Pages

Thursday, February 9

Ja taas mennään!

Valokuvatorstain haasteena on kiva. St. Petersburg Floridassa oli melkoisen kiva kaupunki. Olimme siellä marraskuussa.


Siellä oli myös paljon kivoja seinämaalauksia. St. Pete on muutenkin taiderakastajan paratiisi, sillä siellä on taidetta joka nurkassa. Myös ihastuttava Dali-museo sijaitsee siellä. Kirjablogissani on pari kuvaa sieltä, jos kiinnostaa.


Ja että menisi oikein imeläksi tämä postaus, niin kerronpa vielä kivan uutisen: Nimittäin reilun viikon päästä hengailenkin sitten Gibraltarilla.

Unelma on vastikään käynyt Gibraltarilla, joten oli suunnattoman kiva kurkkia jo etukäteen, miltä siellä näyttää. En ole aiemmin siellä käynyt.

Tarkoitukseni olisi myös pistäytyä Espanjan puolella, mutta katsoo nyt, miten käy.

18 comments:

 1. Ja kakkos Pietariko on USA:ssa, kiva sattuma.
  Gibraltarilla on mukava piipahtaa, kävin siellä 10 vuotta sitten. Olisi kiva mennä taas.

  ReplyDelete
 2. Hauska kuva! St.Petersburgissa en käynytkään Floridassa asuessa.Ja mukavaa Gibraltarin matkaa;olin siellä joskus 15 vuotta sitten!

  ReplyDelete
 3. Arleena, Ei ole ihan sattuma tuo nimi, sillä se juontaa juurensa Pietarista. Paikalliset kutsuvat tosin kaupunkia St. Peteksi. Nimen historia löytyy Wikipedista, jos se kiinnostaa enemmänkin. Moni nähtävästi onkin joskus käynyt Gibraltarilla, minulle tosiaan kyseessä on eka kerta :)

  Yaelian, Ei sitä varmasti kaikkia paikkoja ehdi koluta ;) Mukavaa päästä hetkeksi uusiin maisemiin!

  ReplyDelete
 4. Aika kiva on kaupungin nimikin :)

  ReplyDelete
 5. Minuakin reissuttaisi. Kesän reissu on jo kovasti suunnitteilla. Lueskelen etukäteistietoa ensihätään ja mietin mitä kaikkea ehdmme katsoa.

  Kiva on myös tulla tänne Gibraltaria katsomaan:). Hyvää matkaa!

  ReplyDelete
 6. Voi, niin tahtoisin kans reissuun jo lähteä mutta ihan heti se ei ole mahdollista,huooh...
  Kivaa lomaa sinulle!

  ReplyDelete
 7. Hyvää lomaa sinulle! Toivottavasti on lämmintä. Itse meinasin varata muutaman päivän loman Espanjaan, kun on niin halpoja lento-hotelli-paketteja tarjolla täältä Briteistä, mutta kaveri kertoi että siellä onkin kylmä! :O Enpä sitten lähdekään sinne suotta palelemaan... Gibraltarilla lienee hellettä? Ah, laita sitten kuvia tulemaan roppakaupalla, kiitos! :)

  Tuo Pietari 2. oli itsellenikin ihan uusi tieto. Täytyykin tutkia asiaa. Hulppeat on maisemat!

  ReplyDelete
 8. Sinulla onkin matkakivaa tiedossa! Espanjassa oleillessani tuli aina joskus piipahdettua Gibraltarilla, ihan päiväkseltään.
  Punaisia puhelinkoppeja, bobeja, hauskoja pubeja.... ja tietysti vuorilla apinat.
  HYVÄÄ MATKAA!

  ReplyDelete
 9. Hyvää matkaa ja kivoja kokemuksia Gibraltarille.

  ReplyDelete
 10. Mielenkiintoista ! Varo varastelevia apinoita Gibraltarilla. Ne on kuulemma aika uteliaita turisteja kohtaan. Espanjan puolella kannattaa pistäytyä. Itsekkin haluaisin etelä Espanjaan käymään.

  ReplyDelete
 11. Aika erikoista löytää Pietari USA:sta. Ihania ja kivoja näkymiä siellä näyttää olevan. Antoisaa Gibraltarin matkaa !

  ReplyDelete
 12. Kivoja kuvia St. Petestä.

  Mukavaa matkaa sinulle Gibralttarille. Siellä on pieneen tilaan saatu mahtumaan kaikkea jännää, lentokenttäkin. Me ajoimme bussilla kiitoradan poikki kaupunkiin.
  Tippukiviluolia kannattaa käydä katsomassa, jos ei ole suljetunpaikan kammoa.
  Hyvää viikonloppua.

  ReplyDelete
 13. Ooo, Gibraltar! Jännää, haluaisin joskus käydä :)

  ReplyDelete
 14. Kivoja kuvioita!Kiva olisi tuonne matkustaakin:-)

  ReplyDelete
 15. Kari, kotoisan tuttu nimi ;)

  Mine, Kiva kuulla, että on reissu työnalla - siitä se lähtee!

  Susu, Jee!

  Katjusha, Hieman myöhemmin sitten kun vaavi vähän kasvaa :)

  Maama, Ei Gibraltarilla vielä hellettä ole, mutta lämpimämpää kuitenkin kuin täällä eli varmaan tarkenee :D Olen aika innoissani reissusta, sillä en ole siellä ennen käynyt!

  Kiirepakolainen, Eli sinulle myös tuttu paikka! Apinoita on ehdottomasti pakko käydä pällistelemässä. Alustavan suunnitelman mukaan aion kävellä alas vuorilta, mutta ylös menen kenties kaapelihissillä tmv. Täytyy katsoa sitten paikan päällä, miten asiat junailen :D

  Marla, kiitokset!

  Nukke, Samaa olen lukenut apinoista eli täytyy pitää tavaroista kunnolla kiinni, etteivät lähde kävelemään apinoiden mukana ;D

  Pantteri, Oli se nimi meillekin yllätys ja siksi karttaa tutkiessa se osui silmään ja alkoi kiinnostaa. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka, jos Floridaan menee!

  Unelma, Kiitos vinkistä! Tippukiviluolat kiinnostaa kovastikin - en ole sellaisissa koskaan ollut, joten täytynee korjata sekin puute ;))

  Mymskä, Lähe mukaan!!! ;D

  Tapsu, Kiitoksia!

  ReplyDelete
 16. Tosi komeita nuo linnut, merta saavat katsella.

  ReplyDelete
 17. Hannele, ja ihanan värikkäitä seiniä! ;)

  ReplyDelete

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikille joko yhdessä tai erikseen (yleensä erikseen). Joskus vastaaminen voi vähän kestää, mutta ei kannata huolestua - vastaan kyllä :)