Pages

Monday, July 23

Tube-asema: Ravenscourt Park

Ravenscourt Park - Distric line

Tänään fillarointia pitkästä aikaa, tuli kesä. Oikeasti fillaroin Kensal Greeniin, koska teki mieli hautuumaalle.

Kuvasin kuitenkin Ravenscourt Parkin aseman matkanvarrella, että voin tehdä siitä tube-postauksen. Ei tarvi sitten sinne(kään) enää erikseen mennä.


Asema pieni ja hiljainen. Tuo leidi saattaa kuumottua takissaan, sillä täällä piteli/pitelee noin 27 astetta. Olympialaisetkin alkavat tämän hetken ennusteiden mukaan oikein lämpimissä merkeissä.


Aseman nimen mukaisesti alueella on puisto nimeltä Ravenscourt Park. Puistossa on lisäksi puistoja sen sisällä.


Olen käynyt tuolla muutamia kertoja (pissalla ohikulkumatkalla, ilmainen vessa), mutta eipä se mitenkään kummoinen paikka ole. Ihan kaunis kompakti puisto kyllä, mutta ei sinne kannata varta vasten mennä. Kyllä esimerkiksi St. James Park ja Hyde Park ovat kiihottavampia kuin tuo.
 Huomenna lähes kotimme ohi kuljetetaan olympiatuli. Ajattelin mennä kytikselle, kun kerran melkein nenän alta tulen vievät. Enpä olekaan ennen ollut pällistelemässä olympiasoihdun juoksua.

14 comments:

 1. No onhan siellä ainakin komeet stokruusut. Kyllä mäkin menisin kytikselle, jos meidän ohi menis tuollai juttu.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, ihan kaunistahan siellä on, mutta ei mitenkään erityistä verrattuna moniin muihin paikkoihin. Tai sitten olen jo niin tottunut näihin, että pitää olla TOSI hienoa, että sen tajuaa ;)

   Delete
 2. Ilmaiset vessat ovat sivistystä.

  27 astetta! Jess, tännekin on luvattu lämpimämpää.

  Saisikohan olympiasoihdusta tulet tupakkaan?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on ja täällä niitä onkin paikoittain ihan kivasti. Täällä on myös niitä ranskalaisia vessoja ja ainakin osa niistä on ilmaisia. Ne on kivoja, kun sinne mahtuu fillari mukaan, niin ei tarvitse erikseen sitä teljetä mihinkään aitaan :D

   Minulla on "vessapakkomielle" eli tarkkailen vessoja, vaikkei olisi edes hätä, koska ensi kerralla voi olla hätä. Ehkä voisin järkätä ilmaisen vessakierroksen turisteille? Oisin niin kuin vessaopas :D

   Kohta se soihtu tulee, vähän vielä kahvia ennen kuin menen. Voisi kokeilla tupakan sytyttämistä sillä. Mietin myös voisikohan siinä grillata esim. makkaraa tmv. Sitten se olisikin oikein monikäyttöinen soihtu!

   Delete
 3. Käy kaappaamassa se!

  Tuollaiset pienet juna-asemat ovat viehättäviä.

  Puistokiihotus onkin uusi laji :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, älä yllytä hullua! :D

   Pienet tube-asemat ovat tosiaan siitä kivoja, ettei ole pahemmin ruuhkaa.

   Puistoista kiihottumisen luulisi olevan sinullekin tuttua hei! ;D

   Delete
 4. Upeita kuvia.
  Toivottavasti pääset soihtu kuvaamaan, niin mekin pääsemme niiden avulla vähän lähemmäksi urheilujuhlaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitokset, kyllä pääsit soihtua kuvaamaan. Oli kyllä melkoisen aneeminen soihtu ;)

   Delete
 5. Kiva puisto, jännä kun saat läheltä seurata tulta...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olikin muuten aika jännä osallistua tulen seurantaan, kivat pirskeet!

   Delete
 6. On se jännä, kun on puistoja puiston sisällä. Sä voit olla hieman kranttu puistoista, kun on mistä valita.. :) Kauniilta kuvasi ainakin on.

  Ja pitäähän sun se soihtutuli ikuistaa, ei sitä joka iikka pystykään tekemään ..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen alkanut tosiaan miettiä samaa, että silmä tietyssä mielessä turtuu eli täytyy olla jotain tosi erilaista, että kolahtaa silleen kunnolla. :)

   Soihtu on ikuistettu eli nyt sekin on sitten koettu. :)

   Delete
 7. On siellä vaan ihania puistoja! Saattaisin minäkin innostua jopa fillaroinnista, jos olisi tuommoisia paikkoja ympäristössä.

  Näppäriä tuommoiset paikat, joissa on ilmaisia vessoja. Helsingin keskustassa yksi hyvä paikka on esimerkiksi yliopiston päärakennus. Ja tietty kaikissa kirjastoissa on myös ilmaista ja kätevää nostaa koipea. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täällä on kyllä ihanaa fillaroida! Tosin kyllä tykkäsin Suomessakin pyöräillä. Pyöräily on ihana harrastus ja siihen voi yhdistää kaikenlaisia retkiä. :-)

   Kas kun ei ole tullut kirjastot mieleeni vessapaikkoina koskaan Suomessa! Olen tyhmänä mennyt maksullisiin vessoihin, koska en ole tiennyt, missä voisi olla maksuttomia (ellei siis ole baarissa). Täytyy muistaa ensi kerralla tämä :D

   Delete

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikille joko yhdessä tai erikseen (yleensä erikseen). Joskus vastaaminen voi vähän kestää, mutta ei kannata huolestua - vastaan kyllä :)