Pages

Thursday, July 12

The Rich Arsehole INN


Elegia Apartments ylpeänä esittää: Asuntomessut vol. II. Aiemmassa postauksessa esittelin messusatoa sisältä, nyt on sitten ulkokuvien vuoro.


Viehättävä messualue sjaitsee merenrannalla. Talot eivät tosin sijaitse sijaitse rannalla, mutta kivenheiton päässä kuitenkin.


Tässä messujen nimikkotalo, The Rich Arsehole INN. Tyylikäs laivamainen ratkaisu luo merellistä tunnelmaa. Ylkerrasta voi meren nähdäkin. Kannattaa ryhtyä hotellinpitäjäksi ja lyödä rahoiksi!


Alueen kruunaa yhteiskäytössä oleva ihastuttava lampi, joka houkuttelee riisumaan vaatteet ja uimaan. Lampi tuoksuu ihanan luonnolliselta mudalta. Bisnesnenän omaava voi perustaa täyden palvelun mutakylpylän rannalle.


Älä vain osta - tee siitä elämäntapa!

6 comments:

 1. Jos ryhdyt hotellinpitäjäksi, voin tulla kokiksi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Muuten hyvä idea, mutta tarkoitus on pitää asiakkaat hengissä, hoho :D

   Delete
 2. Heh, on vähän messuttu.... tuolla. Mutta jos hotellin pystyyn panet, niin minä voin tulla puutarhuri-viini -koordinaattoriksi. Otako?

  aaaaaa täällä jytää ukkonen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No tokihan otan - toimin itse mielelläni seuraneitinä (ellei satu olemaan erakkopäivä) eli vielä tarvitaan se varsinainen hotellinpyörittäjä. Minähän toimin vain johtajana eli nostan bonukset enkä mielelläni tee mitään :D

   Täälläkin on ollut ukkosta. Ei nyt tosin.

   Delete
 3. Jee hyvä katsaus todellisuuteen, tuo uudempi päivitys skål vaan !

  ReplyDelete

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikille joko yhdessä tai erikseen (yleensä erikseen). Joskus vastaaminen voi vähän kestää, mutta ei kannata huolestua - vastaan kyllä :)