Pages

Wednesday, July 31

Ilmoitusluontoinen asia


 Long time, no see! En ole noussut haudasta, sillä olen ollut elossa koko ajan. Lätisen nykyään Kirjavalas-nimisessä blogissa. Kuten nimestä voi päätellä, blogi on melko kirjapainotteinen.

Olen kuitenkin tavoilleni uskollisesti alkanut rönsyillä, joten blogista löytyy muutakin kuin kirjajuttuja. Lähinnä kuvallisia juttuja Brittilästä ja muuta sontaa.

Tätä blogia en kaiketi enää päivitä, mutta luultavasti pöllin omia ideoitani Kirjavalaaseen. Ajattelin elvyttää ainakin tube-asema -sarjan, kenties myös Elegia Apartmentsin, jos vaikka joskus löytyisi jotain sopivia murjuja.

Olen poistanut tästä blogista melkoisen läjän postauksia jättäen jäljelle lähinnä britti- ja matkajutut. Niistä kirjoittelen jatkossa myös Kirjavalaassa. En jaksa pitää kahta blogia (ai mut minullahan on jo kaksi blogia ennestään, itse asiassa kolme, muah), joten siksi näin.

Jos siis sama paska eri paketissa kirjoilla höystettynä kiinnostaa, niin tervemenoa Kirjavalaaseen!

7 comments:

 1. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 2. Happiness consists in activity ... it is a running stream, not a stagnant pool.

  ReplyDelete
 3. Jee, sinne siis! Oli ikävä lätinöitäsi :)

  ReplyDelete
 4. Mainiota, lisäänpä Kirjavalaan listalleni. :)

  ReplyDelete
 5. Hei, koska tulee comeback? Syanidi strikes back. Ihan jo siksikin, että Kello viiden tee - syanidilla kiitos, on ihan paras ja coolein blogin nimi ikinä. For old times sake. =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, ei koskaan. :D Paitsi että mellastan nykyään Rantapallossa. Ihan tuore blogi on kyseessä ja nimikin pliisusti ja kliseisesti "Tärkeintä on lähteminen". Blogissa ei kuitenkaan ole kyse sille ns. viimeiselle matkalle lähtemisestä - eikä edes Sveitsiin ;)

   http://www.rantapallo.fi/passenger/

   Delete
  2. Ou nou. En silti suostu koskaan poistamaan tätä omista blogililinkeistäni. Nih!

   Delete

Kiitos paljon kommentistasi! Vastaan kaikille joko yhdessä tai erikseen (yleensä erikseen). Joskus vastaaminen voi vähän kestää, mutta ei kannata huolestua - vastaan kyllä :)