Pages

Wednesday, February 22

Karvainen kädenojennus


Karvainen terveinen Gibraltarilta! Mitäs niihin kortteihin aina kirjoitetaankaan... ilmoja pitelee? No, pitelee ihan riittävästi.

Hengailu jatkuu vielä jonkin aikaa. Tähän mennessä olen hengaillut mm. jyrkänteillä ja kokenut muutamia sydäntä tykyttäviä tilanteita (sekä jyrkänteillä että muuallakin).

Erittäin erikoinen ilmoitus on myös tulossa Elegia Apartmentsiin, jahka täältä kotiudun. Siinä on sellainen mesta, että jos et jo ole masentunut, niin takuulla hyppäät kiikkuun. Ja kaulakiikku tulee kaupan päälle!!!

Nettiyhteys on aika syvältä. Kuvan lataaminen kesti sen verran kauan, että hermo meni. Ja nyt alkoi väsyttää, menen nukkumaan. Hyvää yötä!

12 comments:

 1. Loistava otsikko sulla! :D Hyvää loppumatkaa sinne! :)

  ReplyDelete
 2. Matkalla vai muuttamassa? Matkakuume alkaa nousta täälläkin.

  ReplyDelete
 3. Mukavaa matkailua sinne Gibraltarille!
  Hassun hassu apina :D

  ReplyDelete
 4. Kiva kuva.
  Mukavaa jatkoa matkallesi.

  ReplyDelete
 5. Jos sulla on mahdollisuus käydä sellaisessa paikassa kun "Setenil" Rondan yläpuolella pieni paikka, niin suosittelen.

  ReplyDelete
 6. Apinat on mun lempieläimiä. Ei jostain syystä mitään käsitystä minkälaista on Gibraltarilla mutta ehkä postailet sun matkasta joskus myöhemmin..:)

  ReplyDelete
 7. Aamuvenyttelyt menossa? Gibraltar olisikin mielenkiintoinen paikka poiketa.

  ReplyDelete
 8. Vau, Gibraltar! Mielenkiinnolla odottelen lisää kuulumisia, ihan tuntematon paikka minulle! :)

  ReplyDelete
 9. Onpas rivo kuva! (tai sitten katsojalla on härskiydyt mielessä).

  Viihdypä siellä hyvin!

  ReplyDelete
 10. Aurinkoisia päivä sinne aurinkorannikolle.
  Apina osaa todella poseerata estottomasti.

  ReplyDelete
 11. Onpa asento apinalla;D NOita samoja Gibraltarin apinoita tuli nähtyä poikani kanssa joskus 15 vuotta sitten;tarjosimme parille banskut;D

  ReplyDelete
 12. Kiitos teille kaikille kommenteista! Reissu on nyt siis takana ja minä kotona. Aivan mahtava mesta, suosittelen. Ja varmaan muutaman postauksen vielä teenkin aiheeseen liittyen eli matkajuttuja tulossa vielä :)

  ReplyDelete

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikille joko yhdessä tai erikseen (yleensä erikseen). Joskus vastaaminen voi vähän kestää, mutta ei kannata huolestua - vastaan kyllä :)