Pages

Saturday, December 1

Aina yhtä ihana Thames


Tällä kertaa en valita mistään. Remonttiasiasta ehdin valittaa lisää sitten maanantaina. Tietty olisi kiva, jos ei tarvitsisi valittaa, mutta luultavasti tarvitsee.

Siksipä onkin mukavaa, kun on tämä blogi, johon valittaa ja marmattaa niin paljon kuin sielu sietää! Mutta nyt valitukset seis - tänään oli oikein mukava päivä.

Lähdin ulkoilemaan ja sain jopa mieheni houkuteltua mukaan. Tykkään meidän yhteisistä kävelyistämme (harrastamme niitä enempi keväällä ja kesällä). Ne ovat hyviä hetkiä meille molemmille tuulettaa ajatuksiamme ja mietteitämme. Varsinaista laatuaikaa siis.

Hetken mielijohteesta pakkasin myös kameran mukaan. En jaksa sitä yleensä kuljetella mukana (siksi minun on pakko saada minikamera!), mutta onneksi nyt otin.

Päivä alkoi ihanasti hämärtyä ja kaiken lisäksi osuttiin Thamesin rannalle nousuveden aikaan. Tykkään nimenomaan nousuista, laskuveden aikaan kaikki näyttää niin likaiselta.


Menimme kantapubiimme (White Cross) yhdelle. Istuttiin sisällä, mutta minun oli pakko tulla kuvaamaan ulos. Viime kesänä oli päivä, jolloin nousuvesi ulottui tähän pubin terassille asti.

Youtubessa on jopa jonkun ottama video, jossa mies meloo tuohon terassille! Olen nähnyt vain kerran veden niin korkealla kuin silloin.Oli siis kaikin puolin mukava päivä. Bonusta vielä siitä, että sain silitellä hauvaa. Joku mies tuli pubiin koiransa kanssa ja asettui meidän pöytämme läheisyyteen. Luonnollisesti käytin tilaisuuden hyväksi ja rapsuttelin ja jokeltelin hauvalle.


Ensi viikolla olisi tarkoitus tehdä perinteinen Harrods-rundi eli mennä pällistelemään jouluikkunoita ja ylihinnoiteltuja merkkituotteita.

Harrodsin jouluikkunoiden teemana on tänä vuonna Disney. Ei ihan kamalasti innosta, mutta pakko silti kuvata eli niitä tulossa sitten jossain vaiheessa.

16 comments:


 1. Ihanan tunnelmallista ja niin vähälumista!

  Disney-ikkunoita! Niitä ei voi jättää kuvaamatta, tuleepahan hyvää materiaalia kuvamuokkauksiin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, etenkin vähälumista ;D

   En ole järin suuri Disney-fani, zombiet kiinnostaisivat enemmän. Toki tajua, että Harddosilta on turha sellaisia odottaa ;))

   Delete
 2. Minä kävin tänään pällistelemässä Stockan jouluikkunaa. Yleensä ei voisi vähempää kiinnostaa, mutta nyt olin jotenkin ihan ihastuksissani. Ei se nyt mitenkään erityisen ihmeellinen ole, mutta tosi söpö. Melkein iski joulufiilis - kunnes menin tavarataloon sisälle. Siellä melkein iski paniikki.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näyteikkunat ovatkin usein kiinnostavampia kuin itse puodit ;) Minähän olen ihan hulluna kaikenlaisiin näyteikkunoihin, mutta vähiten kyllä joulun aikaan.

   Delete
 3. Vähälumisuus viehättää. Ihanan tunnelmainen kuva, kuin jostain veneziasta kuvattu.... Kyllä tuolla minullekin parit maistuisi, mainiosti.
  Minulla on suoranainen joulukammo, laulut kiljuu joka paikassa, tv suoltaa punaisia kiliseviä mainoksia, pesukoneellakin pitää olla tonttulakki päässä! Kirjavat vaihtuvat rääkyvät valot....
  Luulen, että pysyn visusti keskustan laidalla, kotioloissa, kaikessa latteudessa.
  Disney kuviasi kuitenkin ihan innolla odotan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo on ihana pubi, sokkeloinen ja tiivis ja eloisa. :) Ihme, että löydettiin vapaa pöytä! Kesäisin moinen on melko mahdotonta, mutta onneksi tuopin kanssa voi hengailla terassilla ja vaikka missä. :)

   Minäkään en ole jouluihminen. Joulussa kauneinta se odotusaika, valot ja koristeet (mutta ei pukkikoristeet, vaan ne pallerot!).

   Delete
 4. Onpa kaunista. Tuo on minusta paras aika päivästä, kun aurinko laskee ja ilta alkaa hämärtyä, ja maisemat kylpevät välillä vaaleanpunaisessa, välillä kellertävässä ja joskus sinertävässä värissä. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, auringonlaskun aika on kauneinta - etenkin, jos aurinko on ollut esillä :)

   Ja vesi on erittäin kuvauksellinen elementti, se saa jopa viereiset talot elämään eri tavalla valoineen :-)

   Delete
 5. Kivoja kuvia taas, tulee Lontoo-kaipuu. Viimevuotiset Harrodsin ikkunat olivat ihan kiehtovia. Ehkä vähän turhan blingblingiä meikäläiselle, mutta kuitenkin kiehtovaa.
  Eli odotan kuvia tämän vuoden ikkunoista kun nyt ei ole mahdollisuutta käväistä itse katsomassa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Viime vuoden teema oli vähän niin kuin fifty shades -kamaa ;D En ole tosin kirjaa lukenut, mutta romanttista alistamista siinä oli havaittavissa. Tai sitten minulla vain on kieroutunut mielikuvitus ;D

   Tuo Harrodsin ikkunoiden pällistely on muodostunut minulle vuotuiseksi "jouluperinteeksi". Muita jouluisia perinteitä ei sitten olekaan ;)

   Delete
  2. No nyt kun sanot, niin totta. :D
   Eiks niillä ollu joku Swarowski-teema vai muistanko nyt ihan väärin.

   Mäkin mielelläni voisin joka vuosi pällistellä Harrodsin ikkunoita, mutta se ei aina järjesty.
   Viime vuonna hiippailtiin siellä ökykalliiden korujen osastolla, jossa tuli melkein rikollinen olo kun tavallinen kuolevainen sinne meni. ;)

   Delete
  3. En kyllä muista, mikä viime vuoden teema oli. Swarowski kyllä kuulostais hyvältä ja teemaan sopivalta. Melkein googletin, mutten sitten jaksanutkaan :D

   Itse en jaksanut tänä vuonna pahemmin sisätiloissa hengailla. Tykkään tuijotella erityisesti astoioita, mutta meni melkein heti, kun pääsin sisään. Kamala ryysis!

   Delete
 6. Sieltäkin on lehdet puista jo pois pudonneet :) Hassun näköisen talvinen olo siellä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joissakin puissa on vielä lehtiä, mutta ne ovat niitä ikivihantia. Tykkään, kun ei mene ihan nakuksi maisema koskaan ;)

   Delete
 7. İdyllinen ja kaunis paikka tuo kantabubinne. İhanat kuvat.

  ReplyDelete

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikille joko yhdessä tai erikseen (yleensä erikseen). Joskus vastaaminen voi vähän kestää, mutta ei kannata huolestua - vastaan kyllä :)