Pages

Thursday, February 28

Uusi blogi

Olen perustanut kaikessa hiljaisuudessa uuden blogin (nyt ei ole kyse siitä ikivanhasta kirjablogista, jota kyllä päivittelen säännöllisesti). Siitä ilmeisesti muotutuu melko lailla samantyyppinen kuin tämäkin eli sekajätettä luvassa.

Blogin nimi on MieliBidee, (mutta se muuttunee jossain vaiheessa. Viimeistään siinä vaiheessa, kun palailen reissusta, jonne olen lähdössä.
On ollut ikävä tällaista sekajätebloggaamista. Viiden tee syanideineen oli minulle aikanaan todella merkittävä henkireikä ja harrastus. Sitten tuli kausi, kun ei sellaiseen oikeastaan ollut tarvetta tai en muuten vain jaksanut ja kirjoista lätiseminen vei kaiken inspiraation.

Olen kuitenkin jo pitkään kaivannut rehtiä jätelaaria, jonne kipata tuotoksensa. Kyseessä on biojäte, joten en saastuta maapalleroista ihan kamalasti.

Tervetuloa tai siis -menoa mielipuoliseen bideehen pesulle!

1 comment:

  1. Hei,
    Anteeksi, mutta vain kertoakseni, että olemme paikkakunnan yhteiskunta ja tarjoamme rahalainoja kaikille vakaville ja rehellisille ihmisille liiketoiminnan laajentamiseksi tai ostokseksi. Korko on 3% vuodessa.
    Lisätietoja ota meihin yhteyttä sähköpostitse.

    Sähköposti: simondurochefort@gmail.com

    ReplyDelete

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikille joko yhdessä tai erikseen (yleensä erikseen). Joskus vastaaminen voi vähän kestää, mutta ei kannata huolestua - vastaan kyllä :)