillä terassilla.

  ReplyDelete
 2. Lepis, lunta tuli lauantai-iltana ja yönä. Sunnuntaiaamuna se oli jo loskaantunut ja iltaan mennessä aika lailla poissa. Eli ei kestänyt kauan sitä "iloa" - onneksi :D

  Aurinko lämmittää täällä muuten kivasti, ulkovaatteissa tarkenee istua terassilla. Mikäpäs voittaisi kuuman siiderin, hehee ;D

  ReplyDelete
 3. Onpas ihan keväisen näköistä! Siinä terdellä olisikin kiva nautiskella vaikka minttukaakao :)

  ReplyDelete
 4. pubikyltit on ihania, tuo sopisi vaikka mihin (yläkuvat vois melkein olla Göteborgista)

  ReplyDelete
 5. Tosi keväisen ja viehättävän näköistä tuolla! Vanhainkodin väki on tullut kahveelle;D

  ReplyDelete
 6. Ihana seurantakohde!!
  Tuolla olisi kiva istua ja antaa piupaut pakkasille ja valtavalle lumimäärälle.:D

  ReplyDelete
 7. Meillä säät heittelee talvesta kevääseen ja taas talveen. Nyt tulee taivaan täydeltä räntää:(. Sisäinen parvekepuutarhurini heräili talviunestaan tuon muutaman lämpimän päivän aikana ja nyt ei huvita yhtään tämä talveilu. Jostakin syystä en voi kuitenkaan vaikuttaa vallalla olevaan ilmaan, joten sen mukaan sitten eletään.

  Kumpparit jalkaa ja menoksi.

  ReplyDelete
 8. No jopa tuli eloa kuviin ihmisten myötä. Tykästyin noihin loputtoman pitkiin portaisiin, vaikka varmaan olisinkin ihan henkihieverissä niiden yläpäähän kiivettyäni. ;D

  Ikävä tuli sinne, kun katselin "kylänne" taloja ja kauppoja.

  ReplyDelete
 9. Talven selkä näyttää siellä jo taittuneen.

  Ihana tuo bubikyltti. Minä rakastan myös metallisia parvekkeiden kaiteita.

  ReplyDelete
 10. Minna M, Nämä talvet täällä tuntuvat minusta aina joko syksyiseltä tai keväiseltä, koska on noita ikivihreitä kasveja ja joissakin puissa roikkuu ruskeita lehtiä läpi talven :D

  Hannele, Paljon samaakin on eri maiden maisemissa! Tuo pubikyltti on vähän kuin maalaus. Voisi laittaa kotiseinällekin ;)

  Yaelian, Aurinko saa ihmiset ulos - jopa ne vanhemmat! ;D

  Mymskä, minulle iih ;)

  Susu, Sanos muuta! Itse en vielä ihan tarkene ulkona istua paitsi jos terassilla on lämpölamppu!

  Orvokki, Ja vaihteeksi seurantakohteessa myös äksöniä ;D

  Mine, Täälläkin on nyt viileämpi jakso, vain muutama aste plussaa. Mutta eipä ole sadellut mitään lauantain jälkeen - kelpaa siis minulle mainiosti:)

  TeeTee, Juu! Ensimmäiset rohkeat menivät ulos, ehkä ensi kerralla taas vähän enemmän menoa terassilla! Nuo portaat ovat minustakin ihanat ja tosi kuvaukselliset! Sopivat niin hienosti maisemaan :)

  Unelma, Tällaista täällä on pidellyt koko talven: välillä paistaa, välillä satelee, mutta koko ajan vihertää kivasti :)

  ReplyDelete

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikille joko yhdessä tai erikseen (yleensä erikseen). Joskus vastaaminen voi vähän kestää, mutta ei kannata huolestua - vastaan kyllä :)